Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?
Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Office, Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

Kontorskoordinator till Sanoma utbildning

Nu är vi på jakt efter Stockholms vassaste kontorskoordinator. Om du är en person som trivs med att vara företagets mittpunkt och att ha mycket varierande arbetsuppgifter så är du kanske den vi söker!

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 maj, 2017

Läs mer & ansök

Lönechef till Åhlens

Är du en utvecklingsorienterad person som brinner för löneområdet och har god vana av att driva förändringsprocesser? Läs då mer om chansen att få bli Åhlens nya Lönechef!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 maj, 2017

Läs mer & ansök

People Service Specialist med fokus på rekrytering

I rollen som People Services Specialists på vårt People Services Expert Center kommer du att arbeta brett med våra HR-processer med fokus på att stötta chefer i deras dagliga arbete över hela organisationen. Tjänsten är ett vikariat med omgående start till och med mars 2018

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 maj, 2017

Läs mer & ansök

Lönespecialist till RISE i Borås

Vill du arbeta med kvalificerad lönehantering och utvecklas i din roll? Då kan du vara den vi söker! På RISE har vi nu samlat all vår lönekompetens i Borås och behöver därför utöka vårt team under hösten 2017.

Göteborg Sista ansökningsdag: 21 maj, 2017

Läs mer & ansök

HR-specialist till Kungliga Operan

Som Sveriges nationalscen för opera och balett ska Kungliga Operan vara tillgänglig för alla och beröra med starka känslor. Våra värderingar är: Konstnärlig kvalitet, Välkomnande, Orädd och Tidlös. Kungliga Operan är ett av staten helägt aktiebolag med en årsomsättning på ca 500 MKR. Operans personal, konstnärlig, teknisk och administrativ utgör ca 530 anställda. Under ett spelår framförs över 200 moderna och klassiska balett- och operaföreställningar, riktade till både barn och vuxna. Nu söker vi en HR-specialist till vårt HR-team.

Stockholm Sista ansökningsdag: 15 maj, 2017

Läs mer & ansök

Rekryterare till PwC

Nu har du som är erfaren rekryterare möjligheten att bygga på ditt CV med ett roligt och spännande konsultuppdrag. Sök redan idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 maj, 2017

Läs mer & ansök

HR Business Partner till Tele2

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 maj, 2017

Läs mer & ansök

Teamledare Kundtjänst

Är du en person som brinner för service och försäljning samt motiveras av att utveckla andra? Just nu behöver Grolls team på Kundtjänst stärkas upp med en Teamledare. Kanske är det dig vi letar efter?

Göteborg Sista ansökningsdag: 3 maj, 2017

Läs mer & ansök

VD-assistent till JTI Sweden

Vi söker nu till JTI Sweden en självgående och prestigelös VD-assistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals och är på deltid om 50% med möjlighet till flexibla arbetstider. Uppdraget beräknas starta så snart som möjligt och pågå t o m december 2017.

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 maj, 2017

Läs mer & ansök

FLIR Systems söker HR Business Partner

Då en av våra HR Business Partners går på föräldraledighet i juli söker vi nu en vikarie till vår HR-avdelning. Som HR BP kommer du att ansvara för support till vår Produktionsenhet i Sverige samt även ingå i dess ledningsgrupp.

Täby Sista ansökningsdag: 1 maj, 2017

Läs mer & ansök

HR Partner

Är du en affärsdriven person och med erfarenhet av brett HR arbete? Har du erfarenhet av att arbeta i en verksamhetsnära och operativ roll? Då kanske du är vår kund nästa HR Partner.

Vårgårda Sista ansökningsdag: 1 maj, 2017

Läs mer & ansök

Lönechef till Strängbetong

Är du initiativtagande och har en förmåga att självständigt driva förändringsprocesser? Se hit! Strängbetong söker nu en lösningsfokuserad Lönechef

Eskilstuna Sista ansökningsdag: 9 maj, 2017

Läs mer & ansök

Short description

Vi söker nu en VD-assistent till vår kund som är ett stort internationellt IT-bolag. I rollen som VD-assistent arbetar du serviceinriktat och professionellt.   Annonstext Vi söker nu en VD-assistent till vår kund som är ett stort internationellt IT-bolag. Detta är en tillsvidaretjänst på heltid hos vår kund med start så snart som möjligt.   […]

Stockholm

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att lägga in eller uppdatera din CV och kontaktuppgifter.

Registera dig

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75