Available jobs

Are you ready for the next step in your career?

Find your next job within HR, Payroll, Business Administration, Eqonomy & Finance or Marketing & Communication.

New

HR Business Partner till JTI

JTI utökar sitt HR-team och söker nu efter en HR Business Partner som kommer fortsätta bidra med kvalificerat stöd till organisationen. Detta är perfekt för dig med ett par års erfarenhet av brett HR-arbete som letar efter nästa utmaning och chansen att jobba med affärsnära HR-arbete! Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm Application deadline: 13 December, 2018

Read more & apply

New

Projektledare inom marknad till Synoptik (50%)

Har du erfarenhet av att arbeta med kundkommunikation som beställare på ett retailbolag och van att jobba snabbfotat med kampanjer och lanseringar? Nu söker vi en Marknadsprojektledare till Synoptik. Uppdraget är på deltid, ca 20 h/v, med omgående start. Uppdraget beräknas att pågå fram till 1 september 2019. Läs mer och skicka in din ansökan idag!

Stockholm Application deadline: 2 December, 2018

Read more & apply

New

Controller för koncerngemensamma funktioner

Vill du arbeta som controller på Nobina, branschledare i termer av lönsamhet, utveckling samt initiativ för en sundare bransch och Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik? Varmt välkommen med din ansökan!

Solna Application deadline: 29 December, 2018

Read more & apply

New

HR-Specialist till Civil Rights Defenders

Här är chansen för dig som vill arbeta med att utveckla HR-funktionen inom en ideell organisation som kämpar för mänskliga rättigheter världen över. Följ med oss på resan mot att bli till framtidens människorättsorganisation!

Stockholm Application deadline: 8 December, 2018

Read more & apply

New

Förskolechef till Aktiva Förskolor & Södra Roslagens Förskolor i Vallentuna

Här är chansen för dig som vill arbeta med att påverka, ta ansvar och utvecklas som ledare. Rollen som förskolechef för Aktiva Förskolor & Södra Roslagens Förskolor är en unik möjligt där du får vara med och påverka och utveckla verksamheten framåt.
Vi utökar nu vår verksamhet med en förskolechef för tre av våra förskolor och hoppas på att just du blir vår nya kollega!

Täby Application deadline: 7 December, 2018

Read more & apply

New

Executive Assistant/Co-pilot sökes till Wise Group

Executive Assistant/Co-pilot sökes till VD med höga ambitioner och stora visioner.
Jag behöver en Executive Assistant som kan hålla ordning på mig och min tid så att jag är hållbar och kan fokusera på rätt saker. Så du förstår bättre – jag tänker: min co-pilot. För jag vill ha en person vid min sida som har lika bra koll som jag på vår kurs framåt. /Ingrid

Stockholm Application deadline: 30 November, 2018

Read more & apply

Projektledare B2C till E.ON

E.ON är mitt uppe i en spännande resa mot ett mer hållbart Sverige där energins ursprung har en viktig betydelse för framtiden. Vi har senaste åren rekryterat in till en stark Brand & Marketing avdelning som jobbar hårt på att ta E.ONs varumärke till en ny nivå. Vill du vara med och bidra till ett mer hållbart samhälle? Då är det kanske dig vi söker!

Malmö Application deadline: 6 December, 2018

Read more & apply

Erfaren VD-assistent på deltid till SC Motors

Har du erfarenhet från rollen som VD-assistent i ett internationellt bolag och vill nu vara med och sätta din egen prägel på tjänsten? Trivs du dessutom med ett traditionellt arbetssätt och skulle beskriva dig som en driven person? Då kan det vara dig vi söker!

Stockholm Application deadline: 29 November, 2018

Read more & apply

HR Business Partner till The Absolut Company

Nu hjälper vi The Absolut Company att hitta deras nästa HR Business Partner med specialisering inom Rekrytering. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med senare övergång till en anställning direkt hos The Absolut Company. Vi ser gärna en start så snart som möjligt men har hänsyn till någon månads uppsägningstid. The Absolut Company sitter i fina, ljusa lokaler i Marievik, Liljeholmen.

Stockholm Application deadline: 1 December, 2018

Read more & apply

Koordinator till Wise Consulting

Vill du arbeta med Sveriges HR-elit i ett tillväxtföretag? Är du en driven och noggrann administratör som alltid levererar? Trivs du med att dyka ned i detaljer i olika datasystem och samtidigt älskar teamwork? Då kan den här rollen verkligen passa dig!

