Learning & Development Manager till Vinge

Göteborg Rekrytering

Som Learning & Development Manager på Vinge kommer du att få använda din kreativitet och initiativkraft. Utbildning och kompetensutveckling är områden vi satsar på och du kommer ha en fri roll med syfte att lyfta vår utbildningsverksamhet.

Apply for this job By 1 April, 2018

These are some of the benefits the employer offers

  • Friskvård
  • Privat sjukförsäkring

Rollen
Vi söker nu en person som kan utveckla vår befintliga  utbildningsverksamhet i Vingeakademin och skapa ett riktigt vasst erbjudande till våra anställda vad gäller utbildning.

Du ligger steget före och genom relationer på alla nivåer i företaget upptäcker du löpande behov av utbildningsinsatser, vad som är aktuellt framåt och hur det kan passa oss. Du ansvarar för att vi har det bästa grundpaketet av utbildningar och möjlighet till fortbildning genom pricksäkra skräddarsydda utbildningar. Du faciliterar utbildningstillfällen, kvalitetssäkrar och har budgetansvar för utbildningsakademin. Du utforskar möjligheter till moderna digitala lösningar. Viss utbildningsadministration ingår i rollen. Vår nyinrättade tjänst Learning & Development Manager kan vara placerad antingen i Stockholm eller Göteborg där du rapporterar till den lokala HR-chefen.

Din bakgrund
Du har en akademisk utbildning, minst 3–5 års arbetserfarenhet och erfarenhet av koordinerande arbete i någon form. Kunskap inom juridik är meriterande men inget krav. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete med att bygga upp utbildningsverksamheter, du har en dokumenterad erfarenhet av att leda framgångsrika projekt och är nytänkande och modig i din framtoning.
Egenskaper som initiativrik, drivande och uppsökande är viktigt för att du skall lyckas i rollen.

Om oss
Advokatfirman Vinge är en fullservicebyrå med 450 anställda i Sverige. Vinge har under sina 35 år på marknaden byggt upp en bred, djup och ledande expertis inom samtliga affärsjuridiska rätts- och verksamhetsområden. Vinge omsätter ca 970 Mkr med god lönsamhet.

Sedan länge arbetar Vinge på en global marknad och man är mån om att arbeta nära sina klienter och deras affär. I kraft av sitt fullserviceerbjudande och sin storlek kan Vinge snabbt sätta ihop expertteam i alla typer av affärsjuridiska ärenden. Många av Vinges klienter samlar alla sina juristuppdrag hos dem. På Vinge ges varje medarbetare stort utrymme att komma till tals och bidra. Vår kultur är ett koncentrat av driv och möjligheter kombinerat med stark kollegialitet och gemenskap.
Läs mer på vinge.se.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Vinge med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johannes Hedlund (johannes.hedlund@wise.se, 0760-001891)
För att ta reda på om du är den vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är den 1:a April 2018.

Vi ser fram emot att din ansökan!

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Apply for this job By 1 April, 2018

Contact me for more information

Johannes Hedlund

Rekryteringskonsult

Apply for this job!

We need your application by 1 April, 2018

Apply for this job

More available jobs

New

Avdelningschef HR- och Löneadministration till Stena Metall

Har du erfarenhet av att operativt leda ett team inom en funktion som lön, ekonomi eller administration? Trivs du dessutom med att befinna dig i en förändringsresa där du förväntas att ta initiativ och leda i ständig förändring? Läs då mer om vår spännande tjänst som Avdelningschef.

Göteborg Application deadline: 6 April, 2018

Read more & apply

New

Internkommunikatör till Systembolaget

Till Systembolaget söker vi nu en Internkommunikatör. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals på heltid med omgående tillträde. Uppdraget beräknas att pågå under ett år med möjlighet till förlängning. Rollen är placerad på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, Stockholm.

Stockholm Application deadline: 14 April, 2018

Read more & apply

New

Administrativ Marknadsassistent

Är du ny i din karriär inom sälj och/eller marknadsföring och vill axla en spännande roll som Marknadsassistent på LUNA AB i Alingsås? Initialt är det ett konsultuppdrag men trivs ni bra med varandra kan detta bli en långsiktig anställning på LUNA Sverige. Titta in här om du vill veta mer!

Göteborg Application deadline: 10 April, 2018

Read more & apply