Available jobs

Are you ready for the next step in your career?

Find your next job within HR, Payroll, Business Administration, Eqonomy & Finance or Marketing & Communication.

New

Verksamhetsutvecklare – Kundservice till Ellevio

Vill du ta vår kundservice till nästa nivå? Vi söker dig som trivs i en roll som är både operativ och strategisk i en bransch som ligger rätt i tiden. Har du erfarenhet från en ledande roll på en kundservice eller är du van att utveckla kundprocesser, kanske båda? Då är det här rollen för dig!

Stockholm Application deadline: 6 April, 2019

Read more & apply

New

Content & Social Media Manager, E.ON B2C

E.ON är inne i en spännande förändringsresa som berör oss alla. Den handlar om vår framtid – en dramatisk omställning mot hållbarhet och utveckling av ny energi. Tänk att få vara en del av att utveckla det nya framväxande energilandskapet. Att på riktigt bidra till ett mer hållbart samhälle? Känns det som en utmaning som du går igång på? E.ON B2C söker nu en Content & Social Media Manager.

Stockholm Application deadline: 30 March, 2019

Read more & apply

New

Projektledare Marknad

Är du van att ansvara för koordination och logistik kring större event? Är du den som har koll på allt från att skapa inbjudningar, anmälningar och agendor till resebokningar, teknik och kontakt med samarbetspartners? Då kanske du vill anta rollen som vikarierande Projektledare på Marknadsavdelningen hos Klövern AB. Med start omgående och ett år framåt, med eventuell möjlighet till förlängning.

Stockholm Application deadline: 1 April, 2019

Read more & apply

Content Manager till Nordax Bank

Nordax, är en specialistbank och ett alternativ till de mer traditionella bankerna, axlar nu upp och lägger grunden till hela sin digitala marknadsavdelning. Nordax söker en Content Mananger. Här får du stort ansvar att vara med och utmana samt utmanas i den spännande tillväxtfas som Nordax befinner sig i. Tillsammans med ca 200 medarbetare har Nordax en ambition att bli Nordens största specialistbank. Är du redo att anta utmaningen? Du kommer vara del i ett tajt team i en snabbfotad platt organisation på Nordax huvudkontor som ligger i Stockholms innerstad.

Stockholm Application deadline: 4 April, 2019

Read more & apply

Traffic Acquisition Manager på Nordax Bank

Nordax, som är en specialistbank och ett alternativ till de mer traditionella bankerna, axlar nu upp och lägger grunden till hela sin digitala marknadsavdelning. Nordax söker en senior och laddad Traffic Acquisition Manager. Här får du stort ansvar att vara med och utmana samt utmanas i den spännande tillväxtfas som Nordax befinner sig i. Tillsammans med ca 200 medarbetare har Nordax en ambition att bli Nordens största specialistbank. Är du redo att anta utmaningen? Du kommer vara del i ett tajt team i en snabbfotad platt organisation på Nordax huvudkontor som ligger i Stockholms innerstad.

Stockholm Application deadline: 17 April, 2019

Read more & apply

HR Business Partner – Dassault Systemes

Imagine new horizons…

You have dreams? You enjoy a challenge? Here at Dassault Systèmes, we empower people with passion to change the world. Let’s open new horizons together with the power of 3DEXPERIENCE virtual universes!

Stockholm Application deadline: 13 April, 2019

Read more & apply

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm Application deadline: 6 April, 2019

Read more & apply

Lönespecialist till Sweco

Är du en kunnig löneadministratör som brinner lite extra för effektivisering och utveckling? Är du en teamplayer som uppskattar att arbeta tillsammans med andra kompetenta löneadministratörer? Läs mer om rollen som löneadministratör hos Sweco!

Stockholm Application deadline: 4 April, 2019

Read more & apply

Redovisningsekonom

I den här tjänsten får du arbeta självständigt med redovisning såväl som med controlling. En roll för dig som brinner för affären och för analys- och förbättringsarbete.

Göteborg Application deadline: 2 April, 2019

Read more & apply

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm Application deadline: 28 March, 2019

Read more & apply

Redovisningsekonom till DHL Freight Sweden

Har du erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning? Vill du vara en del av en internationell koncern som verkar med professionalism och kollegialitet? DHL Freight Sweden erbjuder dig en roll där dina kunskaper och personliga egenskaper värderas högt och där du har möjlighet att utvecklas!

