Bemanningsföretag i Stockholm

Bemanning i Stockholm med expertis inom kandidatupplevelse & attraktion

Läs mer

Rekryteringsbyrån

Vi går steget längre

Wise Professionals arbetar med konsultuthyrning för att hjälpa dig när du har behov av bemanning och befinner dig i Stockholm. För vår bemanningsbyrå är den viktigast uppgiften att se till att skapa en lyckad matchning mellan kund och kandidat, där era behov möts och alla blir nöjda med resultatet. Det uppnår vi genom att ge våra konsultchefer möjlighet att samarbeta med enbart 25 konsulter i taget och på så vis fokusera på kvalitet i arbetet och få tid till att följa upp hur samarbetet mellan dig och din konsult går. Det här är anledningen att vi hellre kallar oss rekryteringsbyrå än bemanningsbyrå, eftersom vi levererar ett koncept kring bemanning för dig i Stockholm med fokus på kvalitet för både kund och kandidat.

Vi har även kontor i Göteborg och Malmö/Öresundsregionen för hjälp med ditt behov av bemanning.

Våra expertområden

Varför är våra rekryteringskonsulter så bra? Jo, för de är själva specialister. En tradition vi är väldigt stolta över. Inte minst för att det ger positiva resultat för våra kunder – gång på gång.

HR
Marknad & kommunikation
Ekonomi & finans
Business Administration
Lön

För framtiden

Erfaren bemanningsbyrå i Stockholm

Våra konsulter arbetar i roller där deras kompetens är som starkast och arbetar därför i specialistområden. Där arbetar de med sådant de verkligen brinner för. Många av våra konsulter har erfarenhet av att arbeta i branschen de specialiserar sig inom. På så sätt blir resultatet pricksäkert och du nöjd med deras insats. Att tänka om och prova nytt inom bemanning är inget som vi på Wise Professionals i Stockholm är rädda för. Vi vill utveckla oss själva och hitta nya sätt för våra konsulter och dig att växa tillsammans. Så här kan ett samarbete se ut:

  • En kravprofil för bemanningen sätts ihop tillsammans med dig.
  • Matchningen börjar. Utifrån ett brett kontaktnät och egna databaser med kandidater letar vi efter lämpliga matchningar för din tjänst och handplockar intressanta personer.
  • Du möter kandidaterna och en slutkandidat utses.
  • Löpande uppföljning till både dig och konsulten för avstämningar.

Vi tillgodoser till behov av bemanning! Hör av dig för att diskutera ett samarbete med vår bemanningsbyrå i Stockholm.

Vi berättar mer

Kontakta oss