Löneadministratör till Handelsbanken

Stockholm Konsultuppdrag

Till sitt kontor mitt i city söker Handelsbanken en samarbetsorienterad Löneadministratör för uppdrag med start juni 2017 till och med oktober 2018!

Sök tjänsten Senast 4 maj, 2017

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

För Handelsbankens räkning söker vi en Löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start 1 juni 2017 till och med 31 oktober 2018.

 

Ditt uppdrag

En av Sveriges storbanker söker nu en samarbetsorienterad löneadministratör till sitt kontor i Centrala Stockholm.

Du kommer att ingå i ett löneteam på nio personer där ni tillsammans ansvarar för företagets lönehantering och att denna håller en hög servicenivå. Du kommer att ansvara för dina egna löner, där du självständigt arbetar med hela lönekedjan från ax till limpa. I din roll ingår det även att stötta övriga team vid behov.

 

Huvudsakliga Arbetsuppgifter:

 •          Löpande löneadministrativt arbete
 •          Supportera anställda gällande skatte- och avtalsfrågor inom bankområdet
 •          Stötta bankens regionala personalavdelningar

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kvalificerat lönearbete och besitter en god analytisk förmåga. Du har stor systemvana av och mycket goda kunskaper i Excel och vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet.

Då du till stor del kommer att planera ditt eget arbete ser vi att du är såväl strukturerad som självgående. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga då det ingår mycket kontakt med både anställda och chefer i din roll. 

För att trivas i rollen är du en teamspelare som ser till hela lönefunktionens bästa och stöttar dina kollegor vid behov.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer ( ellen.ritzer@wise.se , 0735-216525) och konsultchef Emilie Runnegård (emilie.runnegard@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök tjänsten Senast 4 maj, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.
 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.
 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.
 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.
 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ellen Ritzer

Kandidatansvarig

Sök tjänsten!

Vi behöver få in din ansökan senast 4 maj, 2017

Sök tjänsten

Fler lediga jobb