VD-assistent till internationellt bolag

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Är du sugen på nya utmaningar och har tidigare arbetat som Assistent?

Apply for this job By 26 April, 2018

These are some of the benefits the employer offers

  • Flexibla arbetstider

Till ett stort bolag i Söderort söker vi en  VD-assistent. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace/Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget är initialt på 3-4 månader med möjlighet till förlängning och eventuell anställning hos vår kund efter denna perioden. 

Ditt uppdrag
Som VD-assistent kommer du att supportera VDn för bolaget. Din främsta uppgift är att underlätta vardagen för VDn vilket innebär att ansvara för kalendern och hantera mailen samt ordna med all logistik inför resor. Du kommer att ha många kontaktytor både intern men även externt och det gäller att du håller en övergripande koll på VDns vardag. Exempel på arbetsuppgifter i rollen:

  • Ansvara för kalender- och mail
  • Förberedelse av avtal
  • Göra utlägg och godkänna fakturor 
  • förbereda möten samt göra agenda till ledningsmöten samt skriva protokoll
  • Förberedelse av presentationsmaterial
  • Bokning av resor, hotell och taxi
  • Övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant erfarenhet från rollen som VD-assistent och som har arbetat tre år i en liknande roll. Du kommunicerar obehindrat på svenska. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta med Officepaketet. 

För att axla rollen på bästa sätt ser vi gärna att du har ett prestigelöst och lösningsfokuserat förhållningssätt samt är duktig på att skapa struktur i ditt arbete. Du är duktig på att nätverka inom organisationen samtidigt som du har hög integritet och ett professionellt bemötande. Din erfarenhet har gjort dig trygg i rollen och du är van vid att hantera konfidentiell information. 

När du blir en av oss
Som uthyrd konsult via oss på The Pace/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på The Pace/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.  

Vi på The Pace är rekryteringsspecialister inom Business Administration. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Apply for this job By 26 April, 2018

Contact me for more information

Clara Forsberg

Clara Forsberg

Talent Acquisition Specialist

Apply for this job!

We need your application by 26 April, 2018

Apply for this job

More available jobs

New

HR-Manager till Bizkit-Havas

Har vi haft någon HR-ansvarig tidigare? Svaret är nej. Behöver vi en? Svaret är ja, för som du vet kommer man som företag till en nivå där man inser att nästa person ombord bör vara en sådan som du. Vi ser framför oss en driven och modig person med några års erfarenhet från att jobba operativt och strategiskt med HR, ett plus är om du har arbetat internationellt då vi är en del av den internationella mediekoncernen Havas.

Stockholm Application deadline: 12 May, 2018

Read more & apply

New

Redovisningsansvarig till Claremont

Trivs du i en ambitiös och inbjudande miljö där du får möjlighet att utnyttja din kunskap inom redovisning samt utvecklas med bolaget? Då kan rollen som Redovisningsansvarig på entreprenörsdrivna Claremont vara din nästa utmaning!

Stockholm Application deadline: 15 May, 2018

Read more & apply