Affärsdrivande Rekryterare till Sveriges bästa rekryteringsteam inom HR

Stockholm Rekrytering

Vill du få den bästa tiden i ditt arbetsliv? Vill du arbeta på en rekryteringsbyrå i världsklass? Då tycker jag du ska läsa vidare.

Sök tjänsten

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter

Äntligen! För det känns verkligen så. Äntligen får jag möjlighet att anställa en ny kollega till oss på Wise Professionals och affärsområdet HR. Du kommer få sitta tillsammans med mig och mina kollegor varje dag och vi har några saker gemensamt. Vi älskar humor och skrattar flera gånger om dagen. Vi drivs av att göra affärer och ser rekrytering som en investering, inte som en kostnad. Vi har alla ett stort intresse för HR och tycker alla kontaktytor är väldigt viktiga. Oavsett om du är vår kandidat, kund eller kollega så ser vi ett värde i varje relation. Har du detta gemensamt med oss? Då kommer du trivas på Wise Professionals!

Wise Professionals startade 2008 och idag gör vi ca 600 rekryteringar om året och har 250 uthyrda konsulter. Vår kollega Annika kommer att gå vidare internt och därav söker vi en ny kollega. Vi är ett team på 15 personer som arbetar fokuserat inom affärsområdet HR på hur vi kan hjälpa och stötta våra kunder i attraktions- och rekryteringsfrågor, oavsett om behovet av kompetens är permanent eller temporärt eller om de till exempel rekryterar själva och behöver utbilda sina linjechefer i rekrytering. Vi sitter tillsammans med våra systerbolag inom Wise Group och har ett tydligt och givande samarbete tillsammans med dem.   

Vår förhoppning är att just du vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss. En resa som ska bli den roligaste tiden i din karriär.  Är du en person med erfarenhet av både rekrytering och HR? Drivs du av att få göra bra affärer, vill jag att du läser extra noga nu!

Arbetsbeskrivning
Wise Professionals har ambitionen att bygga Sveriges bästa konsult- och rekryteringsföretag och vi vill att du delar vår vision att förändra synen på rekrytering från kostnad till investering. Du är en affärsdriven och engagerad rekryteringskonsult som kan hantverket annonsering och rekrytering som ett rinnande vatten samtidigt som du brinner för att göra affärer. I rollen som konsult förväntas du snabbt och framgångsrikt förändra ditt beteende för att uppnå mål, hantera svårigheter och lösa problem.

Utöver hantverket rekrytering förväntas du med stor passion bygga och underhålla relationer, driva in affärer och vilja ha kul på jobbet varje dag. För att lyckas i rollen tror vi att du är något av en entreprenör, och tillsammans med oss vill bygga en rekryteringsbyrå i världsklass.


Vem är du?
Du är en person som alltid vill prestera på topp. För dig är det viktigt att känna att du har gjort ett bra arbete men ännu viktigare, att du gjort ditt bästa. Du tycker om att ha skoj på jobbet, vill prova nya saker, växa och utvecklas. För att passa in i vårt team delar du vår passion för människor och affärer. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt och utveckling är vägen framåt. Du vill vara med och påverka HR Sverige.

Låter det bra så här långt? Kul, men vi är inte riktigt klar ännu. Vi vill nämligen också att du har lite erfarenhet. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av rekrytering och konsultativ tjänsteförsäljning. Det var det hela. Om våra önskemål matchar med det du söker kan du läsa mer om hur vi kan komma i kontakt nedan.
 

Mer om tjänsten
Om du vill veta mer om hur det är att vara en del av Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn, kontaktuppgifter och en prydlig porträttbild på www.wise.se. För specifika frågor gällande rollen får du gärna ringa mig, Andreas Larsson, 076-000 1879. Har du inga frågor utan vill istället söka direkt går det naturligtvis bra att göra det genom att klicka på ansök-knappen. Urval kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan! 

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Sök tjänsten

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Andreas Larsson

Andreas Larsson

Affärsområdeschef HR

Sök tjänsten!

Sök tjänsten

Fler lediga jobb

Nytt

HR- Partner till Assemblin EL i Malmö

Assemblin EL växer och söker nu en HR-Partner till verksamheten i Södra Sverige. En ny roll där du får möjligheten att bygga upp ett fungerande HR-arbete i syd. Du blir erbjuden en bred HR-roll där du både kommer att arbeta operativt och strategiskt

Malmö Sista ansökningsdag: 14 juni, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Assistent till EQT

Till EQT söker vi en ambitiös och serviceinriktad Assistent som vill arbeta i en spännande internationell miljö med högt tempo.

Sista ansökningsdag: 12 juni, 2017

Läs mer & ansök