Available jobs

Are you ready for the next step in your career?

Find your next job within HR, Payroll, Business Administration, Eqonomy & Finance or Marketing & Communication.

New

Group Financial Controller till SWEDOL

Vill du vara med på Swedols tillväxtresa och ta koncernen till nästa nivå?
Har du drivet och viljan att utvecklas inom koncernredovisning? Som Group Financial Controller på Swedol får du vara med ”där det händer” och arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en dynamisk verksamhet!

Stockholm Application deadline: 17 October, 2018

Read more & apply

New

Digital Communication Manager to Global Child Forum

We are now looking for a Digital Communication Manager to Global Child Forum for a temporary assignment for one year. A motivated person who is experienced in digital communication and outreach. The position demands the ability to use a variety of technical and creative solutions to strategically develop and drive Global Child Forum’s social media and web platform. You will be joining a small dedicated team with a big vision who seeks to ensure that Global Child Forum’s contributions to children’s rights are communicated with passion, integrity and purpose.

Stockholm Application deadline: 7 October, 2018

Read more & apply

New

Rekryterare inom ekonomi och finans

Vill du ha den roligaste tiden i din karriär? Vi på EQonomy, ett affärsområde inom Wise Professionals specialiserat inom ekonomi & finans är ett gäng nyfikna, passionerade och affärsdrivna konsulter och specialister. Kom och bli vår kollega!

Stockholm Application deadline: 5 October, 2018

Read more & apply

New

Payroll Specialist till Emerson

Emerson är ett internationellt högteknologiskt företag som är marknadsledande inom radarutveckling och innovation. I deras moderna lokaler i Mölnlycke företagspark finns alla funktioner som behövs för utveckling, produktledning, försäljning och slutmontering av våra högteknologiska produkter. Vill du bli en del av det? Wise Professionals söker för Emerson’s räkning en Payroll Specialist!

Göteborg Application deadline: 27 October, 2018

Read more & apply

New

Event & Marknadskoordinator

Lin har haft en spännande tillväxtresa och söker nu nästa digitala stjärna att utvecklas med oss. Om du värdesätter uttryck som; dynamik, kreativitet och innovation, kommer du att trivas hos oss. I rollen som marknadskoordinator har du dessutom möjligheten att påverka ditt eget jobb och driva egna projekt. Följ med på vår digitala resa och hjälp oss att göra skillnad!

Göteborg Application deadline: 11 October, 2018

Read more & apply

New

Business Controller till välkänt bolag i centrala Stockholm

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag med chans till förlängning som Business Controller till välkänt bolag i Stockholm. Vill du vara med på en spännande resa där din roll har stor betydelse för organisationens utveckling? Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Application deadline: 5 October, 2018

Read more & apply

Ekonomiassistent till Ford Credit

Är du en ekonomiassistent som vill komma till ett internationellt bolag där du får möjlighet att bidra med din kompetens och härliga personlighet? Ford Credit i Göteborg söker en ekonomiassistent!

Göteborg Application deadline: 11 October, 2018

Read more & apply

Teamledare Customer Service till Össur

Till vårt inköpsteam, Clinics Supplies, söker vi nu en ledare till Össur Scandinavia Nordic AB. Du kommer i din roll förutom att leda teamet också arbeta operativt med samma arbetsuppgifter som övriga med både beställningar från klinikerna och de inköp dessa genererar.

Stockholm Application deadline: 3 October, 2018

Read more & apply

Senior HR Business Partner sökes till ett unikt uppdrag

Vi har en stor vilja och är fast beslutna om att flytten från Kungälv skall ske på ett sätt som blir bra för alla parter och vi behöver förstärka vårt HR-team med en senior person som skall vara med och säkerställa att verksamheten utvecklas fram till att den avvecklas.

Göteborg Application deadline: 7 October, 2018

Read more & apply

Global Digital Business Manager

Trigged by the thought of owning the performance of STS’s digital platforms and work to maximize customer experience, website traffic, website conversions and marketing qualified leads? This includes ownership for findability (SEO and SEM) as well as integration towards our CRM. In addition to this, you will support the CDO (to whom you report directly) in driving and reporting on strategically important digitalization projects that benefit the entire organisation and grows the digital part of our business. For example things like workflows and processes for product launches, speed of resolution for web errands, digital go-to-market plans and so much more! In a role as a Global Digital Business Manager at STS, that might be your next opportunity!

