Ekonomiansvarig med stort intresse för en aktiv fritid

Solna Rekrytering

Vill du få möjlighet till den roligaste tiden i din karriär? Är du intresserad av en aktiv fritid?
Sök då denna unika tjänst som ekonomiansvarig till Personalstiftelsen PostNord Plus redan idag!

Apply for this job By 6 January, 2019

These are some of the benefits the employer offers

  • Friskvård
  • Kollektivavtal
  • Personalrabatt

PostNord arbetar aktivt för att ha friska och engagerade medarbetare. Genom Personalstiftelsen PostNord Plus verksamhet ökar PostNord sin attraktivitet som arbetsgivare. Aktiviteterna bidrar till hälsa, ökad trivsel och gemenskap bland PostNords anställda. På postnordplus.com har Personalstiftelsen PostNord Plus skapat en plattform för aktiviteter, erbjudanden och gemenskap för de anställda. Personalstiftelsen PostNord Plus äger och driver semesteranläggningarna STF Fjällhornet Resort i Ljungdalen och Sälenhornet Resort i Stöten i Sälenfjällen. 
Klicka här för att se deras portal och hur de kommunicerar ut sina aktiviteter och erbjudanden till de anställda.

Om tjänsten
Som ekonomiansvarig kommer du få möjlighet att jobba i en mycket bred roll med stor variation och med övergripande ansvar för Personalstiftelsens ekonomi samt administration. I rollen jobbar du både operativt och strategiskt och bidrar till utveckling av processer och rutiner. Du kommer arbeta i ett härligt, engagerat team med mycket glädje och högt i tak. Rapportering sker till VD, som du har ett nära samarbete med.
Arbetsuppgifter som ingår är:

·      Löpande bokföring, inkl kund och leverantörsreskontra

·      Avstämningar, bokslut, årsredovisning

·      Löner; arbetsgivaravgifter, pensioner

·      Rapportering av skatt och moms, deklarationer

·      Uppföljning och rapportering av statistik gällande beläggning

·      Uppföljning och analys av budget och prognos

Den administrativa delen består bla av styrelsesamordning, bokning/prissättning av semesteranläggningar, innehåll för webbsidan postnordplus.com.
I tjänsten ingår inget personalansvar, men innefattar många kontakter och deltagande på event runtom i Sverige.

Placeringen är på PostNords ABs huvudkontor Arken i Solna.

Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en relevant ekonomisk utbildning med mycket goda kunskaper i redovisning och ekonomistyrning. Din analytiska förmåga kommer väl tillhands och tillsammans med ett gott affärssinne blir detta ett vinnande koncept. Du motiveras av att arbeta i en entreprenörsmiljö och förstår vikten av att leverera med hög kvalité. Då du kommer att bli en nyckelperson är det viktigt att vara självgående och trivas med många kontaktytor. Positiv utstrålning och flexibilitet uppskattas. Du är trygg i din kunskap, har god kommunikativ förmåga och känner stort ansvar för ditt arbete.

Övrigt behövs god systemvana, kunskaper i Excel, Office programmen samt Hogia. Meriterande är erfarenhet från rese/turism/hotellbranschen eller producerande företag.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Intresserad?I den här rekryteringen samarbetar PostNord Plus med EQonomy/Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Ramona Johansson ramona.johansson@eqonomy.se. I och med GDPR har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan via eqonomy.se, ser fram emot att läsa den!

Apply for this job By 6 January, 2019

Contact me for more information

Ramona Johansson

Rekryteringskonsult

Apply for this job!

We need your application by 6 January, 2019

Apply for this job

More available jobs

New

Digital Strateg Till Viva Media

Brinner du för kunden, håller dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen och trenderna inom medievärlden? Då kanske du är Viva Medias nya Digital strateg i Uppsala.

Uppsala Application deadline: 30 December, 2018

Read more & apply

New

Systemförvaltare till Ambea

Är du en driven och duktig systemförvaltare som tycker om att genomföra förbättringar? Brinner du för god service och utveckling? Då kanske du är den vi söker till Ambea.

Stockholm Application deadline: 9 January, 2019

Read more & apply

New

Teamleader inom Kundservice

Har du erfarenhet av ledarskap och kundservice? Är du dessutom trygg i dig själv och drivs av personalfrågor? Sök då rollen som Teamleader inom Kundservice!

Stockholm Application deadline: 3 January, 2019

Read more & apply