Aktivitetsbaserat 8

Det personliga rekryteringsföretaget

Står du inför att anställa en ny viktig medarbetare? Behöver du ett rekryteringsföretag du kan lita på? Kontakta då oss på Wise Professionals så berättar vi mer om hur vi kan avlasta och samtidigt hjälpa dig med en grundlig och professionell rekryteringsprocess med ett garanterat resultat.

Annonserad rekrytering

Wise Professionals arbetar med annonserad rekrytering. Vi är övertygade om att detta är den optimala metoden för att attrahera motiverade och kvalificerade kandidater. Att söka sig till ett specifikt uppdrag i konkurrens med andra starka kandidater ger det mest relevanta urvalet. En annonserad rekrytering kan också stärka ditt egna varumärke.

Som beställare är du enbart aktiv i vissa delar av processen, där våra duktiga konsulter involverar dig när det behövs. Ansvaret för projektledning, koordination, administration och kommunikation med kandidater vid sidan av själva rekryteringsarbetet ligger hos oss.

Sex månaders garanti

Naturligtvis lämnar vi en garanti på vårt arbete under sex månader efter genomförd rekrytering. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd, gör vi om jobbet helt utan kostnad.

Spara tid och pengar

Genom att anlita oss på Wise Professionals kommer du att spara både tid och pengar när du ska rekrytera. Välkommen till det moderna och personliga rekryteringsföretaget för din nästa och bästa rekrytering.

Kontakta oss gärna för mer information eller fyll i vår offertförfrågan till höger.