Teamassistent till Essity!

Stockholm Heltid Konsultuppdrag

Essity har blivit utsedd till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2019! Nu söker vi en Teamassistent till Essity i Stockholm.

Apply for this job By 8 August, 2019

These are some of the benefits the employer offers

  • Friskvård

Till Essity söker vi en nu en Assistent med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag på heltid via The Pace/Wise Professionals och beräknad uppdragslängd är 1 år då man täcker upp för ett föräldravikariat. Placering för uppdraget är i Essitys trevliga lokaler vid Klarabergsviadukten. Essity har blivit utsedd till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2019!

Ditt uppdrag
Vi söker nu en serviceinriktad och proaktiv Teamassistent som kommer att tillhöra den spännande avdelningen Treasury på Essity. Du kommer att arbeta dedikerat med avdelning men ha ett samarbete med andra assistenter på företaget för att säkerställa en utmärkt stödnivå för verksamheten. I rollen kommer du arbeta tillsammans med Vice President och underlätta och stötta honom i det dagliga arbetet. Förutom att stötta Vice President kommer du att arbeta med administration gällande avdelningen Treasury så som ekonomiska och finansiella ärenden. Därför anser vi det högst lämpligt att men har tidigare erfarenhet av att arbetat inom finans- eller juristbranschen.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden som ingår i rollen:

  • Prioritera och hantera kalender- och mötesbokningar
  • Planering och bokning av resor (flyg, hotell, transfers etc.)
  • Ansvara för att föra anteckningar under ledningsgruppsmöten
  • Compliance certifikat, lånedokumentation, handlarfullmakter
  • Kontinuerlig kontakt med banker
  • Ta fram passkopior, registreringsbevis och hemvisitintyg
  • Reseräkningar, avtals- och dokumenthantering
  • Övriga ad hoc-uppgifter

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som Teamassistent har du 2-3 års erfarenhet från en administrativ eller assisterande roll sedan tidigare. Därför har du en god förmåga att ta egna initiativ och sätta dig in i Treasuryavdelningen. Då koncernspråket är engelska kommunicerar du obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Utöver det har du har goda kunskaper i Officepaketet samt har goda datakunskaper.

Som person trivs du att arbeta i högt tempo och är du är bra på att kommunicera professionellt både skriftligt och muntligt. Vidare är det viktigt att du sprider god energi och har en positiv inställning till olika moment i vardagen. Ingen arbetsuppgift är för liten för dig och du löser eventuella problem på ett flexibelt sätt. Du trivs med att arbeta med struktur och är bra på att organisera din omgivning.

Ta chansen att jobba som Assistent i en högpresterande och spännande miljö på ett framgångsrikt företag!

Om Essity
Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som ökar människors välbefinnande genom produkter och lösningar. Namnet Essity är en utveckling av de engelska orden essentials och necessities, nödvändigheter i vardagen.

Vår hållbara affärsmodell sätter värdeskapande för människor och miljö i centrum. Försäljning sker i cirka 150 länder under de globalt ledande varumärkena TENA och Tork samt andra starka varumärken såsom JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa. Essity har omkring 47 000 medarbetare och nettoomsättningen 2018 var cirka 118,5 miljarder kronor (11,6 miljarder euro). Huvudkontoret ligger i Stockholm och bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. 

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Apply for this job By 8 August, 2019

Contact me for more information

Clara Forsberg

Clara Forsberg

Talent Acquisition Specialist

Apply for this job!

We need your application by 8 August, 2019

Apply for this job

More available jobs

New

Duktiga rekryterare sökes till kommande uppdrag

Vi på Wise Professionals söker nu efter drivna och erfarna rekryterare som vill testa på nya och spännande uppdrag hos våra kunder. Detta är en öppen annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster i Skåneregionen.

Malmö Application deadline: 20 August, 2019

Read more & apply

New

En annons 2

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Stockholm Application deadline: 10 August, 2019

Read more & apply