Available jobs

Are you ready for the next step in your career?

Find your next job within HR, Payroll, Business Administration, Eqonomy & Finance or Marketing & Communication.

New

Internkommunikatör till Systembolaget

Till Systembolaget söker vi nu en Internkommunikatör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid med omgående tillträde. Uppdraget beräknas att pågå under ett år med möjlighet till förlängning. Rollen är placerad på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, Stockholm.

Stockholm Application deadline: 14 April, 2018

Read more & apply

New

Administrativ Marknadsassistent

Är du ny i din karriär inom sälj och/eller marknadsföring och vill axla en spännande roll som Marknadsassistent på LUNA AB i Alingsås? Initialt är det ett konsultuppdrag men trivs ni bra med varandra kan detta bli en långsiktig anställning på LUNA Sverige. Titta in här om du vill veta mer!

Göteborg Application deadline: 10 April, 2018

Read more & apply

New

Produktspecialist till Hogia Göteborg/Stenungsund

Hogia är en privatägd koncern med tydliga ambitioner att ta ytterligare tillväxt på den svenska marknaden. Inom koncernen finns Hogia Redovisning & Revision som är en av Sveriges ledande experter på systemstöd för byråer. Bolaget är inne i en tillväxtfas och satsar långsiktigt på att stärka sin position inom branschen. Vi gör mycket rätt men vill bli ännu bättre och därför söker vi nu dig som stimuleras av effektivisering, problemlösning och förbättring i en affärsorienterad roll.

Göteborg Application deadline: 11 April, 2018

Read more & apply

Chef Operativt inköp som vill hålla igång Sveriges industri

Momentum är en av Sveriges ledande leverantörer av komponenter till industrin. Med 30 lokalkontor och kompetenta medarbetare ser Momentum till att svensk industri aldrig står still – i vart fall inte länge. Nu söker vi en ledare till vårt Operativa inköp som kan vara med och bidra till att vi alltid blir bättre och som vill leda vårt inköp in i framtiden.

Göteborg Application deadline: 15 April, 2018

Read more & apply

Commercial Support Manager till Envirotainer

Vill du vara med och göra skillnad? För det gör vi. Varje dag transporteras livsviktiga mediciner runt om i världen med hjälp av våra produkter och samarbetspartners. Vi växer och kommer att fortsätta att göra det. Är du en person som är serviceinriktad, resultatorienterad och har en god affärsförståelse?
Vill du vara med på vår resa? Då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm Application deadline: 2 April, 2018

Read more & apply

Platschef

Nu söker vi dig, du affärsfokuserade, operativa och strategiska ledare som bara väntar på att ta dig an det här spännande uppdraget som platschef på Smile SDIC i hjärtat av Östermalm. I rollen som platschef ansvarar du för den dagliga driften av kliniken vilket innebär allt ifrån schemaläggning, rapportering, uppföljning av det finansiella resultatet och affärsutveckling av verksamheten. Som platschef leder du personalstyrkan på 35 personer.

Stockholm Application deadline: 7 April, 2018

Read more & apply

Head of Talent till House of Radon

På Radon handlar allt om människorna som jobbar här. Vår framtid är helt beroende av att vi attraherar och håller kvar talanger hos oss. Nu behöver vi en Head of Talent som kan hjälpa oss att bli ännu bättre!

Stockholm Application deadline: 12 April, 2018

Read more & apply

GLASÖGONDESIGNER

Vill du vara delaktig i Smarteyes resa med att fortsätta skapa ett attraktivt sortiment av glasögon? Just nu letar vi efter dig som är designer och har erfarenhet av att designa och bygga sortiment ur ett kommersiellt perspektiv tillsammans med ett intresse för inköp.

Göteborg Application deadline: 12 April, 2018

Read more & apply

Vi söker HR-administratörer och HR-koordinatorer

Som konsult har du möjlighet att utvecklas och just nu ser vi på Wise Professionals stor efterfrågan hos våra kunder av erfarna personer inom HR administration. Vi vill därför gärna ha kontakt med dig som är redo för en ny utmaning tillsammans med oss!