Göteborg Application deadline: 6 October, 2018

Read more & apply

Bonanza Education söker två seniora utbildningskonsulter

Är du en passionerad ekonom med erfarenhet inom bank? Är du pedagogisk och vill utvecklas i en roll där du på ett glädjefyllt sätt får vara med och utbilda och utveckla andra? Just nu söker Bonanza Education två seniora utbildningskonsulter som vill vara med på deras fortsatta framgångsresa.

Stockholm Application deadline: 7 October, 2018

Read more & apply

Administratör till PwC

Till PwC söker vi en KYC-administratör/Data Steward. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace som kommer att pågå fram till 1 mars 2019 med chans till förlängning. Start för uppdraget är senast 15 oktober 2018. PwC:s lokaler är belägna i Bonnierhuset vid St Eriksplan.

Stockholm Application deadline: 6 October, 2018

Read more & apply

Inköpsassistent till JM AB

Är du i början av din karriär och motiveras av att arbeta i en bred och viktig roll? Som Inköpsassistent har du en central roll inom teamet med många kontaktytor där varje dag är olik den andra.

Stockholm Application deadline: 26 September, 2018

Read more & apply

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm Application deadline: 6 October, 2018

Read more & apply

Graphic Communication Coordinator

Nu har du möjligheten att bli en del av Wellspect HealthCare´s nytänkande Marketing Communication avdelning. Vi letar efter dig som har ett stort sinne för grafik och estetik tillsammans med ett utmärkt sinne för koordinering! Passar det in på dig? Läs och ansök här!

Göteborg Application deadline: 2 October, 2018

Read more & apply

Utbildningschef till TYA

Vi utvecklar anslutna företag och medarbetare i morgondagens transportbransch. Vi driver på utvecklingen för säkrare och mer hållbara arbetsmiljöer. Tillsammans med våra anslutna företag och parter, medarbetare, skolor och myndigheter vill vi skapa Sveriges bästa jobb. Vi vill att fler ska få upp ögonen för vilka möjligheter vi erbjuder och för att lyckas med det behöver vi dig!

Solna Application deadline: 29 October, 2018

Read more & apply

Kommunikatör till ICA-handlarnas Förbund

I rollen som Kommunikatör producerar du content för intern och extern webb och app, nyhetsbrev, inbjudningar och annonser. Vi söker dig som vill jobba operativt i en bred och stöttande roll på kommunikationsavdelningen hos ICA-handlarnas Förbund i Solna.

Stockholm Application deadline: 30 September, 2018

Read more & apply

Digital Designer till Telge Energi

Är du en teamorienterad Digital Designer med grafisk inriktning? Har du en kreativ ådra och erfarenhet av både digitalt och print? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! Till Telge Energi i Södertälje söker vi nu en Digital Designer.

Södertälje Application deadline: 30 September, 2018

Read more & apply

Learning & Development Specialist till Aspia

Brinner du för utbildningsfrågor och letar efter en organisation som lägger stor vikt vid sina medarbetares lärande? Aspia gör just det och söker nu sin första Learning & Development Specialist som kommer få en central roll i Aspias L&D-arbete! Är du nyfiken på vad ett nystartat men redan marknadsledande företag kan erbjuda dig ska du fortsätta läsa.

Stockholm Application deadline: 30 September, 2018

Read more & apply

Marknads- och Kommunikationschef till Hjärnfonden

Hjärnfonden växer och nu söker vi en Marknads- och Kommunikationschef med digital spets och framtidstänk. Du kommer arbeta strategiskt såväl som operativt och tillsammans med ledning vara drivande i den pågående förändring som Hjärnfonden står inför.

Stockholm Application deadline: 30 September, 2018

Read more & apply

HR-ansvarig till Wiklunds

Vill du ha en roll där du kan påverka och bidra? Är du beredd ta ansvar och tycker om när det händer? Vill du vara med och utveckla? Då kanske du vill bli HR-ansvarig på Wiklunds!

Stockholm Application deadline: 4 October, 2018

Read more & apply

Intrum söker driven Group HR Business Partner

Vill du jobba affärsinriktat med HR i ett branschledande internationellt bolag? Trivs du med att växla mellan operativt arbete och strategifrågor? Beskriver dig själv som ett serviceinriktat HR-proffs? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Stockholm Application deadline: 4 October, 2018

Read more & apply

Executive Assistant till Gullringsbo Egendomar

Är du en proaktiv person som gillar att få saker gjorda och samtidigt värderar en familjär gemenskap? Gullringsbo Egendomar söker nu en självständig executive assistant till moderbolagets huvudkontor för att jobba nära vd och koncernens ägarfamilj.

