Lönekonsulter sökes till trevligt outsourcingföretag

Stockholm Konsultuppdrag

Vill du arbeta som lönekonsult på ett trevligt outsourcingföretag? Se hit!

Apply for this job By 5 July, 2018

These are some of the benefits the employer offers

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Nu söker vi dig som vill jobba som lönekonsult på ett outsourcingföretag som befinner sig i en spännande fas. 

Till vår kund som är ett outsourcingbolag söker vi nu en senior lönekonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med placeringsort i Stockholm. Uppdragslängden är ca 6 månader. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till förlängning alternativt anställning hos kunden.

Ditt uppdrag

Vår kund är ett stort, men familjärt och trevligt outsourcingbolag med kontor i Malmö, Gävle, Stockholm och Göteborg. Det är ett stabilt växande företag där du som lönekonsult erbjuds en nyckelroll i organisationen och stora möjligheter att utvecklas. Tjänsten innebär ett huvudansvar över löneprocessen och eget ansvar över en större kund. Arbetet är varierande och du ges många kontaktytor. Du har en närvarande chef som coachar dig i din roll, teamkollegor samt utarbetade rutiner för lönehanteringen som stöd i din leverans. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer:

• Supportera kunden och deras anställda
• Administrera persondata i lönesystemet
• Hantering av försäkring och pension 
• Årsskiftesrutiner
• Lönebearbetning och beräkning samt utbetalningar

 

Din bakgrund

Till den här rollen söker vi dig som har några års erfarenhet av självständigt lönearbete. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat i Agda. Du är även en van användare av Office-paketet och är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och bra på att prioritera. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och ser till att leverera enligt deadline. För att trivas på företaget bör du också vara en teamplayer som gärna stöttar dina kollegor.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Ellen Ritzer (073-521 65 25, ellen.ritzer@wise.se) och konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Apply for this job By 5 July, 2018

Contact me for more information

Jenny Nystrand

Apply for this job!

We need your application by 5 July, 2018

Apply for this job

More available jobs

New

Haemophilia Training Lead

Sobi is recruiting for a Haemophilia Training Lead to our head office in Stockholm.

In this position you will be an essential and important resource to ensure all haemophilia staff have the confidence and competence to the required level across haemophilia scientific, medical, patient access and commercial fields to be successful in their respective roles. Experience from working in a similar role in the pharmaceutical/life science or similar industry is beneficial for the role

Stockholm Application deadline: 23 June, 2018

Read more & apply

New

Assistenter till PwC

Nu söker vi två assistenter till PwC med start efter sommaren. Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll och trivs i att arbeta i en servicefunktion.

Stockholm Application deadline: 7 August, 2018

Read more & apply

New

Löneadministratör till Nordax Bank

Hos Nordax Bank kännetecknas arbetsklimatet av samarbete, arbetsglädje och engagemang. Här lyssnar man till medarbetarens individuella behov och värnar om jämställdhet, respekt och arbetsmiljö. Vill du vara med och bidra till Nordax fortsatta utveckling? Se hit!

Stockholm Application deadline: 8 July, 2018

Read more & apply