Stockholm Application deadline: 27 November, 2018

Read more & apply

Digital Strateg Till Viva Media

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Uppsala Application deadline: 4 December, 2018

Read more & apply

Learning & Developmentansvarig till Klövern

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler och utvecklar bostäder i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag och boende. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster.

Stockholm Application deadline: 4 December, 2018

Read more & apply

Marketing Project Manager inom fintech till kund i city

Har du erfarenhet av en teamledande roll inom kreativ produktion? Har du förmågan att strukturera, prioritera och leverera mot korta deadlines i en snabbrörlig miljö? Är du intresserad av ett interimsuppdrag och kan börja omgående? Då kan det här vara en spännande utmaning för dig!

Stockholm Application deadline: 25 November, 2018

Read more & apply

Learning & Development Specialist Norge till JM

Här är chansen för dig som vill arbeta med kompetensutveckling och utbildning i en öppen organisation med korta beslutsvägar. Hos oss finns det gott om utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Vår kollega som har ansvaret för kompetensutveckling Norge idag går till en annan tjänst internt och nu hoppas vi att just du vill bli vår nya kollega i Stockholm.

Solna Application deadline: 30 November, 2018

Read more & apply

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm Application deadline: 3 December, 2018

Read more & apply

HR-ansvarig till Front Advokater

Vi söker dig som har erfarenhet från såväl operativt som strategiskt arbete i en en bred HR-roll. Läs mer om tjänsten i annonsen och tveka inte att söka om den känns intressant!

Göteborg Application deadline: 30 November, 2018

Read more & apply

Copywriter

Vill du arbeta med att utveckla och bygga Bris kommunikation, från idégenerering till praktiskt genomförande och har erfarenhet av att skriva och publicera texter för olika kanaler och målgrupper? Då kanske du vill anta rollen som Copywriter hos oss på Bris!

Stockholm Application deadline: 25 November, 2018

Read more & apply

Controllers till EQonomy

Just nu söker vi efter erfarna och juniora controllers till höstens spännande konsultuppdrag. Vi arbetar med attraktiva bolag, ofta med starka varumärken där du kan gå in som konsult eller kan hitta en långsiktig utveckling.

Göteborg Application deadline: 29 November, 2018

Read more & apply

Business Visitor Administrator

If you share our passion for engineering and innovation, and want to work in a global organisation that embraces diversity, CEVT could be the right place for you.

Göteborg Application deadline: 29 November, 2018

Read more & apply

Junior ekonomiassistent till AdMare Ship Management

Har du en yrkes- eller kandidatexamen inom ekonomi och är nu redo att ta nästa steg ut i karriären? Eller har du kanske provat på enklare ekonomiarbete och söker efter ett mer långsiktigt uppdrag? Kommunicerar du dessutom obehindrat på såväl svenska som engelska och är en fena på administration? Då ska du läsa vidare!

Göteborg Application deadline: 4 December, 2018

Read more & apply

Medie- & Kommunikationschef till Rusta

Till Rusta söker vi en erfaren, driven och prestigelös person till den spännande rollen som Medie- och Kommunikationschef – avdelning reklam. Som Medie- och Kommunikationschef kommer du att utgöra en nyckelfunktion i Rustas reklamteam. Ditt jobb kommer att vara brett, varierat och fartfyllt med en blandning av strategisk höjd och operativt arbete. Har du några års erfarenhet från en liknande roll och är redo för din nästa utmaning? Är du tillgänglig omgående och intresserad av att jobba som konsult? Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm Application deadline: 6 December, 2018

Read more & apply

Senior Redovisningsekonom

Är du en erfaren redovisningsekonom som vill arbeta självständigt med stort ansvar och vara med att sätta struktur och rutiner? Då är detta tjänsten för dig!

Stockholm Application deadline: 27 November, 2018

Read more & apply

Lönespecialist till Sobi

Är du en erfaren och serviceinriktad lönespecialist som vill arbeta i en bred och omväxlande roll som även inkluderar systemansvar? Trivs du med internationella kontakter och vill bidra med din kunskap i ett börsnoterat företag som gör skillnad? Då är du den vi söker!

