Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Administratör till DNV GL

Är du en självgående och lösningsorienterad administratör som trivs på ett företag med en härlig gemenskap? Då kan det vara dig vi söker till denna tjänst.

Till DNV GL söker vi en självgående Administratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals som sträcker sig fram till juli månad. Tjänsten är på heltid och önskad start är omgående. Placering för tjänsten är i DNV GL:s lokaler vid Solna Strand.

Ditt uppdrag
DNV GL är i nuläget i stort behov av dig som Administratör som kan gå in och stötta upp deras verksamhet. Du kommer att underlätta för olika avdelningar på företaget och stötta med olika administrativa arbetsuppgifter. Du kommer agera systemsupport, bistå med dokument samt arbeta med data i Excel. I rollen kommer det också ingå andra ad hoc-uppgifter och det gäller att vara lyhörd efter var din stöttning behövs. I din roll är du självgående och driver ditt eget arbete utifrån befintliga rutiner men även med nykomna deadlines och behov. 

Stämningen på företaget är mycket god och du kommer ta del av en härlig gemenskap. Behovet av dig som Administratör har uppstått då företaget har ett stort behov av en extra administrativ resurs för att frigöra tid hos de olika avdelningarna.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du som söker har yrkeserfarenhet inom administration eller dokumenthantering. Eftersom att rollen till största del fungerar som en administrativ supportfunktion i många olika interna processer är det viktigt att du som person är service-minded. Vi tror även att du är en person som har en förmåga av att sätta dig in i verksamheten fort samt snabbt följa instruktioner. Du har tidigare arbetat inom olika IT-system och andra verktyg samt har mycket goda kunskaper i Excel. Du talar och skriver flytande i både svenska och engelska, är flexibel, snabblärd och van vid att arbeta självständigt och i ett högt tempo.

När du blir en av ossSom konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal