Serviceminded administratör till Göteborgs Tekniska Collage

Göteborg Konsultuppdrag

Till vår kund Göteborgs Tekniska Collage (GTC) söker vi en mångfacetterad administratör som gillar kombinationen av service och administration. Du kommer att vara GTC:s ansikte utåt och stötta både projektkoordinator och andra avdelningar med administrativa underlag och ha många kontaktytor både internt och externt

Apply for this job By 28 April, 2018

These are some of the benefits the employer offers

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Detta är ett konsultuppdrag via The Pace till och med 2019-03-31. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Tjänsten är placerad i Torslanda.

Göteborgs Tekniska College AB är ett spännande utbildningsföretag som samverkar med staden och näringslivet på ett högst unikt sätt för att skapa attraktiv arbetskraft som direkt tillgodoser industrin. Vi ägs av AB Volvo och Volvo Personvagnar AB tillsammans med Göteborgs Stad och utvecklar samhället och näringslivet genom fyra områden: gymnasial ungdomsutbildning (GTG), Yrkeshögskola, uppdragsutbildning och yrkesvuxenutbildning. Läs gärna mer här: www.goteborgstekniskacollege.se

Vi söker en van administratör som kan kombinera sitt ordningssinne med ett leende på läpparna och snabbt ställa om mellan olika arbetsuppgifter och möten med människor. På GTC arbetar man med ett flertal spännande projekt årligen och vi kan nog lova ett erbjudande om stimulerande arbete på en härlig arbetsplats. Hos GTC ser man möjligheter och lösningar och är stolta över sitt uppdrag.

 

Rollen

Tjänsten innebär två huvudområden:

Ansvarig för Öppen Arena

 • Välkomnar deltagare och leverantörer och ser till att de får ett bra bemötande och lotsar dem rätt.
 • Ta emot varor och material
 • Utveckla och upprätthålla konceptet Öppen Arena
 • Stödja verksamheterna med administrativa uppgifter
 • Uppdatera hemsidan

Projektadministratör

 • Löpande projektadministration
 • Arbeta nära projektkoordinatorn och vara behjälplig med underlag
 • Löpande kontakt med deltagare, kunder och leverantörer i samband med kursbokning, genomförande och uppföljning
 • Välkomna deltagare och leverantörer och säkerställa att de får ett korrekt mottagande

 

Vem är du och varför kommer du att trivas hos oss
För att trivas i och axla denna roll är erfarenhet från administration och service att föredra, hur du skaffat dig denna erfarenhet kan variera. Vi lägger stor vikt vid dina egenskaper och din ansvarskänsla – att vara kontorets knutpunkt ser du som en förmån. Ditt arbetssätt är strukturerat och du kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter utan större utmaning och med ett leende på läpparna.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse och sträcker sig tom 31 mars 2019.

 

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se, Tel. 0760001860) om du har några frågor. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Apply for this job By 28 April, 2018

Contact me for more information

Alexandra Cederqvist

Konsultchef

Apply for this job!

We need your application by 28 April, 2018

Apply for this job

More available jobs

New

HR-Manager till Bizkit-Havas

Har vi haft någon HR-ansvarig tidigare? Svaret är nej. Behöver vi en? Svaret är ja, för som du vet kommer man som företag till en nivå där man inser att nästa person ombord bör vara en sådan som du. Vi ser framför oss en driven och modig person med några års erfarenhet från att jobba operativt och strategiskt med HR, ett plus är om du har arbetat internationellt då vi är en del av den internationella mediekoncernen Havas.

Stockholm Application deadline: 12 May, 2018

Read more & apply

New

Redovisningsansvarig till Claremont

Trivs du i en ambitiös och inbjudande miljö där du får möjlighet att utnyttja din kunskap inom redovisning samt utvecklas med bolaget? Då kan rollen som Redovisningsansvarig på entreprenörsdrivna Claremont vara din nästa utmaning!

Stockholm Application deadline: 15 May, 2018

Read more & apply