Stockholm Application deadline: 26 November, 2018

Read more & apply

HR Koordinator

Vill du vara med att göra skillnad? Trivs du att jobba i miljö som är föränderlig, snabbfotad och entrepenörell? Då kanske den här rollen är intressant för dig?

Stockholm Application deadline: 5 December, 2018

Read more & apply

Redovisningschef till Forso Nordic

Hos oss får du arbeta på vårt nordiska huvudkontor med vår svenska verksamhet och samarbeta med personer i hela världen. Dina dagar kommer präglas av stor variation där du får agera specialist samtidigt som du stöttar och leder ditt team i det dagliga arbetet.

Göteborg Application deadline: 25 November, 2018

Read more & apply

Specialist på service med ekonomikunskap

Vi gillar våra kunder! Därför vill vi ge dem den bästa servicen när de använder våra produkter. Vi i supportteamet ser till att det blir verklighet. Just nu letar vi efter vår nästa kollega. Kanske är det just du?

Göteborg Application deadline: 30 November, 2018

Read more & apply

Finansiell Administratör

Till rollen som Finansiell Administratör på Ford Credit söker vi nu dig med förmågan att kombinera service och administration, genom ett lösningsfokuserat fokus.

Göteborg Application deadline: 22 November, 2018

Read more & apply

Rekryterare till myndighet!

Gillar du rekrytering och vill arbeta i den statliga sektorn? Nu söker vi en rekryterare med erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering till en spännande myndighet!

Stockholm Application deadline: 21 November, 2018

Read more & apply

Partsrådet söker en ekonomiansvarig

Söker du en bred och omväxlande roll som ekonomiansvarig i en organisation som verkar för ett bättre arbetsliv? Är du även intresserad av att arbeta med verksamhetsuppföljning? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Stockholm Application deadline: 4 December, 2018

Read more & apply

Löneadministratör till Kommunal

Är du serviceinriktad och trivs med att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter? Nu söker vi en löneadministratör till Kommunals ekonomicenter som tycker det är roligt med lön!

Stockholm Application deadline: 20 November, 2018

Read more & apply

Produktspecialist till Hogia HR Products

Hogia är en privatägd koncern med tydliga ambitioner att ta ytterligare tillväxt på den svenska marknaden. Inom koncernen finns Hogia HR Products som är ett internt produktbolag som supporterar samtliga 11 branschbolag i koncernen. Bolaget är inne i en tillväxtfas och satsar på molnbaserade tjänster varför teamet nu expanderar och rekryterar en Produktspecialist inom Tid.

Göteborg Application deadline: 30 November, 2018

Read more & apply

Rekryterare till NCC

Vill du arbeta med rekrytering i ett kompetent och affärsnära HR-team? Värdesätter du en härlig och jordnära kultur där man får möjlighet att ta del av varandras kompetens? Vi söker nu en Rekryterare till NCC, välkommen med din ansökan!

Göteborg Application deadline: 26 November, 2018

Read more & apply

Time Manager till världsledande AGA

Nu söker vi dig som arbetar med lön, men vill ta nästa steg till en mer systeminriktad roll. Här får du en nyckelroll med varierade arbetsuppgifter där du arbetar operativt som systemspecialist med både utveckling, förvaltning och kvalitetssäkring.

Stockholm Application deadline: 22 November, 2018

Read more & apply

Payroll Specialist till Emerson

Emerson är ett internationellt högteknologiskt företag som är marknadsledande inom radarutveckling och innovation. I deras moderna lokaler i Mölnlycke företagspark finns alla funktioner som behövs för utveckling, produktledning, försäljning och slutmontering av våra högteknologiska produkter. Vill du bli en del av det? Wise Professionals söker för Emerson’s räkning en Payroll Specialist!

Göteborg Application deadline: 29 November, 2018

Read more & apply

Financial Controller till välkänt bolag

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som Financial Controller till välkänt bolag i centrala Stockholm med omgående start. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Application deadline: 8 June, 2018

Read more & apply

Didn’t you find a job that suits you?

Welcome to register your CV. Have you registered before and want to make updates? Your information is of course in our system, but we do not use a login anymore. Please fill in your new information, upload your updated CV or LinkedIn profile. It only takes a few quick clicks!

Register

Candidate Service

Do you experience trouble when trying to apply for a job, have questions about your CV, your upcoming interview or want to know more about an ongoing recruitment process? Please contact us!

kandidatservice@wise.se or 010-330 00 75