Available jobs

Are you ready for the next step in your career?

Find your next job within HR, Payroll, Business Administration, Eqonomy & Finance or Marketing & Communication.

New

Löneekonom till HR-Services hos NCC!

Vill du arbeta i en rolig och riktigt viktig roll som säkerställer rätt löneredovisning? Vill du dessutom tillhöra ett härligt team och få chansen att arbeta på NCC? Sök rollen som Löneekonom idag!

Stockholm Application deadline: 11 June, 2019

Read more & apply

New

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Application deadline: 10 June, 2019

Read more & apply

New

Executive Assistant till Embark Studios

På Embark Studios får du möjligheten att vara en del av en snabbt föränderlig värld där ambitionen är att skapa en unik spelupplevelse. På Embark Studios präglas kulturen av ett mindset som lyder ”We succeed together, we fail together, and we learn together”.

Stockholm Application deadline: 6 June, 2019

Read more & apply

New

HR-partner till ELU i Göteborg

ELU söker efter en ny kollega som kan bidra till deras tillväxtresa. Känner du dig lockad att arbeta i en verksamhetsnära roll och har ett par års erfarenhet av brett HR-arbete i ryggsäcken hoppas vi att du visar ditt intresse!

Göteborg Application deadline: 2 June, 2019

Read more & apply

HR-systemspecialist

Vill du arbeta i en HR-roll där du får möjlighet att utvecklas inom ett av de senaste HR-systemen på marknaden samt agera support till chefer inom bolaget? Läs vidare och sök idag!

Stockholm Application deadline: 30 May, 2019

Read more & apply

Business Controller till Logistic Contractor

Är du en Business Controller som trivs med högt tempo och vill jobba i ett entreprenörsdrivet företag? Vi söker dig som gillar utmaningar, har rätt mindset och vilja för att gemensamt lyfta Logistic Contractor till nästa nivå.

Göteborg Application deadline: 31 May, 2019

Read more & apply

Trade Marketing Manager

Vill du vara med och bygga vidare på Villeroy & Boch Gustavsbergs framgång i Norden och Baltikum? Triggas du av vackra, funktionella och kvalitativa badrumsmiljöer? Är du en handlingskraftig marknadsförare med stort strategiskt tänk– då kan rollen som Trade Marketing Manager vara precis det du söker.

Stockholm Application deadline: 5 June, 2019

Read more & apply

Digital Redaktör till SC Motors

Till SC Motors söker vi dig som vill axla rollen som digital redaktör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals med start omgående. Uppdraget beräknas att pågå i 12 månader och är placerat på SC Motors kontor i Upplands Väsby, Stockholm.

Stockholm Application deadline: 31 May, 2019

Read more & apply

Kommunikatör med fokus på innehållsproduktion till Setra

Setra vill göra affärer som fler tjänar på; kunderna, samhället och naturen. Nu söker vi dig som vill vara med på resan! Som Kommunikatör kommer du att producera innehåll till företagets olika kanaler, framförallt för internt bruk, men även externt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm Application deadline: 9 June, 2019

Read more & apply

Talent Acquisition Specialist till The Pace

Är du vår nya kollega? Vi på The Pace, ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialiserade på rekrytering av tjänster inom Business Administration, söker dig som vill ha en utmanande roll inom rekrytering och konsultverksamhet där du får arbeta kvalitetsmedvetet och relationsbyggande!

Stockholm Application deadline: 30 June, 2019

Read more & apply

EQonomy söker redovisningsekonomer och interima ekonomichefer

Just nu söker vi efter erfarna redovisningsekonomer och ekonomichefer till flera spännande konsultuppdrag. Vi arbetar med attraktiva bolag, ofta med starka varumärken där du som konsult eller rekryt kan hitta en långsiktig utveckling.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar med rekrytering direkt till våra kunder samt erbjuder en spännande roll som konsult via oss.

Skåne Application deadline: 15 June, 2019

Read more & apply

Rådgivare till TRR Trygghetsrådet

Vill du jobba i en affärsnära roll som verkligen gör skillnad för individer som står inför stora förändringar i livet? Vill du fokusera på coachande samtal, projektledning samt nätverksbyggande inom näringslivet? Kan du kombinera rådgivning med att utveckla och vårda kundrelationer?

