Available jobs

Are you ready for the next step in your career?

Find your next job within HR, Payroll, Business Administration, Eqonomy & Finance or Marketing & Communication.

New

Digital Kommunikatör till Bonava

Till Bonava i Stockholm söker vi en Digital kommunikatör. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med start omgående och tolv månader framåt. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering.

Stockholm Application deadline: 10 February, 2019

Read more & apply

New

HR-chef

Är du en person som har förmågan att skapa engagemang? Tycker du dessutom om att vara med och påverka och utveckla? Då är sannolikt den här tjänsten som HR-chef hos oss på Exertis CapTech något för dig.

Göteborg Application deadline: 5 February, 2019

Read more & apply

Financial Controller till SC Motors Sweden

Vill du arbeta som Financial Controller i en spännande internationell koncern? Som Financial Controller på SC Motors får du vara med i ett spännande skede och arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en dynamisk verksamhet där ambitionen är att bli den bästa controlleravdelningen!

Stockholm Application deadline: 16 February, 2019

Read more & apply

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Application deadline: 5 February, 2019

Read more & apply

Social Media Manager till Hjärnfonden

Hjärnfonden växer och nu söker vi en Social Media Manager som vill ansvara för Hjärnfondens innehåll i sociala kanaler. Du är en nyfiken och engagerad person som vill vara delaktig i den pågående förändring som Hjärnfonden står inför. Här får du möjlighet att jobba med intressanta frågor som är viktiga, på riktigt!

Stockholm Application deadline: 23 January, 2019

Read more & apply

Arbetsmiljöspecialist till Jysk

Brinner du för arbetsmiljöfrågor? Driver du och får saker genomförda? Är du van vid att arbeta organisatoriskt på olika nivåer? Då kanske den här rollen är intressant för dig!

Malmö Application deadline: 10 February, 2019

Read more & apply

Digital Strateg Till Viva Media

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Uppsala Application deadline: 30 January, 2019

Read more & apply

Financial Controller till ESAB AB

Vi söker dig som vill ha en verksamhetsnära roll med många olika kontaktytor. Hos ESAB får du möjlighet att arbeta operativt och hands-on med rutinuppgifter samtidigt som du kommer arbeta strategiskt och med mer kvalificerade arbetsuppgifter. Tveka inte att söka denna intressanta tjänst!

Göteborg Application deadline: 31 January, 2019

Read more & apply

Marknads- och kommunikationsansvarig

-“Jag söker en medarbetare som kan kommunikation och marknadsföring och som vill göra Helsingborg till ett föredöme inom kollektivtrafiken”.

Ilir Cakolli, Arriva, Affärsområdeschef Syd

Skåne Application deadline: 3 February, 2019

Read more & apply

Kreditadministratör till Alektum Group

Befinner du dig i början av din ekonomikarriär och vill axla en utvecklande roll som kreditadministratör? Mitt i centrala Göteborg i fräscha lokaler finner du Alektum Group, ett riktigt coolt bolag inom finansbranschen som arbetar med kredithantering och inkasso.

Göteborg Application deadline: 28 January, 2019

Read more & apply

HR Business Partner – Arken Zoo

Arken Zoo är en rikstäckande Pet Retail kedja med majoriteten egenägda butiker samt franchisebutiker. Vi har vuxit snabbt de senaste åren, vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo blir bara starkare. Våra kärnvärden är kunskap och kvalitet och vi älskar djur.

Stockholm Application deadline: 28 February, 2019

Read more & apply

Verksamhetschef (80%) till RFSU Göteborg

Vår drivkraft är att sprida en öppen syn på sexualitet och relationer. Vi vill bredda normer och höja kunskapen om sexualitet och relationer för att alla i Sverige och världen ska ha friheten att vara, välja och njuta. Just nu råkar världens bästa jobb vara ledigt. Vi söker nämligen näste verksamhetschef till RFSU Göteborg. Är du den vi letar efter?

Göteborg Application deadline: 28 January, 2019

Read more & apply

Project Leader Digital Sales & Marketing

Är du en kundfokuserad och relationsskapande person med erfarenhet av marknadsföring, digital försäljning och marknadsanalys? Just nu söker vi en Project Leader Digital Sales & Marketing med placering på Sveavägen i Stockholm.

