Available jobs

Are you ready for the next step in your career?

Find your next job within HR, Payroll, Business Administration, Eqonomy & Finance or Marketing & Communication.

Executive Assistant till Ellevio

Vill du vara med på resan mot framtidens hållbara energisamhälle? Vill du arbeta nära en ledningsgrupp och beslutsfattande? Vill du bidra till att bygga vår företagskultur? Då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm Application deadline: 17 August, 2019

Read more & apply

HR-generalist till Upplands Motor

Är du redo för en bred HR-roll, drivs du av att arbeta nära engagerade ledare där fokus ligger på det operativa chefsstödet? Älskar du dessutom att köra bil, arbeta i olika miljöer från dag till dag med en ”coffee to go” i handen, då fortsätter du läsa nu!

Stockholm Application deadline: 18 August, 2019

Read more & apply

Löneansvarig till Indiska

Vill du arbeta i en föränderlig organisation med kreativa människor? Nu har du chansen att få driva lönearbetet i ett färgstarkt och engagerat företag!

Stockholm Application deadline: 17 August, 2019

Read more & apply

Exekutiv Assistent åt Amnesty International

Är du en erfaren Exekutiv Assistent med hög integritet? Brinner du dessutom för mänskliga rättigheter och människors lika värde? Nu har du möjligheten att få vara med och strukturera och lägga grunden för rollen som Exekutiv Assistent åt Amnestys Generalsekreterare.

Stockholm Application deadline: 14 September, 2019

Read more & apply

Beredare till Råda Plåt & Svets

Råda Plåt & Svets satsar nu på kraftig tillväxt och ska till år 2030 ha vuxit fem gånger sin befintliga omsättning. Vi söker nu en Beredare som skall omvandla våra kunders idéer och ritningar till färdiga underlag för vår produktion.

Göteborg Application deadline: 30 August, 2019

Read more & apply

Konsultchef till KIMM & Wise Professionals

Nu söker vi en Konsultchef / Gig Manager till KIMM & Wise Professionals. I rollen får du jobba med såväl rekrytering, försäljning och ledarskap inom området marknad och kommunikation. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Application deadline: 18 August, 2019

Read more & apply

HR Manager – Bright Group

We are Bright. Vi är Nordens ledande leverantör inom events, underhållning och upplevelser. Vi söker dig som vill arbeta i en bred nordisk HR roll med ett fokus på att vidareutveckla befintliga HR-processer samt implementera nya.

Stockholm Application deadline: 18 August, 2019

Read more & apply

Ekonom med intresse för redovisning och förbättringsarbete

Är du ekonom och trivs i ett brett och konsultativt arbete? Är förbättringsarbete något du gärna arbetar med i din roll? Vi på Sensus studieförbund söker en ekonom som vill verka tillsammans med oss i en lång visstidsanställning med möjlighet till förlängning eller anställning. Sensus skapar möjlighet till utveckling och lärande med ett aktivt engagemang i samhället. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Application deadline: 10 August, 2019

Read more & apply

Ekonom till Sensus Studieförbund

Är du ekonom och trivs i ett brett och konsultativt arbete? Vi på Sensus studieförbund söker en ekonom som vill verka tillsammans med oss i ett långsiktigt samarbete. Sensus skapar möjlighet till utveckling och lärande med ett aktivt engagemang i samhället. Välkommen med din ansökan!

Stockholm/Göteborg/Malmö Application deadline: 10 August, 2019

Read more & apply

Financial Controller till Scania

Har du erfarenhet från en roll som Financial Controller i storbolag sedan tidigare och är bästa kompis med Excel? Söker du ett långt uppdrag med start efter sommaren? Då kan det här vara ditt drömuppdrag!

Stockholm Application deadline: 17 August, 2019

Read more & apply

Kommunikationschef med intresse för hållbarhet

HeidelbergCement tillverkar och levererar byggmaterial till dagens intensiva bostads- och samhällsbyggande. Målet är ett hållbart byggande med stort fokus på klimatfrågan.
Nu söker vi en Kommunikationschef för HeidelbergCement i Sverige som ska leda en grupp på 3 personer och ingå i Kommunikationsteamet för region Northern Europe.

Stockholm Application deadline: 12 August, 2019

Read more & apply

Senior redovisningsekonom till Peab Support AB

Är du en skicklig redovisningsekonom som vill bli en del av ett företag som arbetar med att bygga framtidens hållbara samhälle? Har du tidigare arbetat med kvalificerad redovisning och vill du bli en del av ett varmt team i en miljö där du får stor möjlighet att påverka?

Solna Application deadline: 13 August, 2019

Read more & apply

Utbildningsadministratör till TSL

Vi söker nu flera serviceinriktade utbildningsadministratörer till Trygghetsfonden TSL. I en modern kontorsmiljö mitt i Stockholm får du chansen att bidra till att uppsagda får ett nytt jobb!