Stockholm Application deadline: 30 September, 2018

Read more & apply

HR Partner till NCC

Vill du arbeta i en organisation som kännetecknas av nöjda och stolta medarbetare. Är det viktigt för dig att arbeta i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Är du dessutom en erfaren, förtroendeingivande och lyhörd HR Partner. Sök då denna tjänst redan idag!

Application deadline: 27 September, 2018

Read more & apply

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Application deadline: 3 October, 2018

Read more & apply

Lönechef till Strängbetong

Är du initiativtagande och har en förmåga att självständigt driva förändringsprocesser? Se hit! Strängbetong söker nu en lösningsfokuserad lönechef!

Göteborg Application deadline: 30 September, 2018

Read more & apply

Strategisk Inköpare

Vi behöver dig! En strategisk inköpare med analytisk skärpa, drivkraft att förbättra, utveckla och förmåga att ta människor.

Malmö Application deadline: 22 September, 2018

Read more & apply

Employer Branding Specialist till Proffs Kommunikation

Vi tror att du är en person som triggas av utmaningar och brinner för employer branding! I en roll som Employer Branding Specialist hos Proffs Kommunikation bidrar du till att definiera och bygga vidare på en kultur som hjälpt Proffs Kommunikation till dit dom är idag.

Göteborg Application deadline: 30 September, 2018

Read more & apply

Office Admin

Vi söker dig som brinner för att ge service och som värdesätter vikten av att ge kund och medarbetare det där lilla extra. På Rosengrens Advokatbyrå blir du en del av en familjär och engagerande arbetsplats.

Göteborg Application deadline: 25 September, 2018

Read more & apply

E-handelskoordinator

Är du en mästare på sökordsoptimering och tycker om att skapa, uppdatera och utveckla produktpresentationen i en e-handel? Vet du vad det innebär att sälja en vara med text och bild? Är du dessutom bra på att koordinera, administrera och samordna – då tror vi att du är som skapt för denna tjänst!

Stockholm Application deadline: 30 September, 2018

Read more & apply

Talent Acquisition Business Partner till Synsam

Får du ofta höra att du är social och är bra på att skapa relationer? Har du efter din utbildning jobbat med rekrytering ett tag men börjar bli sugen på nya utmaningar? Synsam söker två nyfikna och ansvarsfulla Talent Acquisition Business Partners som alltid har kunden och kandidaten i fokus!

Stockholm Application deadline: 20 September, 2018

Read more & apply

Conversion Manager till Semantix

Har du erfarenhet av att analysera flöden, dra slutsatser och skapa förbättringar? Triggas du att få vara med att bidra till att skapa den ultimata kundresan? Då är det dig vi söker!

Stockholm Application deadline: 20 September, 2018

Read more & apply

HR Business Partner till Smile Tandvård

För oss är HR avdelningen en självklar del i verksamheten. Därför söker vi dig som vill ta dig an en utmaning utöver det vanliga! Vi förstärker vårt HR-team med ytterligare en HR-Business Partner. Som HR Business Partner ger du chefsstöd och agerar bollplank i alla HR processer samt arbetar nära verksamheten med två av våra fem regioner, region öst och region väst.

Stockholm Application deadline: 22 September, 2018

Read more & apply

Financial Controller till välkänt bolag

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som Financial Controller till välkänt bolag i centrala Stockholm med omgående start. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Application deadline: 8 June, 2018

Read more & apply

Junior HR Partner

Nu utökar vi vår avdelning med en junior HR Partner där det finns stora möjligheter för dig som kandidat att växa in rollen. Vi ser redan nu att ditt nästa steg i din utveckling blir att axla rollen som HR BP här hos oss. När tiden är mogen förstås.

Täby Application deadline: 30 May, 2018

Read more & apply

Treasury Accountant

Nu har du chansen att komma till ett bolag som erbjuder ett spännande och självständigt arbete som Treasury Accountant. Dras du till en dynamisk arbetsmiljö där det händer mycket och arbetar du gärna i ett team som fokuserar på lösningar? Vill du arbeta med intressanta varumärken och drivs av spännande utmaningar?

Stockholm Application deadline: 15 June, 2018

Read more & apply

Didn’t you find a job that suits you?

Welcome to register your CV. Have you registered before and want to make updates? Your information is of course in our system, but we do not use a login anymore. Please fill in your new information, upload your updated CV or LinkedIn profile. It only takes a few quick clicks!

Register

Candidate Service

Do you experience trouble when trying to apply for a job, have questions about your CV, your upcoming interview or want to know more about an ongoing recruitment process? Please contact us!

kandidatservice@wise.se or 010-330 00 75