Bemanningsföretag i Malmö

Träffsäker bemanning i Malmö & Öresundsregionen

wise professionals

Rekryteringsbyrån

Vi går steget längre

Oavsett om du ska hyra in personal för att en anställd har slutat eller för att möta snabb tillväxt kan bemanning för många vara en utmaning. Med en bemanningsbyrå i Malmö som kan attraktion och är experter inom konsultuthyrning blir processen enklare och smidigare.

Vi föredrar faktiskt att kalla oss rekryteringsbyrå, eftersom vi sköter bemanning på ett lite annorlunda sätt. Istället för att leverera en tjänst där ”one-size-fits-all” fokuserar vi på att alla parter ska trivas med varandra – att du ska vara nöjd med din konsult och att konsulten ska vara nöjd med dig. En lyckad matchning med andra ord.

Vi har även kontor i Stockholm och Göteborg för hjälp med ditt behov av bemanning.

Våra expertområden

glad-kvinna-och-man

Varför är våra rekryteringskonsulter så bra? Jo, för de är själva specialister. En tradition vi är väldigt stolta över. Inte minst för att det ger positiva resultat för våra kunder – gång på gång.

HR
Marknad & kommunikation
Ekonomi & finans
Business Administration
Lön

För framtiden

Vi är experter på bemanning i Malmö

En viktig del av vårt arbete är att värna om både våra uppdragsgivare och våra konsulter. Just därför samarbetar våra konsultchefer aldrig med fler än 25 konsulter åt gången. Det gör det möjligt för dem att lägga mer tid på att matcha rätt kandidat med rätt uppdragsgivare. Detta eftersom vi vill att konsulterna ska få uppdrag där de trivs och verkligen kan göra en insats.

Vårt arbete slutar inte när konsulten har kommit på plats hos dig. Vi fortsätter att följa upp löpande så att samarbetet mellan er fungerar väl. Att få alla inblandade nöjda med bemanningen är vad som driver oss till att vara det bästa bemanningsföretaget i Malmö. Vi vill aldrig sluta utvecklas. Därför låter vi vår nyfikenhet och vårt genuina intresse för hantverket bakom bemanning att driva oss till att ständigt förbättras. Vill du veta mer? Hör av dig till oss i Malmö för smidig bemanning som kräver mindre och ger mer.

anteckningar

Vi matchar åt dig

Vilken konsult behöver du?

Beskriv den roll du söker så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.