Projektledare till 2Secure

Stockholm Heltid Rekrytering

Är du analytiskt lagd och intresserad av en spännande roll? Har du arbetat med att bygga affärsrelationer tidigare samt haft en vardag fylld av kundkontakt? Då är detta en tjänst för dig!

Sök rollen Senast 28 juni, 2017

Vår kund 2Secure växer och vi söker nu en Projektledare. Detta är en rekrytering via The Pace/Wise Professionals på heltid med start så snart som möjligt. Företaget sitter i mycket trivsamma lokaler på Kungsholmen.

Ditt uppdrag
I rollen som Projektledare hos 2Secure kommer du att möta beslutsfattare och rekryterande chefer för att presentera framtagen information och analys från det arbete som bedrivs. Rollen innebär en förlängd arm till sälj och är 2Secures ansikte utåt gällande leverans. Din roll är både konsultativ och rådgivande och därmed bör du vara beredd på att kunna ställas inför problemställningar och komma med förslag på åtgärder i olika situationer. På bolaget är det 85 anställda och du ingår i ett team bestående av 12 personer. I rollen som Projektledare rapporterar du direkt till Chef för Operations. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 •          Analysera framtaget material och sammanfatta data
 •          Självständigt avrapportera bakgrundskontroller till uppdragsgivare/ kunder som oftast sker ute          hos kund, men också per telefon
 •          Att tillsammans med övriga inom Operations leda och driva vår utveckling framåt
 •          Att hålla dig väl uppdaterad kring lagförändringar och regler som påverkar både den egna och            kundernas verksamheten

Din bakgrund
För att axla rollen är det viktigt att du har dokumenterad erfarenhet av att analysera information och presentera information inför ledningsgrupper och beslutsfattare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från rekryteringsbraanschen alternativt tjänsteförsäljning. Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska. Vi ser det som högst meriterande om du förstår och pratar arabiska eller annat språk. Det är även ett krav på att du ska ha akademisk utbildning eller eftergymnasial utbildning.

Som person trivs du med att bygga relationer och ser nya möjligheter att utveckla våra kunder genom att dela med dig av din kompetens och erfarenhet. Det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig snabbt efter nya rutiner och processer. Vidare är du alltid ytterst professionell i affärssammanhang och har en känsla för att hantera olika situationer.

2Secure
För närmre än tio år sedan introducerade 2Secure bakgrundkontroller på den svenska marknaden. Hittills har vi utfört mer än 8000 kontroller. Vårt oberoende gör oss unika och vi delar gärna med oss av den gedigna kompetens och erfarenhet vi samlat på oss genom åren. Våda uppdragsgivare är både företag, organisationer och myndigheter. Vi är marknadsledande och vi har gått i frontlinjen för branscher som helhet i Sverige. Vi är ett värderingsstyrt bolag och viktigt är att du delar våra värderingar: handlingskraftighet, kompetens och pålitliga. Vi är dessutom ett tillväxtföretag vilket ställer krav på att kunna anpassa sig snabbt efter nya rutiner och processer.

 Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 28 juni, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stephanie Grammenidis

Stephanie Grammenidis

Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 28 juni, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Almi söker affärsnära Business Controller

Är du en analytisk person med förståelse och intresse för affären? Vill du vara delaktig i en miljö där man skapar framgång och tillväxt för ett stort antal svenska företag? Då är rollen som Business Controller något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 augusti, 2017

Läs mer & ansök