Stockholm Application deadline: 7 April, 2019

Read more & apply

Webbredaktör för korttidsuppdrag hos myndighet

Till en myndighet i Stockholm söker vi en redaktör för digitala kanaler. Det här är ett uppdrag med omgående start och fram till sista maj. Dina arbetsuppgifter handlar om att samordna och publicera innehåll på myndighetens hemsida.

Stockholm Application deadline: 24 March, 2019

Read more & apply

HR Business Advisor till KPMG

Vill du arbeta i en affärsnära HR-roll i en högpresterande kultur där medarbetarna delar med sig av kunskap och tar fram det bästa hos varandra? Då tycker vi du ska fortsätta läsa här nedan!

Stockholm Application deadline: 30 March, 2019

Read more & apply

Administratör till DNV GL

Är du en självgående och lösningsorienterad administratör som trivs på ett företag med en härlig gemenskap? Då kan det vara dig vi söker till denna tjänst.

Stockholm Application deadline: 28 March, 2019

Read more & apply

HR Chef till MTR Pendeltågen

Vill du arbeta i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du kommer att ha en viktig roll och bidra till MTR Pendeltågens fortsatta utvecklingsresa? MTR Pendeltågen söker nu en erfaren HR-chef till underhållsbolaget Emtrain som ingår i HR- och kommunikationsavdelningen. Du ingår i ett team av 10 personer och rapporterar till HR- och kommunikationschef för MTR Pendeltågen.

Stockholm Application deadline: 1 April, 2019

Read more & apply

Ekonomiassistent till AdMare Ship Management

Har du en yrkes- eller kandidatexamen inom ekonomi och är nu redo att ta nästa steg ut i karriären? Eller har du kanske provat på enklare ekonomiarbete och söker efter en mer långsiktig tjänst? Kommunicerar du dessutom obehindrat på såväl svenska som engelska och är en fena på administration? Då ska du läsa vidare!

Göteborg Application deadline: 15 April, 2019

Read more & apply

Jobbar du inom lön eller HR? Se hit!

Ser du en framtid som konsult hos oss? Det gör vi! På Wise Professionals har vi ett stort nätverk av konsulter inom lön, HR och administration och våra kunder ser det som ett självklart val att nyttja vårt nätverk.

Malmö Application deadline: 29 April, 2019

Read more & apply

Office Assistant till internationell investeringsfond

Trivs du i en varierande roll och skulle du beskriva dig som relationsskapande och lösningsorienterad? Då kan det vara dig vi letar efter! Just nu söker vi en Office Assistant med hög servicekänsla till vår kund som är en internationell investeringsfond.

Stockholm Application deadline: 3 April, 2019

Read more & apply

Marknadsansvarig till Eurocommercial

Känner du till Hallarna i Halmstad, Bergvik i Karlstad och Elins Esplanad i Skövde? Det är vi på Eurocommercial som står bakom dessa omtyckta handelsplatser. Nu vill vi bli ännu bättre i vår marknadsföring och kommunikation och söker dig som tillsammans med oss vill skapa de bästa förutsättningarna för detta. Hos oss får du möjlighet att jobba med 7 starka regionala varumärken. Visst låter det fantastiskt!

Stockholm Application deadline: 27 March, 2019

Read more & apply

Inköpare till Swedol

Till vår kund Swedol i Göteborg söker vi just nu efter en operativ inköpare till Division Kläder och skydd. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Uppdraget är ett vikariat på minst sex månader, med eventuell förlängning.

Göteborg Application deadline: 28 March, 2019

Read more & apply

Administratör till Aspia

Som Administratör arbetar du med att lösa inkommande ärenden av varierande karaktär. Vi söker en ordningsam, noggrann och serviceinriktad person till detta konsultuppdrag

Stockholm Application deadline: 26 March, 2019

Read more & apply

Content writer till APSIS i Malmö

Med ledorden enkelt, personligt och skalbart går APSIS i bräschen för att leverera innovativa lösningar inom digital marknadsföring till över 4,000 kunder runtom i världen.Vi söker för APSIS räkning en kreativ Content writer med känsla för content & strategi. Vi ser gärna att du är tillgänglig snarast möjligt då APSIS har ett omgående behov.

