Teamledare Kundtjänst

Göteborg Heltid Konsultuppdrag

Är du en person som brinner för service och försäljning samt motiveras av att utveckla andra? Just nu behöver Grolls team på Kundtjänst stärkas upp med en Teamledare. Kanske är det dig vi letar efter?

Sök rollen Senast 17 juli, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvårdsbidrag
 • Kollektivavtal

Grolls är Sveriges ledande specialiserade leverantör av yrkeskläder och utrustning för personligt skydd. Bolaget har bred täckning i Norden samt Estland via egen butikskedja om 48 butiker. I Sverige finns nu, genom förvärv och nyetableringar, butiker ifrån Luleå i norr till Malmö i söder.

Just nu behöver Grolls team på Kundtjänst stärkas upp med en Teamledare. Detta är ett konsultuppdrag på inledningsvis sex månader via Wise Professionals. För rätt person finns det goda möjligheter att på sikt bli anställd direkt hos kund. Uppdraget är på heltid och tjänsten är placerad på Grolls kontor i Hisings Backa, norr om Göteborg. Vi ser gärna att du kan börja inom snar framtid.

Ditt uppdrag
Som Teamledare kommer du ha ett varierande och utvecklande arbete. Ditt övergripande mål kommer vara att leda, hantera och utveckla kundtjänstavdelningen samt säkerställa att avdelningen levererar enligt uppsatta mål. Ditt dagliga fokus kommer vara där du gör mest nytta, vare sig det är att sitta i växeln eller utveckla kundtjänstfunktionen.

I din roll som Teamledare kommer du arbeta med koordinering av arbetsuppgifter, motivera teamet samt coacha kring kundrelaterade problem. På Grolls, som är ett förändringsbenäget bolag i utvecklingsfas, har du möjlighet att påverka samt förväntas utveckla och effektivisera funktionen.

Utöver ditt ansvar som Teamledare kommer dina dagar innebära att arbeta operativt tillsammans med teamet. Det innebär exempelvis orderregistrering och att svara på kunders frågor om avtal eller produkter.

Du kommer ha personalansvar för sju medarbetare, som har gedigen kunskap och erfarenhet från både bransch och bolag. I rollen ingår också bemanning, rapportering och övrig administration kring funktionen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har bred erfarenhet av en liknande roll och är trygg i dig själv och ditt ledarskap. Meriterande är ifall du sedan tidigare har erfarenhet från detaljhandeln och har arbetat i någon form av servicefunktion. Vidare har du goda kunskaper inom Officepaket samt är en van systemanvändare och gillar att arbeta i olika IT-system. Grolls är just nu i fas med att implementera affärssystemet Jeeves. Kunskap i detta system är givetvis meriterande.

Du kommer trivas på Grolls om du är service- och kundinriktad samt intresserad av försäljning. Eftersom du kommer stöta på arbetsuppgifter som ligger utanför din arbetsbeskrivning ställer rollen stora krav på din prestigelösa personlighet samt att du vågar agera kravställande. Som ledare förändrar och motiverar du genom att engagera ditt team samt har ett coachade förhållningssätt.

Ditt lugn genomsyrar ditt arbetssätt och du har förmågan att vara kreativ inom ramen för de gällande policys och rutiner. Du trivs bäst i ett högt arbetstempo och försöker alltid sprida positiv energi till din omgivning.

Om Grolls
Grolls erbjuder dig att bli en del av ett välrenommerat och expansivt företag med en god företagskultur och trevliga kollegor. Idag har bolaget ca 35 000 kunder, främst inom industrisektorn, men även inom kommun och offentlig förvaltning. Grolls omsätter ca: 1000 milj., och har ca 370 medarbetare varav 270 i Sverige. Grolls har även egna ledande varumärken inom yrkeskläder i form av Björnkläder, Univern och Nytello. Sedan sommaren 2016 är Grolls en del av bolaget Swedol.

Är du nyfiken på att veta mer om Grolls är du välkommen in på deras hemsida: www.grolls.se

Konsultrollen hos Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Stina Scheller (stina.scheller@wise.se, 076-000 18 52) eller konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se, 0735-21 65 04).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! 

Ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 17 juli, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Stina Scheller

Stina Scheller

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 17 juli, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Almi söker affärsnära Business Controller

Är du en analytisk person med förståelse och intresse för affären? Vill du vara delaktig i en miljö där man skapar framgång och tillväxt för ett stort antal svenska företag? Då är rollen som Business Controller något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 19 augusti, 2017

Läs mer & ansök