Stockholm Application deadline: 2 February, 2019

Read more & apply

HR-generalist till Upplands Motor

Vill du ta nästa kliv i karriären och söker efter en operativ roll där du kommer att få insikt och erfarenhet i det breda och operativa HR-arbetet. Ena stunden agerar du chefstöd och bistår i en facklig förhandling för att sedan ta fram ett anställningsavtal eller driva en rekrytering. Service är ditt ledord och du har siktet framåt i din karriär.

Stockholm Application deadline: 23 January, 2019

Read more & apply

Insurance Officer – ALD Automotive

ALD Automotive har i mer än 15 år hjälpt svenska och internationella företag att hitta rätt leasingbilar och rätt finansiella lösningar. Idag förvaltar ALD Automotive mer än 1 miljon tjänstebilar i 43 länder. I år firar vi på ALD 20 år, välkommen att fira med oss!

Täby Application deadline: 28 February, 2019

Read more & apply

Löneadministratör till Kommunal

Är du serviceinriktad och trivs med att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter? Nu söker vi en löneadministratör till Kommunals ekonomicenter som tycker det är roligt med lön!

Stockholm Application deadline: 31 January, 2019

Read more & apply

Learning & Development Manager till TYA

Här är möjligheten för dig som vill vara med och utveckla arbetsmiljön för medarbetare i framtidens transportbransch. En möjlighet för dig som vill tillhöra en arbetsplats där uppdraget gör skillnad för många och där utvecklingsfrågor står högt på agendan.

Stockholm Application deadline: 8 February, 2019

Read more & apply

Lönespecialist till Sweco

Är du en kunnig löneadministratör som brinner lite extra för effektivisering och utveckling? Är du en teamplayer som uppskattar att arbeta tillsammans med andra kompetenta löneadministratörer? Läs mer om rollen som löneadministratör hos Sweco!

Stockholm Application deadline: 30 January, 2019

Read more & apply

SEM-Specialist till Swedol

Är du vass på sökordsmarknadsföring och expert på Google? Arbetar du idag på byrå och vill byta till oss på kundsidan eller är du kanske idag kravställare och vill använda dina erfarenheter i ett nytt sammanhang? Då kan detta vara precis det du söker!

Stockholm Application deadline: 27 January, 2019

Read more & apply

Senior Marknadskoordinator till SevenDay Bank

Gillar du att arbeta i både digitala och analoga kanaler och skapa effektfulla och mätbara resultat? Vi söker dig som vill vara med och driva vår tillväxt genom att utveckla våra försäljningskanaler. Här blir du specialisten inom digital marknadsföring och får samarbeta lokalt, nordiskt och globalt.

Stockholm Application deadline: 30 January, 2019

Read more & apply

Internal Audit Manager

Har du erfarenhet av arbete inom revision och risk? ISS Facility Services AB söker dig med affärsfokus som vill vara med och driva arbetet med internrevision och risk framåt. ISS Facility Services AB är ett bolag med högt tempo i en internationell kontext och erbjuder dig en roll där dina kunskaper och personliga egenskaper värderas högt.

Stockholm Application deadline: 3 February, 2019

Read more & apply

Är du redovisningsassistent?

Nu kan du som redovisningsassistent få stora möjligheter genom att hänga med oss i vårt nätverk. Vi har uppdrag som redan är på rullning och fler är på ingång!

Stockholm Application deadline: 29 January, 2019

Read more & apply

HR Manager till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Application deadline: 31 January, 2019

Read more & apply

Projektadministratör till PwC

Nu söker vi en Assistent/Projektadministratör till PwC med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och trivs med att arbeta i en servicefunktion.

Stockholm Application deadline: 24 January, 2019

Read more & apply

HR Generalist med förståelse för affärer

Attraheras du av att få arbeta i ett nordiskt företag som växer och är ledande inom digital kommunikation? Lockas du av att arbeta med tydliga rutiner och processer, där du bidrar med ordning och reda? Då är det här rätt utmaning för dig!

