EQonomy söker redovisningsekonomer och controllers för kommande uppdrag

Göteborg

Just nu söker vi efter erfarna redovisningsekonomer och controllers till höstens spännande konsultuppdrag. Vi arbetar med attraktiva bolag, ofta med starka varumärken där du som konsult eller rekryt kan hitta en långsiktig utveckling.

Apply for this job By 30 August, 2018

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans och är ett nischat affärsområde inom Wise Professionals. Vi arbetar med rekrytering direkt till våra kunder samt erbjuder en spännande roll som konsult via oss.

Ditt framtida uppdrag

Detta är en öppen annons och ett proaktivt sätt för oss att hitta rätt kompetens inom de områden vi ser ett tydligt kommande behov. Vi söker brett erfarenhetsmässigt och letar såväl efter analytiska och affärsinriktade personer. Om du vill arbeta med några av nedanstående arbetsuppgifter hoppas vi därför du ser en ansökan som ett första steg och en möjlighet för oss att hitta rätt uppdrag för just dig. Har du erfarenhet av att arbeta med alla exemplifierade arbetsuppgifter vågar vi lova dig ett telefonsamtal. Specificera gärna i din ansökan vad du vill arbeta med eller rikta in dig mot.

Redovisning

–         Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut

–         Löpande bokföring

–         Projektredovisning

–          Koncernredovisning, konsolidering

–     Moms, skatt och löner

Controlling

–      Analys av nyckeltal, affärs- och logistikfrågor

–      Prognoser, prognosarbete

–      Stöd för ledningsgrupp

–      Analysera och följa upp resultat, bevaka lönsamhet

–      Kostnadsuppföljning

–      Budgetering, budgetuppföljning

–      Periodiska rapporter

–      Likviditetsplanering

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av redovisning och eller controlling. Du har generellt goda systemkunskaper och har tidigare erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. Du är van att arbeta dagligen i Excel och Officepaketet, vilket du behärskar väl. Vidare har du goda kunskaper i engelska.

Som person är du professionell och redo att bidra med din kompetens och erfarenhet för att hjälpa våra kunder, samtidigt som du vågar utmana dig själv för att utvecklas. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter och du drivs av att arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat och planerar och organiserar ditt arbete väl. Som person är du positiv, tillmötesgående och har ett prestigelöst sätt.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se – 0760001860) eller Alexandra Cederqvist (alexandra.cederqvist@wise.se, tel. 073-5216560) om du har några frågor. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Apply for this job By 30 August, 2018

Contact me for more information

Lisa Kayser

Talent Acquisition Specialist

Apply for this job!

We need your application by 30 August, 2018

Apply for this job

More available jobs

New

Lönespecialist till Papyrus

Söker du en ny utmaning inom löneområdet och har 2-3 års erfarenhet av att självständigt jobba med lönehantering? Varmt välkommen med din ansökan!

Göteborg Application deadline: 9 September, 2018

Read more & apply

New

Rekryteringsspecialist till Serneke!

Vill du arbeta med rekrytering inom byggbranschen och vara med och bygga upp Nordens mest progressiva byggkoncern? Nu söker vi en Rekryteringsspecialist till Serneke! Läs mer och sök rollen redan idag!

Stockholm Application deadline: 30 August, 2018

Read more & apply