Stockholm Application deadline: 1 June, 2019

Read more & apply

Service Coordinator

Är du student och vill ha ett givande sommarjobb inom service och administration? Eller är du ute efter ett längre uppdrag fram till årsskiftet som kommer ge dig möjlighet att utvecklas i ett snabbt växande bolag? Vi är nu i behov av två Service Coordinators som kan stärka upp under sommaren hos en av våra kunder samt ytterligare en person som kan jobba fram till årsskiftet. Det är alltså totalt tre tjänster som ska tillsättas.

Göteborg Application deadline: 27 May, 2019

Read more & apply

Projektledande Webbredaktör

Till Roche Diagnostics söker vi en projektledande webbredaktör! Roche är världens största forskande bioteknikföretag. Med fokus på att föra vetenskapen framåt inom läkemedel och diagnostik, förbättrar de människors liv. Uppdraget under 6 månader, innefattar att leda arbetet med att ta fram och lansera en ny webbplats. Är du redo att axla rollen som webbredaktör? Vänta inte med att skicka in din ansökan!

Stockholm Application deadline: 31 May, 2019

Read more & apply

Affärsstödjande Ekonomiansvarig till Valea

Som ekonomiansvarig hos oss får du vara med och forma din roll utifrån vår verksamhets behov. Vi erbjuder en bred tjänst med fokus på affärscontrolling. Som del av Valea får du också arbeta i en nischad och stabil bransch med oerhört kompetenta kollegor som alla brinner för framtidens teknik.

Göteborg Application deadline: 26 May, 2019

Read more & apply

Affärsjurist till Alektum Group

Brinner du för affärsjuridik och vill verka på en internationell arena i ett företag som värnar om relationer och samarbete? I den här rollen värderar vi service, engagemang, ansvar och kvalitet högt.

Göteborg Application deadline: 31 May, 2019

Read more & apply

Compliance jurist

Alektum Group AB söker en ansvarstagande och engagerad compliance jurist med ett fokus på service och kvalitet. Du kommer ansvara för hela koncernens juridik, från bolagsjuridik till compliance.

Göteborg Application deadline: 31 May, 2019

Read more & apply

Löneadministratör på 80%

Är du en erfaren och kvalitetsmedveten löneadministratör som tycker det är roligt med effektivisering? Är du dessutom tillgänglig innan sommaren och vill vara med på en spännande förändringsresa? Då kan det vara dig vi söker till ett långt uppdrag hos Linas Matkasse! Missa inte chansen och skicka din ansökan redan idag!

Stockholm Application deadline: 30 May, 2019

Read more & apply

Lönekonsult inom outsourcing

Har du tidigare erfarenhet från löneyrket men vill vidareutvecklas i karriären? Trivs du som bäst i ett högt tempo och tycker det är kul med kundkontakt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som lönekonsult hos vår kund i centrala Stockholm!

Stockholm Application deadline: 2 June, 2019

Read more & apply

Enhetschef för Verksamhetsstöd till Energiföretagen

Energiföretagen Sverige är branschorganisationen för energibranschen som samlar nära 400 företag som producerar, distribuerar, säljer och lagrar energi. Vår vision är att skapa ett samhälle med hållbar energi för alla, alltid.

Vill du vara med och leda och utveckla verksamheten i en spännande fas bl a med uppdraget att öka takten i en digital framtid? Då kan det vara dig vi söker!

Stockholm Application deadline: 3 June, 2019

Read more & apply

HR Business Partner till Sobi

Sobi gör betydande skillnad för människor som lever med sällsynta sjukdomar genom innovativa behandlingar. Sobi är ett dynamiskt företag i tillväxt och vi söker nu en HR Business Partner som vill vara med och utveckla företaget och dess medarbetare.