Solna Application deadline: 17 February, 2019

Read more & apply

Digital Marketing Manager

Hur härligt är det när du hittar det där specifika verktyget i just den där sekunden, som du allra mest behöver det? Vi hjälper tekniker och mekaniker (och alla andra verktygsintresserade) att uppleva känslan av ordning och reda. Vi behöver din hjälp med att bygga vår digitala närvaro globalt och söker därför dig som vill arbeta som digital Marketing Manager hos oss i Alingsås!

Göteborg Application deadline: 27 January, 2019

Read more & apply

PR & Marknadskommunikatör till Fora (Vikariat 1 år)

Här har du ett spännande uppdrag om du brinner för PR, press och kommunikation. Som PR & Marknadskommunikatör på Fora arbetar du både strategiskt och operativt med ansvar för att planera, leda och genomföra kommunikationsaktiviteter. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Stockholm Application deadline: 22 January, 2019

Read more & apply

Resource Manager till PwC

Motiveras du av god struktur och att säkerställa hög kvalitet? Drivs du dessutom av att brygga långsiktiga relationer och har erfarenhet av bemanningsplanering? Då kan rollen som Resource Manager på PwC vara rätt för dig!

Stockholm Application deadline: 27 January, 2019

Read more & apply

Säljadministratör till Yamaha Motor

Letar du efter en flexibel tjänst där du får använda din administrativa ådra och din förmåga att bygga relationer med kunder och leverantörer? Då kan den här tjänsten som Säljadministratör på Yamaha Motor vara rätt för dig!

Stockholm Application deadline: 26 January, 2019

Read more & apply

Interim löneansvarig

Just nu hjälper vi ett av Sveriges mest spännande bolag inom mediebranschen att hitta sin nya löneansvarig. Detta är en unik möjlighet att få vara med och utveckla en professionell lönehantering i en dynamisk miljö med engagerade och trevliga kollegor. Är du tillgänglig omgående och tycker det här låter som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Stockholm Application deadline: 30 January, 2019

Read more & apply

Executive Assistant till QAPITAL

Är du en erfaren VD-assistent eller Executive Assistant som har arbetat i en internationell miljö tidigare? Missa då inte chansen att få en möjlighet att arbeta på det framåtsträvande tech-bolaget Qapital!

Stockholm Application deadline: 26 January, 2019

Read more & apply

HR Partner – Svenska Kyrkan Haninge

Haninge Pastorat är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Delar du våra värderingar?

Stockholm Application deadline: 31 January, 2019

Read more & apply

Förändringsledande HR Business Partner till Teracom

Vi söker nu en förändringsledande HR Business Partner som kommer ingå i ett starkt HR-team och få möjligheten att arbeta nära organisationens chefer, medarbetare och dina HR kollegor. Det är viktigt att du gillar att ta ansvar och trivs med att driva förändring. Du arbetar med samtliga HR-relaterade områden och samverkar i arbete kring organisationsutveckling och förändringsledning.

Stockholm Application deadline: 24 January, 2019

Read more & apply

Erfaren HRBP till BoKlok

Här är chansen för dig, affärsnära HRBP som vill få möjlighet att arbeta i en bred roll på ett företag med bra värderingar och utvecklingsmöjligheter!

Stockholm/Malmö Application deadline: 31 January, 2019

Read more & apply

Lönechef till Kunskapsskolan

Nu söker vi dig som vill axla rollen som Lönechef på Kunskapsskolan. Vi står inför en förändringsresa där vi ska upphandla lönesystem. Här finns utmaningen för dig som både har ett systemintresse samt som trivs i chefsrollen.

Stockholm Application deadline: 23 January, 2019

Read more & apply

Didn’t you find a job that suits you?

Welcome to register your CV. Have you registered before and want to make updates? Your information is of course in our system, but we do not use a login anymore. Please fill in your new information, upload your updated CV or LinkedIn profile. It only takes a few quick clicks!

Register

Candidate Service

Do you experience trouble when trying to apply for a job, have questions about your CV, your upcoming interview or want to know more about an ongoing recruitment process? Please contact us!

kandidatservice@wise.se or 010-330 00 75