Lediga jobb

Är du redo för nästa steg i din karriär?

Här finns många lediga jobb inom bland annat HR, Lön, Administration,
Ekonomi & Finans samt Marknad & Kommunikation.

Nytt

Assistent till EQT

Till EQT söker vi en ambitiös och serviceinriktad Assistent som vill arbeta i en spännande internationell miljö med högt tempo.

Sista ansökningsdag: 12 juni, 2017

Läs mer & ansök

Nordic Sugar söker en lönespecialist

Vi söker dig som är erfaren inom lön och trivs i en roll med stort ansvar och en varierad arbetsdag. Brinner du för förbättringsprocesser och har vana vid att agera stöd åt chefer och anställda? Då kan du vara vår nya lönespecialist i HR team i Sverige!

Malmö Sista ansökningsdag: 10 juni, 2017

Läs mer & ansök

Strategy consultant

Are you a Management consultant (or equivalent) ready for working within group management in an international company? Do you see yourself working as a CEO in a few years? If this is the case, this position is for you!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 juni, 2017

Läs mer & ansök

Financial Controller till Scandinavian Biogas

Vi på Scandinavian Biogas går till arbetet varje dag med känslan att vi bidrar med något meningsfullt till samhället. Vi jobbar för en renare värld. Och vi gör det bra. För att fortsätta vårt viktiga arbete behöver vi DIG!

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juni, 2017

Läs mer & ansök

Nordic HR Manager Celgene

Do you want to be apart of a company committed to improving the lives of patients worldwide? Then you might be the next Nordic HR Manager we are looking for

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 juni, 2017

Läs mer & ansök

Lönekoordinator till Stanley Security

Stanley Security söker en serviceinriktad och strukturerad person som har erfarenhet av löneadministrativt arbete och kan axla den varierande rollen som lönekoordinator till deras kontor på Kungsholmen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 juni, 2017

Läs mer & ansök

Redovisningsansvarig till Folkuniversitetet

Vill du arbeta i en variationsrik miljö med goda möjligheter att utvecklas? Vill du vara en del av ett engagerat team som delar kunskap och idéer och som tillsammans tar ansvar för att leverera till hög kvalitet? Då är du välkommen till Folkuniversitetet!

Stockholm Sista ansökningsdag: 3 juni, 2017

Läs mer & ansök

Projektinköpare till Dentsply

Är du en slipad operativ inköpare som vill komma in på ett spännande bolag och i en snabbväxande bransch? Då kanske rollen som projektinköpare på Dentsply Sirona är helt rätt för dig!

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 juni, 2017

Läs mer & ansök

HR Business Partner till Tele2

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 juni, 2017

Läs mer & ansök

Hyresgästföreningen söker en Kompetensutvecklare till riksförbundet

  Hyresgästföreningen befinner sig i en förnyelseprocess där vi utvecklas mot att bli en bredare samhällsaktör och en naturlig mötesplats för boendefrågor. Vårt mål är att bättre kunna ta tillvara hyresgästers och bostadssökandes intressen: rätt att bo, råd att bo, roligt att bo. Hyresgästföreningen verkar för ett tryggt boende där människor och samhälle utvecklas. Våra […]

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 maj, 2017

Läs mer & ansök

HR Partner med rekryteringsfokus

Collector är en innovativ, digital nischbank som erbjuder finansieringslösningar för privat- och företagskunder. Hos oss arbetar du i en föränderlig miljö med en stark framåtanda. Här gäller frihet under ansvar. Samtliga medarbetare, oavsett befattning, uppmuntras och förväntas bidra i arbetet med nya lösningar och erbjudanden. Just nu söker vi dig som vill vara med och driva vår fortsatta tillväxt med fokus på HR och rekrytering.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 juni, 2017

Läs mer & ansök

Senior Projektledare till Preem AB – är du vår nästa medarbetare!

Vill du vara med och bidra till Preems vision att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle i en roll som kombinerar förändringsarbete, verksamhetsutveckling och ledarskap med fokus på projektledning? Jobba för framtiden redan idag! Som senior projektledare drivs du av att ta ägarskap för uppsatta projektmål och rollen som samordnare faller sig naturligt för dig. […]

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 juni, 2017

Läs mer & ansök

Initiativrik kontorsassistent

Är du i början av din karriär och letar efter ett givande arbete där du får bli en del av ett härligt gäng? Vi söker en initiativrik och positiv person som kan axla rollen som kontorsassistent.