Borås Application deadline: 29 March, 2018

Read more & apply

Junior rekryterare

Är du i början av din karriär inom search och rekrytering och vill utvecklas vidare? Då kan detta vara ett toppen uppdrag för dig!

Jönköping Application deadline: 14 April, 2018

Read more & apply

Rekryteringskonsult

Gillar du att coacha chefer i rekryteringsprocessen och tycker om att driva rekryteringar från start till slut? Då kan detta vara uppdraget för dig.

Göteborg Application deadline: 12 April, 2018

Read more & apply

Rekryteringskonsult

Gillar du att coacha chefer i rekryteringsprocessen och tycker om att driva rekryteringar från start till slut? Då kan detta vara uppdraget för dig.

Jönköping Application deadline: 12 April, 2018

Read more & apply

Redovisningsekonom

Som Redovisningsassistent på Brose hittar du ett utmanande jobb där driver ditt arbete självständigt och får ta mycket eget ansvar. Blir du nyfiken på vad mer Brose och EQonomy kan erbjuda? Titta då in här och läs vidare.

Göteborg Application deadline: 3 April, 2018

Read more & apply

Learning & Development Manager till Vinge

Som Learning & Development Manager på Vinge kommer du att få använda din kreativitet och initiativkraft. Utbildning och kompetensutveckling är områden vi satsar på och du kommer ha en fri roll med syfte att lyfta vår utbildningsverksamhet.

Göteborg Application deadline: 1 April, 2018

Read more & apply

Inköpare till Momentum Industrial

Momentum är en av Sveriges ledande leverantörer av industrikomponenter. Med 30 lokalkontor och kompetenta medarbetare ser Momentum till att svensk industri aldrig står still – i vart fall inte länge. Nu söker vi en person till vårt Operativa inköp som kan vara med och hitta produkter när våra normala inköpskanaler inte kan hjälpa oss.

Göteborg Application deadline: 1 April, 2018

Read more & apply

Ditt hjärta klappar för lön och service

Är du en driven person som har lätt för att samarbeta och gillar att jobba i en servicefunktion? Då kanske du är den som vi söker. Paulig Group är en aktiv och värderingsstyrd organisation i tillväxt med kända varumärken som Risenta och Santa Maria.

Göteborg Application deadline: 25 March, 2018

Read more & apply

Kommunikationsansvarig till Corem Property Group

Vi söker nu en erfaren kommunikatör som vill blir en central del i vår verksamhet. Här får du möjlighet att vara spindeln i nätet, jobba på ett börsnoterat bolag noterat på Mid Cap och där din roll är viktig för oss för att nå ut till såväl våra aktieägare som kunder. Låter detta som en roll för dig?

Stockholm Application deadline: 30 March, 2018

Read more & apply

Nordic Content & Social Media Specialist

Vi söker dig som är social media- och contentspecialist och vill ansvara för Danones innehåll i sociala kanaler. Du är en nyfiken och engagerad person som vill framåt och få möjlighet att påverka. Känner du igen dig? Då kan detta vara ett uppdrag för dig!

Stockholm Application deadline: 25 March, 2018

Read more & apply

Internkommunikatör / Kommunikatör till Ellevio

Vi söker nu en Internkommunikatör / Kommunikatör till Ellevio. Uppdraget beräknas pågå under ett år och är uppdelad i två halvtidstjänster. Vi söker dig som är kommunikativ och har en väl utvecklad förmåga att skriva och redigera texter för olika målgrupper och kanaler. Välkommen med din ansökan redan idag!

Stockholm Application deadline: 25 March, 2018

Read more & apply

Category Manager to the leading Nordic brand within gluten-free products

Semper is the leading brand within the gluten-free food segment and is the Hero group’s centre of excellence for this category. As the demand for gluten-free products is growing, Semper & Hero are now looking for an experienced marketing-oriented Category Manager with analytical skills to continue the profitable growth and development of the segment.
At the Hero group we are passionate about naturally good food and want to provide consumers with healthy, nutritious products of high quality and with a strong focus on social and environmental sustainability.