Skåne Application deadline: 21 March, 2019

Read more & apply

Legal Assistant till Envirotainer

Vill du vara med och göra skillnad? För det gör vi. Varje dag transporteras livsviktiga mediciner runt om i världen med hjälp av våra produkter och samarbetspartners. Vi växer och kommer att fortsätta att göra det. Är du en person som är serviceinriktad, en god administratör, flytande i engelska och vill jobba 50-100%? Då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm Application deadline: 23 March, 2019

Read more & apply

Assistent till PwC

Nu söker vi en assistent till PwC med start så snart som möjligt! Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll och trivs i att arbeta i en servicefunktion.

Stockholm Application deadline: 28 March, 2019

Read more & apply

Strategic Project Manager

As Strategic Project Manager you are responsible for the direction, coordination, implementation, executive, control and completion of projects, while remaining aligned with strategy, commitments and goals of the organization.

Göteborg Application deadline: 25 March, 2019

Read more & apply

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm Application deadline: 23 March, 2019

Read more & apply

HR Manager – Linköping

Är du en HR manager som vill vara med och ”work towards a greener tomorrow”? Här får du möjligheten att arbeta i en central roll på ett företag som har som vision att leda ett nordiskt ekosystem för gas.

Linköping Application deadline: 30 March, 2019

Read more & apply

HR Business Partner till Teracom

Vi är inne i en spännande fas där vi ständigt strävar efter att effektivera och förenkla arbetssätt i syfte att stötta organisationen på bästa sätt. Du kommer att ingå i ett starkt HR-team där du har möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av HR funktionen. Det är viktigt att du gillar att ta ansvar och trivs med att driva utveckling framåt. Du arbetar med samtliga HR-relaterade områden. Som HRBP kommer du att ingå i en ledningsgrupp inom bolaget.

Stockholm Application deadline: 27 March, 2019

Read more & apply

HR Manager till Dormakaba

När du passerar flygplatser har du kanske scannat ditt boardingkort genom mobilen någon gång? I så fall har du säkerligen använt en av de produkter som innovativa dormakaba utvecklar. På ett eller annat sätt är det i vilket fall garanterat att du har kommit i kontakt med dormakaba i din vardag. Förutom denna typ av passerlösning jobbar också dormakaba med allt från cylindrar, nycklar och lås till fullständigt nätverksintegrerade elektroniska passerlösningar. Om du inte bara vill möta deras produkter i vardagen, utan också vill vara med i en internationell organisation på deras tillväxtresa finns nu möjligheten att arbeta som HR Manager på deras kontor i Göteborg. Som HR Manager får du arbeta i en nyckelroll i ett företag där HR-frågor är högt prioriterade och där HR har stort mandat.

Göteborg Application deadline: 24 March, 2019

Read more & apply

Marketing Automation Specialist till Norstedts Juridik

Triggas du av data, analys och automation samt att hitta möjligheter för att optimera kundupplevelsen, då är detta helt rätt roll för dig! Vi har systemen på plats och nu söker vi dig som kan bemästra dem och göra oss ännu bättre! Vi erbjuder dig en trevlig miljö med kunniga och professionella kollegor i ett framgångsrikt företag, ledande inom vårt fält med ett mycket starkt kunderbjudande!

Stockholm Application deadline: 27 March, 2019

Read more & apply

Förbundschef

Ibn Rushd är ett studieförbund med fokus på mänskliga rättigheter, identitetsfrågor och mångfald. Om du brinner för demokrati och ökad mångfald samt är en inspirerande ledare – sök då rollen som förbundsrektor!

Stockholm Application deadline: 30 March, 2019

Read more & apply

HR-Generalist

Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt för dig? […]

Stockholm

Read more & apply

Didn’t you find a job that suits you?

Welcome to register your CV. Have you registered before and want to make updates? Your information is of course in our system, but we do not use a login anymore. Please fill in your new information, upload your updated CV or LinkedIn profile. It only takes a few quick clicks!

Register

Candidate Service

Do you experience trouble when trying to apply for a job, have questions about your CV, your upcoming interview or want to know more about an ongoing recruitment process? Please contact us!

kandidatservice@wise.se or 010-330 00 75