Financial Controller på deltid sökes till Petrolia AB

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en klippa på analys och trivs med att arbeta nära organisationen? Trivs du i en kamratlig miljö där du får vara med och driva ditt egna arbete? Då kan det här vara jobbet för dig!

Apply for this job By 30 March, 2018

These are some of the benefits the employer offers

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Om rollen
Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/ Wise Professionals på 50% som löper i ca två år. I rollen som Financial Controller ansvarar du för rapportering, analys och uppföljning av månadsbokslut och resultat. I rollen ingår även att följa upp mål och nyckeltal samt rapportering till olika myndigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  •          Rapportering och analys av månadsresultat
  •          Administrera kvartalsinventering och utreda avvikelser i lagervärden
  •          Följa upp mål och nyckeltal
  •          Rapportering av uppgifter till externa intressenter såsom myndigheter, SCB, Skatteverket

Du som person och sökt erfarenhet
Vi tror att du har en utbildning inom ekonomi med några års erfarenhet inom området. Vi tror att du har god kunskap kring redovisning, analys- och rapporteringsarbete, gärna med erfarenhet från tillverkningsföretag. Du är trygg i dina Excel kunskaper.

Som person har du en god struktur och arbetar med en hög grad av noggrannhet. Du gillar att ha många kontaktytor och besitter en god samarbetsförmåga. Kanske viktigast av allt är att du har ett kritiskt tänkande och genom din analytiska förmåga hittar förbättringar och utvecklingsområden.

 För att trivas i rollen bör du känna igen dig i nedan påståenden:

  •          Jag trivs att arbeta med god struktur och noggrannhet
  •          Jag är självgående samt har god samarbetsförmåga
  •          Jag kan tänka kritiskt och har en analytisk förmåga

Petrolia erbjuder
För rätt person erbjuder vi en rolig och spännande tjänst på ett företag med öppet klimat och gott kamratskap. Det finns stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. Du blir en del av en mindre grupp där det är högt i tak och där kulturen består av kundfokus, omtanke och utveckling.

Om Petrolia
Petrolia AB driver en av Sveriges största och modernaste smörjoljefabrik där vi tillverkar och förpackar smörjoljor och kemikalier. Företaget ägs till 81% av OKQ8 AB, 4% av övriga OK-föreningar och 15% av Lantmännen Ekonomisk förening (Agrol). Förutom smörjoljor tillverkar och fyller Petrolia även andra kemiska produkter som exempelvis spolarvätska, alkylatbensin och tändvätska. Petrolia har cirka 50 medarbetare vid smörjoljefabriken på Loudden i Stockholm samt vid vår flaskblåsningsanläggning i Söderfors. Smörjoljefabriken är belägen i Stockholm Hamns område i Värtahamnen. Företaget är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och 18001.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Får du gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se) och konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@eqonomy.se).

För att söka rollen klicka på “sök här” och fyll i dina svar i textrutorna samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess.

Välkommen med din ansökan!

 

Apply for this job By 30 March, 2018

Contact me for more information

Ellen Andersen

Kandidatansvarig

Apply for this job!

We need your application by 30 March, 2018

Apply for this job

More available jobs

New

Avdelningschef HR- och Löneadministration till Stena Metall

Har du erfarenhet av att operativt leda ett team inom en funktion som lön, ekonomi eller administration? Trivs du dessutom med att befinna dig i en förändringsresa där du förväntas att ta initiativ och leda i ständig förändring? Läs då mer om vår spännande tjänst som Avdelningschef.

Göteborg Application deadline: 6 April, 2018

Read more & apply

New

Internkommunikatör till Systembolaget

Till Systembolaget söker vi nu en Internkommunikatör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid med omgående tillträde. Uppdraget beräknas att pågå under ett år med möjlighet till förlängning. Rollen är placerad på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, Stockholm.

Stockholm Application deadline: 14 April, 2018

Read more & apply

New

Administrativ Marknadsassistent

Är du ny i din karriär inom sälj och/eller marknadsföring och vill axla en spännande roll som Marknadsassistent på LUNA AB i Alingsås? Initialt är det ett konsultuppdrag men trivs ni bra med varandra kan detta bli en långsiktig anställning på LUNA Sverige. Titta in här om du vill veta mer!

Göteborg Application deadline: 10 April, 2018

Read more & apply