Stockholm Application deadline: 14 September, 2019

Read more & apply

HR Administratör till DNB Bank

Vill du att vara med att utveckla processer och rutiner och har tidigare erfarenhet från att arbeta som HR administatör? Här har du chansen att bli en del av DNBs härligt HR-team!

Stockholm Application deadline: 17 August, 2019

Read more & apply

HR-ansvarig

Vill du följa med oss på resan mot att bli framtidens människorättsorganisation? Nu har du chansen att utveckla HR-funktionen inom en ideell organisation som kämpar för mänskliga rättigheter världen över.

Stockholm Application deadline: 17 August, 2019

Read more & apply

HR ansvarig till SKL International

Vill du känna stolthet över din arbetsgivare och få möjligheten att arbeta i en internationell miljö? Vi söker dig som vill arbeta i en bred HR roll med ett fokus på att vidareutveckla befintliga HR-processer samt implementera nya.

Stockholm Application deadline: 25 August, 2019

Read more & apply

HR manager

Nu har du chansen att få arbeta brett inom hela HR-området och möjligheterna till egna initiativ är stora!

Stockholm Application deadline: 5 August, 2019

Read more & apply

Rekryteringspartner sökes!

Har du ett stort intresse för Rekrytering, Attraktion och Employer Branding? Nu har vi en riktigt rolig roll hos en av våra härliga kunder, ett stort bolag inom teknik! Läs vidare och sök idag!

Stockholm Application deadline: 18 July, 2019

Read more & apply

En annons

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Stockholm Application deadline: 10 August, 2019

Read more & apply

Erfaren Lönekonsult till bolag i City

Till vår kund söker vi nu en erfaren lönekonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med möjlighet till fast anställning hos kund. Placering i centrala Stockholm.

Stockholm Application deadline: 21 July, 2019

Read more & apply

Vd-assistent till HI3G Access AB

Haval van Drumpt och ledningsgruppen på Tre söker nu dig som vill arbeta som VD-assistent i en dynamisk miljö där ingenting är omöjligt. Du kommer till en kultur som är något utöver det vanliga och som genomsyras av ledorden: Engagemang, Bäst på det vi gör, Snabbt men rätt, Kloksnål, Öppenhet och Samarbete.

Du erbjuds ett nära samarbete med Haval och du får vara med och utveckla framtidens mobiloperatör. Det här vill du helt enkelt inte missa, så fortsätt läsa!

Stockholm Application deadline: 17 August, 2019

Read more & apply

Senior HR Business Partner till Sobi

Sobi gör betydande skillnad för människor som lever med sällsynta sjukdomar genom innovativa behandlingar. Sobi är ett dynamiskt företag i tillväxt och vi söker nu en HR Business Partner som vill vara med och utveckla företaget och dess medarbetare.

Solna Application deadline: 22 August, 2019

Read more & apply

User Experience designer till Trygg-Hansas digitala team

Trygg-Hansa söker nu en erfaren UX-designer för att höja kompetensen och kunskapen om UX både i teamet men också i företaget. Du kommer jobba i vårt kreativa digitala team på marknadsavdelningen med mycket ansvar och mål att leverera marknadens bästa digitala upplevelse. Det är ett spännande uppdrag och tjänsten erbjuder många omväxlande arbetsuppgifter och en möjlighet att få vara med på en digitaliseringsresa som utgör en viktig del i Trygg-Hansas vision om att bli Sveriges ledande digitala försäkringbolag.

Stockholm Application deadline: 11 August, 2019

Read more & apply

Konsultchef till The Pace

Vad säger du om att komma till jobbet varje dag och mötas av engagerade kollegor och skratt varvat med givande diskussioner? Vi arbetar med personliga möten och relationer, där hjärta och värme är lika viktigt som affärsmässighet och resultat. Nu söker vi en konsultchef till The Pace.

Stockholm Application deadline: 17 August, 2019

Read more & apply

Facility & Operations Manager till Fotografiska

I rollen som Facility & Operations Manager på Fotografiska, ett av världens mest ansedda museum, arbetar du i en central och viktig roll där ingen dag är den andra lik. Du är med och driver muséet framåt och tillsammans med dina kollegor skapar du en upplevelse utöver det vanliga.

Stockholm Application deadline: 17 August, 2019

Read more & apply

Redovisningsassistent till Staples Connect

Staples Connect är ett bolag som verkligen vill att deras kunder skall uppleva en problemfri IT-miljö.
Bolaget går just nu mot att bli ett separat dotterbolag inom Staples-koncernen och vi söker dig som kan ta ansvar för kundreskontran och arbeta brett med ekonomi och bokföring under ett år med chans till förlängning. Vi söker dig som vill vara konsult eller bli anställd hos vår kund under ett föräldravikariat.