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 juni, 2017

Läs mer & ansök

Rekryterare till Sweco Rail

Sweco Rail behöver förstärka sin HR-avdelning med en driven rekryterare! En perfekt roll för dig som brinner för rekrytering och kan jobba heltid alternativt deltid, sök idag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 maj, 2017

Läs mer & ansök

Projektledare till 2Secure

Är du analytiskt lagd och intresserad av en spännande roll? Har du arbetat med att bygga affärsrelationer tidigare samt haft en vardag fylld av kundkontakt? Då är detta en tjänst för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 maj, 2017

Läs mer & ansök

Självgående löneadministratör

Är du en självgående löneadministratör som letar efter ett bolag att få växa och utvecklas tillsammans med? Swegon är ett marknadsledande bolag i sin bransch och arbetar ständigt för att utveckla sitt bolag, sina produkter och framför allt sina medarbetare.

Göteborg Sista ansökningsdag: 5 juni, 2017

Läs mer & ansök

Chef till Verksamhetsstödsenheten

Upphandlingsmyndighetens vision är sunda offentliga affärer för en hållbar framtid. Vi är en ung myndighet som utvecklar offentlig upphandling med fokus på effektivitet, hållbarhet och innovation. Nu söker vi en erfaren chef och ledare till vår Verksamhetsstödsenhet, en viktig roll för myndighetens interna arbetsförutsättningar! Håller du med – då ser vi fram emot att få […]

Stockholm Sista ansökningsdag: 28 maj, 2017

Läs mer & ansök

Positiv och engagerad Kontorsansvarig till CRC

CRC ingår i den amerikanska koncernen Berwind Corporation och är idag en världsledande producent och distributör av kemtekniska produkter för både
konsument- och proffsmarknaden. Det svenska dotterbolaget, CRC Industries Sweden AB har varit verksamt sedan 1964 och marknadsför idag ett komplett utbud av ca 300 produkter till olika återförsäljare. Våra kunder finns idag inom både konsument, industrin samt hos bilverkstäder. I vår produktportfölj återfinns flera starka produkter bl.a. CRC 5-56 som är Sveriges genom tiderna mest sålda universalolja.

Göteborg Sista ansökningsdag: 26 maj, 2017

Läs mer & ansök

Luna söker Kategorichef för Momentteknik

Välkommen till en framtidsbransch! Momentteknik handlar om att dra ett skruvförband lagom hårt. Alla mekaniska konstruktioner där skruvförband är inblandade skall dras med ”moment”, alltså dra skruv eller mutter lagom hårt. I vissa applikationer är det givetvis inte lika viktigt medan i andra är det helt avgörande, tex inom flyg, energiproduktion, bilar och många fler. […]

Göteborg Sista ansökningsdag: 26 maj, 2017

Läs mer & ansök

Junior Koordinator till 2Secure

Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill jobba på ett spännande bolag som växer, beläget centralt i Stockholm. En perfekt möjlighet efter studenten.

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 maj, 2017

Läs mer & ansök

Serviceinriktad Teamleader till kundreskontra i Söderort

Är du en kommunikativ och serviceinriktad person som känner dig redo att ta klivet vidare till att arbetsleda ett mindre team inom kundreskontra? Just nu letar vi efter dig som vill arbeta tillsammans med ett drivet team som vill inspirera och lyfta andra i sin utveckling. 

Stockholm Sista ansökningsdag: 31 maj, 2017

Läs mer & ansök

Hittade du inget jobb som passar dig?

Välkommen att lägga in eller uppdatera din CV och kontaktuppgifter om du vill arbeta inom HR och Lön

Registera dig

Är du intresserad av tjänster inom andra områden?

Ekonomi & Finans, EQonomy.se

Marknad & Kommunikation, KIMM.se

Office Administration, ThePace.se

 

Kandidatservice

Har du problem att söka, har frågor kring ditt CV, den kommande intervjun eller vill veta mer om en pågående rekrytering? Hör av dig till oss!
kandidatservice@wise.se eller 010-330 00 75