Available jobs

Are you ready for the next step in your career?

Find your next job within HR, Payroll, Business Administration, Eqonomy & Finance or Marketing & Communication.

New

Office Assistant till Viacom

Trivs du i en varierande roll och skulle beskriva dig som relationsskapande och lösningsorienterad? Trivs du dessutom i en nytänkande och kreativ miljö? Då kan tjänsten som Office Assistant till Viacom vara något för dig!

Stockholm Application deadline: 31 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

New

Assistent till EQT Digital

Är du en lösningsorienterad person med hög servicekänsla? Har du också vana av att jobba i ett högt tempo och känner dig trygg med att jobba på engelska? Sök då denna spännande tjänst som assistent till EQT Digital!

Stockholm Application deadline: 1 December, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Application deadline: 31 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Technical Service Coordinator

We are looking for three Technical Service Coordinators to one of our reputable customers in environmental technology. You will be a part of an exciting industry where the company is one of the leading players. The start of the assignment is in October and will last at least six months, with a chance of extension. This is a consulting assignment through Wise Professionals.

Göteborg Application deadline: 30 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

UX & Conversion Manager – Nordax Bank

Nordax, en specialistbank och ett alternativ till de mer traditionella bankerna, växer och lägger nu grunden för hela sin digitala marknadsavdelning. Därför behöver de en grym UX & Conversion Manager. Är du redo att anta utmaningen? Du får det fulla ansvaret för den digital användarupplevelsen genom hela kundresan. Du kommer vara en central del av ett tajt digitalt marknadsteam, i en snabbfotad och platt organisation.

Stockholm Application deadline: 30 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Talent Sourcing Specialist

Nu söker vi en ny kollega till ÅF som kommer att arbeta med search på deras kontor i Göteborg. Ett spännande uppdrag där du samarbetar tätt med de övriga i rekryteringsteamet och cheferna på divisionen Industrial & Digital Solutions. Du kommer att vara anställd som konsult hos Wise Professionals under 1 år och därefter finns möjlighet till att bli direktrekryterad till ÅF.

Göteborg Application deadline: 27 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Digital Content Producer till Acreto AB

Nu letar mina härliga kollegor efter nästa super hero, du som vill överta min plats på en liten men naggande god marknadsavdelning vid Svingeln mitt i Göteborg? Här kommer du ingå i ett mindre super team och ha en bred kreatörsroll med huvudfokus på skrivande och digital distribution.

Göteborg Application deadline: 31 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Marketing Manager Till Bürkert Sweden

Är redo att ta dig an utmaningen att skapa en modern och träffsäker kommunikationsplattform i ett traditionellt industriföretag? Ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager!

Stockholm Application deadline: 26 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Affärsenhetschef till First Office, Klövern

Vi vill att fler ska älska att gå till jobbet på måndagsmorgon!
Därför skapar vi varje dag Sveriges bästa arbetsplatser där människor trivs och verkar.
Nu söker vi någon som vill förändra morgonkänslan för tusentals människor!
First Office är redan idag Sveriges största kontorshotell
-men-
Vi vill växa ännu mer de närmaste åren.
Därför söker vi någon som kan inspirera, leda och bygga vårt team.
Är det du?

Stockholm Application deadline: 29 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Ekonomisk förvaltare till Nabo

Vill du arbeta på ett bolag med kunden i fokus och som har siktet inställt på att förändra en hel bransch? Vill du jobba i ett härligt team där vi hjälper varandra men där du också förväntas ta stort eget ansvar? Då är Nabo stället för dig.

Stockholm Application deadline: 28 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Marknadskoordinator till SilverRail

Vill du jobba med marknadsföring och kommunikation samtidigt som du bidrar till att göra världen lite bättre? Då har vi uppdraget för dig. SilverRail Technologies söker nu dig som brinner för bra kommunikation och som har en bra förmåga att implementera det i verkligheten. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals omfattningen är 75-100% med omgående start, uppdraget pågår i 6 månader och för rätt person finns goda chanser till en tillsvidareanställning.

Stockholm Application deadline: 26 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Projektledare/Office Manager

Älskar du projektledning och har ett intresse för HR? Är du också en strukturerad och självgående administratör som sprider energi? Sök då denna roliga och varierande roll som Projektledare/Office Manager till Axel Johnson International! Vi går igenom urvalet löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Stockholm Application deadline: 24 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Redovisningsekonom med fokus på Bostadsrättsföreningar

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi har en öppen och prestigelös anda hos oss och du kommer att få jobba i ett team med ett trettiotal andra ekonomer. Då vårt erbjudande till bostadsrättsföreningar är i en uppstartsfas har du stor möjlighet att vara med och påverka. Har du dessutom ambitioner finns det goda möjligheter för dig att utvecklas med oss!

Solna Application deadline: 20 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Demand Generation Manager

We are looking for a Senior Manager of Demand Generation to own and lead our demand generation strategy and implementation to meet our revenue objectives. This position will report directly to the Chief Marketing Officer.

Stockholm Application deadline: 30 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

HR-ansvarig till SKL International

Vill du bidra till en värld där alla människor har makt att forma sina egna liv i inkluderande lokala demokratier och hållbara samhällen samt få möjligheten att arbeta i en internationell miljö? Vi söker dig som vill arbeta i en bred HR roll med fokus på att utveckla våra HR-processer på så väl strategiskt som operativt plan.

Stockholm Application deadline: 20 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Junior Redovisningsekonom

Är du i början av din karriär som redovisningsekonom och känner för att ta nästa steg? Som konsult hos oss på Wise Professionals får du uppdrag inom olika branscher med varierande storlek vilket gör att du snabbt växer i din nuvarande kompetens. Varmt välkommen att bli en del av vårt konsultnätverk!

Stockholm Application deadline: 21 November, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Lönekonsult inom outsourcing

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket men vill vidareutvecklas i karriären? Trivs du som bäst i ett högt tempo och tycker det är kul med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekonsult hos vår kund i centrala Stockholm!

Stockholm Application deadline: 22 October, 2019 Share with a friend

Read more & apply

Didn’t you find a job that suits you?

Welcome to register your CV. Have you registered before and want to make updates? Your information is of course in our system, but we do not use a login anymore. Please fill in your new information, upload your updated CV or LinkedIn profile. It only takes a few quick clicks!

Register

Candidate Service

Do you experience trouble when trying to apply for a job, have questions about your CV, your upcoming interview or want to know more about an ongoing recruitment process? Please contact us!

kandidatservice@wise.se or 010-330 00 75