Stockholm Application deadline: 30 March, 2018

Read more & apply

Affärsdriven projektledare inom kommunikation och digital marknadsföring

Vi befinner oss i en fas där vi har en solid grund att stå på som byrå, nu ska vi satsa för att kliva upp på den stora scenen. Vill du, ihop med vårt team om elva personer, vara med i denna satsning? Tillsammans löser vi våra kunders kommunikationsutmaningar genom design, content marketing och kreativ produktion. Nu behöver vi dig, som är expert inom det digitala området och brinner för strategisk kommunikation, som vår nya projektledare för att fortsätta framåt.

Göteborg Application deadline: 30 March, 2018

Read more & apply

Rekryteringsspecialist till MTR!

MTR Tunnelbanan är just nu i en spännande fas och behöver hitta nya duktiga medarbetare, vill du hjälpa MTR att rekrytera dessa? Läs vidare och sök rollen som Rekryteringsspecialist till MTR idag!

Stockholm Application deadline: 26 March, 2018

Read more & apply

Digital marknadskoordinator till Clas Ohlson

Är du en digital marknadskoordinator med några års erfarenhet i ryggen? Trivs du i en arbetsmiljö med högt tempo och många kontaktytor? Då är det här ett uppdrag för dig! I rollen som marknadskoordinator kommer du arbeta med parallella projekt genom att vara med och driva och leda den digitala produktionen. Skicka in din ansökan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm Application deadline: 30 March, 2018

Read more & apply

HR Advisor

Vi söker nu en Human Resources Advisor för att spela en viktig roll i det globala företaget Mölnlyckes HR-arbete. Är du intresserad av att hjälpa ditt företag att växa och utvecklas, kan det här vara en riktig intressant roll för dig!

Göteborg Application deadline: 27 March, 2018

Read more & apply

Löneansvarig till McDonald’s Huvudkontor

Vill du arbeta för ett starkt varumärke, i en bred roll?
Som löneansvarig på McDonald’s huvudkontor arbetar du med hela löneprocessen i nära samarbete med kollegorna på HR-avdelningen. Du blir en viktig spelare i ett härligt team där du tar ansvar för att administrera lön, pension, försäkringar och förmåner. Vidare blir du företagets kontaktperson när det gäller lönerelaterade frågor.

Stockholm Application deadline: 25 March, 2018

Read more & apply

HR Generalist till Plantagen

På Plantagen brinner vi för växter. Plantagens mission är att förbättra livet med växter!

Med över 130 butiker i olika format och ett växande antal butiker i stora tätorter i Norge, Sverige och Finland, är Plantagen det ledande varumärket för växter i Norden, men en årlig omsättning på över 3,5 miljarder NOK sedan 2013. Tack vare våra drygt 1000 engagerade medarbetare med en passion för växter, kan Plantagen erbjuda ett unikt utbud av växter och växtlösningar.

Stockholm Application deadline: 25 March, 2018

Read more & apply

Talent Manager

Har du erfarenhet av att arbeta med rekrytering och vill fortsätta utvecklas inom HR? I den nya rollen som Talent Manager hos ARCCORE kommer du skapa värde i organisationen genom att lägga en grund för bolagets framtida HR arbete.

Göteborg

Read more & apply

Didn’t you find a job that suits you?

Welcome to register your CV. Have you registered before and want to make updates? Your information is of course in our system, but we do not use a login anymore. Please fill in your new information, upload your updated CV or LinkedIn profile. It only takes a few quick clicks!

Register

Candidate Service

Do you experience trouble when trying to apply for a job, have questions about your CV, your upcoming interview or want to know more about an ongoing recruitment process? Please contact us!

kandidatservice@wise.se or 010-330 00 75