Göteborg Application deadline: 30 July, 2019

Read more & apply

People Relations Specialist till Wise Consulting

Vill du tillhöra ett gäng där alla som arbetar får göra saker som de brinner för? Vill du också ha den bästa och roligaste tiden i din karriär? Om du också har ett passionerat intresse för människor och att göra skillnad så tycker vi att du ska fortsätta att läsa här:

Stockholm Application deadline: 4 August, 2019

Read more & apply

Marknadsansvarig till AcadeMedia

Ser du fördelarna med att arbeta inom en stor utbildningskoncern? Lockas du av att hjälpa föräldrar och elever att göra ett genomtänkt skolval? Som marknadsansvarig på AcadeMedia bidrar du till detta när du planerar, implementerar och genomför marknadsaktiviteter för våra skolor

Stockholm Application deadline: 13 August, 2019

Read more & apply

Marknadskommunikatör med grafisk inriktning till Q-Park

Till Q-Park söker vi en produktionsledande Marknadskommunikatör med grafisk inriktning. Q-Park står inför en spännande framtid med att implementera nytt varumärke och det finns därför stora möjligheter att påverka rollen och riktningen framåt. Vi söker dig som är van att jobba med marknadskommunikation i både analoga och digitala kanaler, för såväl interna som externa kanaler.

Stockholm Application deadline: 31 July, 2019

Read more & apply

NCC söker driven lönechef

NCC: s lönefunktion har påbörjat en spännande förändringsresa. Vill du vara med och bygga en servicefunktion i världsklass? Tycker du om att leda andra och har gedigen erfarenhet av lönechefsrollen? Då är det kanske dig vi söker.

Stockholm Application deadline: 4 August, 2019

Read more & apply

Marknadsansvarig till Posti Messaging

Till Posti Messaging i Sundbyberg söker vi nu en Marknadsansvarig som ansvarar för marknadsaktiviteterna i Sverige och Norge. Det här är en central roll i företagets skandinaviska organisation, med ansvar för marknadsföringen. Det här är ett konsultuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, för att täcka upp en kommande föräldraledighet. Uppdraget är på heltid, startar i augusti 2019 och beräknas att pågå under 1 år. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Application deadline: 25 July, 2019

Read more & apply

Lönespecialist till företag i Solna

Till vår kund söker vi nu efter en erfaren lönespecialist.  Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 10 månader med möjlighet till förlängning. Startdatum i början på augusti.

Stockholm Application deadline: 18 July, 2019

Read more & apply

Lönekonsult inom outsourcing

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket men vill vidareutvecklas i karriären? Trivs du som bäst i ett högt tempo och tycker det är kul med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekonsult hos vår kund i centrala Stockholm!

Stockholm Application deadline: 21 July, 2019

Read more & apply

Marknadsansvarig till Q-Park

Till Q-Park söker vi nu en Marknadsansvarig! Vill du vara med på den spännande resan att bland annat implementera ett nytt varumärke och samtidigt vara ansvarig för marknadsavdelningen? Är du van att arbeta operativt och strategiskt med marknadskommunikation? Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Stockholm Application deadline: 16 August, 2019

Read more & apply

Digital marknadsförare till Cision Skandinavien

Ju mer digital världen blir, desto viktigare blir människan. Det är just i den här synergin mellan teknik och människa som Cision har sin otroliga styrka! Nu söker vi dig som vill arbeta i en internationell organisation med att optimera våra digitala kampanjer!

Stockholm Application deadline: 10 August, 2019

Read more & apply

Senior redovisningsekonom med erfarenhet av skatt till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och skatt? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för skattefrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Application deadline: 30 July, 2019

Read more & apply

Chef för redovisning och anläggningar

Nobina söker en chef för redovisning och anläggningar. Var med oss i vår mission att verka för ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader!

Stockholm Application deadline: 10 August, 2019

Read more & apply

Chef för redovisning och anläggningar

Nobina söker en chef för redovisning och anläggningar. Var med oss i vår mission att verka för ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader!

Stockholm Application deadline: 30 July, 2019

Read more & apply

Senior Digital Specialist

Under visionen ” Removing the mystery of digital marketing” agerar Bannerflow. Företagets två grundare Daniel Fahlén och Daniel Jacobsson har byggt ett system som helt revolutionerat marknaden för digital annonsering. Nu rustar företaget för nästa steg. De expanderar och bygger på med expertis och mångfald för att växa. Just nu söker de en innovativ stark och strategisk “demand generator” med omfattande kunskap inom digitalt och leadsgenerering. Nyfiken?

Stockholm Application deadline: 30 July, 2019

Read more & apply

Didn’t you find a job that suits you?

Welcome to register your CV. Have you registered before and want to make updates? Your information is of course in our system, but we do not use a login anymore. Please fill in your new information, upload your updated CV or LinkedIn profile. It only takes a few quick clicks!

Register

Candidate Service

Do you experience trouble when trying to apply for a job, have questions about your CV, your upcoming interview or want to know more about an ongoing recruitment process? Please contact us!

kandidatservice@wise.se or 010-330 00 75