Solna Application deadline: 1 June, 2019

Read more & apply

Kommunikations- och Hållbarhetsansvarig till Nordax Bank

Vill du vara med och bidra till att göra Nordax till Nordens ledande specialistbank? Nordax befinner sig på en spännande förändringsresa som präglas av ambitiösa mål om tillväxt, snabb utveckling och digitalisering. Vi söker en engagerad Kommunikations-och Hållbarhetsansvarig!

Stockholm Application deadline: 26 May, 2019

Read more & apply

Lönespecialist

Är du en driven person som har lätt för att samarbeta och trivs att arbeta i en servicefunktion som lönespecialist? Vår kund är en spännande organisation med kända varumärken inom livsmedelsindustrin som andas entreprenörskap och innovation.

Göteborg Application deadline: 29 May, 2019

Read more & apply

Marknadsansvarig på Bonava

Är du duktig på marknadskommunikation? Vill du arbeta i projektform och med kreativa människor skapa spännande konceptlösningar för nya bostadsprojekt? Då kan du vara Bonavas nästa Marknadsansvarige i Göteborg.

Göteborg Application deadline: 4 June, 2019

Read more & apply

Löneadministratör till Transdev

Är du en duktig löneadministratör som är redo för en ny utmaning till hösten? Trivs du bäst i team men vill samtidigt ha dina egna ansvarsområden? Läs mer om rollen som löneadministratör till Transdev!

Stockholm Application deadline: 2 June, 2019

Read more & apply

Produktionsledare Natt till Göteborgs Kex

Göteborgs Kex fabrik i Kungälv söker en produktionsledare för ständig natt. Är du en god ledare som föredrar att vara närvarande och arbeta tätt med din personal och få utveckla en fabrik är detta en väldigt intressant roll.

Göteborg Application deadline: 26 May, 2019

Read more & apply

Chef för kundupplevelsen

Nu söker Friskis&Svettis Stockholm en chef, med tung erfarenhet av kundresor, digitalisering och krossfunktionellt insiktsarbete. I rollen kommer du få möjlighet att etablera och orkestrera nya arbetssätt med kundupplevelsen i centrum, jobba med verklig rörelseglädje, passionerade människor, marknadsföring och kommunikation, utvecklande kundmöten digitalt såsom IRL. Visst låter det spännande!?

Stockholm Application deadline: 24 May, 2019

Read more & apply

HR-ansvarig till SKL International

Vill du känna stolthet över din arbetsgivare och få möjligheten att arbeta i en internationell miljö? Vi söker dig som vill arbeta i en bred HR roll med ett fokus på att vidareutveckla befintliga HR-processer samt implementera nya.

Stockholm Application deadline: 26 May, 2019

Read more & apply

Ekonomiansvarig

”Söker du en bred redovisningstjänst och lockas av en roll där du får möjligheten att använda hela din kompetens på ett stabilt bolag? Då kan det vara dig vi söker!”

Stockholm Application deadline: 25 May, 2019

Read more & apply

Executive Assistant at ASSA ABLOY

Are you fluent in English and have experience of working as an Executive Assistant in a global and fast paced organisation? Then you might be ASSA ABLOY´s next Executive Assistant!

Stockholm Application deadline: 25 May, 2019

Read more & apply

Exekutiv Assistent

Vi söker nu en rutinerad Exekutiv Assistent som har erfarenhet av styrelsearbete. I rollen erbjuds du möjligheten att arbeta brett med olika uppgifter där din medverkan gör skillnad.

Stockholm Application deadline: 25 May, 2019

Read more & apply

Löneadministratör till AcadeMedia

Är du löneadministratör med ett par års erfarenhet och redo för nästa steg i karriären? Trivs du som bäst när du får jobba i team, i ett högt tempo och en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till AcadeMedia AB!

Stockholm Application deadline: 28 May, 2019

Read more & apply

Didn’t you find a job that suits you?

Welcome to register your CV. Have you registered before and want to make updates? Your information is of course in our system, but we do not use a login anymore. Please fill in your new information, upload your updated CV or LinkedIn profile. It only takes a few quick clicks!

Register

Candidate Service

Do you experience trouble when trying to apply for a job, have questions about your CV, your upcoming interview or want to know more about an ongoing recruitment process? Please contact us!

kandidatservice@wise.se or 010-330 00 75