Kvalificerad administratör till juristenheten

Göteborg Heltid Rekrytering

Är du en stark skribent och duktig administratör? Brinner du dessutom för service? Om ja, då kan detta vara en tjänst för just dig!

Sök tjänsten Senast 3 maj, 2017

RISE Research Institutes of Sweden (”RISE”) är ett forskningsinstitut som utvecklar och förmedlar teknik till över 10 000 kunder. Vårt arbete spänner över de flesta teknikområden, men vi har inte bara en stor teknisk bredd. Hos oss finns kompetens som inte finns någonstans i Sverige, i vissa fall världen. Det är vi stolta över!

Nu expanderar vi och söker därför en kvalificerad administratör till juristenheten.

Rollen
Som administratör kommer du att få arbeta brett med kvalificerade administrativa uppgifter. Du arbetar mot juristenheten men även mot styrelsen. Rollen innebär eget ansvar och du kommer att planera och strukturera ditt eget arbete för att skapa effektiva processer och kvalitativa samarbeten med dina interna kollegor. Du kommer även att serva juristenheten i enlighet instruktioner från chefsjuristen. Då rollen är ny kommer du har stor påverkan i hur den kommer se ut. Du kommer att ingå i ett juristteam om fem personer och du kommer rapportera till chefsjurist. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Dina primära uppgifter inom juristenheten är:

Ansvara för att registrera, lagra samt söka fram elektroniskt sparade avtal enligt gällande rutiner
Förbereda ärende, sammanställa material och delta i utredningar
Hantera och uppdatera RISE dokumentbibliotek, arkiv och databaser
Besvara enklare förelägganden och förfrågningar från myndigheter och domstolar
Upprätta, fördela och arkivera protokoll från internmöten
Hantera och bevaka fristlistor
Upprätta mallar och rutiner enligt instruktion från chefsjurist
Dina primära uppgifter inom styrelsen är:

Förbereda dokument, utskick samt andra frågor inför och under styrelsesammanträden och bolagsstämmor
Föra, upprätta och hantera sammanträdesprotokoll
Vid behov kommer du även få boka resor, möten och konferensrum för styrelsen och juristenheten.

Vem är du?
För att trivas hos oss behöver du vara öppen, nyfiken och inspireras av att många saker händer samtidigt. Du är lösningsorienterad, bra på att samarbeta, tar gärna ansvar och ser det som självklart att alltid leverera högsta kvalitet. Tjänsten kräver mycket stor noggrannhet, tydlighet, ett intresse för detaljer och förmåga att arbeta strukturerat. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort ansvar men utförs samtidigt i nära samarbete med juristerna, VDn och styrelsen.

Vi tror att du har lägst gymnasieutbildning och arbetat med kvalificerade administrativa uppgifter i några år. Vi vill att du har erfarenhet av hantering och upprättande av protokoll samt erfarenhet av att kommunicera direkt med myndigheter och/eller domstol. Kanske har du arbetat administrativt inom rättsväsendet eller har en bakgrund inom forskning, universitets- och /eller ombudsbranschen?

Då vi är en internationell aktör är du viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Har du även goda kunskaper i franska och tyska är det meriterande. Du även en duktig skribent.

Vårt erbjudande
Utöver en spännande och varierande roll erbjuds du en arbetsplats som verkar i en internationell miljö präglad av integritet, professionalism och kreativitet. RISE bidrar till samhällsutvecklingen, på riktigt!

Om oss
RISE – Sveriges forskningsinstitut
Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner. I internationell samverkan, med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. RISE 2 200 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Vi erbjuder ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra produkter, tekniker och tjänster. RISE ägs av svenska staten. Läs mer på www.ri.se.

Låter detta intressant?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals, har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sophia Francke per telefon 0739-61 30 71 eller mejl sophia.francke@wise.se. Vi ser fram emot din ansökan omgående, dock senast den 3 maj 2017.

Sök tjänsten Senast 3 maj, 2017

Vår rekryteringsprocess

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.
 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger RISE Research Institutes of Sweden AB

Allégatan 49, Borås

Kontakta mig för mer information

Sofia Francke

Rekryteringskonsult

Sök tjänsten!

Vi behöver få in din ansökan senast 3 maj, 2017

Sök tjänsten

Fler lediga jobb