Project Leader Digital Sales & Marketing

Stockholm Rekrytering

Är du en kundfokuserad och relationsskapande person med erfarenhet av marknadsföring, digital försäljning och marknadsanalys? Just nu söker vi en Project Leader Digital Sales & Marketing med placering på Sveavägen i Stockholm.

Apply for this job By 2 February, 2019

These are some of the benefits the employer offers

 • Flexibla arbetstider
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner
 • Personalrabatt

Rollen

Project Leader Digital Sales & Marketings primära fokusområden är inriktade på marknadsföring, digital sales, kommunikation och stöd till säljfunktionerna. I rollen ansvarar man för att planera, utföra, följa upp och koordinera marknadsaktiviteter samt driva digital försäljning inom två av OKQ8 Scandinavias affärsområden inom B2B. Du rapporterar till Manager Digital Sales & Marketing. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm.

Tjänsten innehåller även

 • Marknadsföring; Planering och genomförande av aktiviteter. Kampanjarbete; Brief, korrektur, tryck, distribution, digitalt, nyhetsbrev, event m.m. Säkra att marknadsföringen stödjer försäljnings- och varumärkesmål.
 • Budgetuppföljning; Följa upp marknadsaktiviteter och konverteringsmål mot budget. Ta fram och analysera data.
 • Kommunikationsmaterial; Ansvar för att tryckt och digitalt material hålls uppdaterade och aktuella på löpande basis.
 • Säljstöd; Bistå säljorganisationen med det säljstödsmaterial som behövs samt utveckla samarbetet löpande. Kontinuerlig kontakt med Account Managers och Key Account Managers. 
 • Digital Sales: Planera, genomföra och följa upp digitala kampanjer i form av Marketing Automation, CRM- arbete samt optimering av hemsida och digitala tjänster.
 • Inbound Marketing: Planera, genomföra och följa upp hemsida samt andra kanaler för Inbound/Content Marketing.
 • Ambassadör HOW och WHY: Kunna och förstå WHY och HOW på djupet, så att det är möjligt att vara ambassadör inför övriga avdelningar. Kunna utmana och sparra med övriga avdelningar avseende WHY och HOW.

Vi söker dig som har

 • Relevant akademisk utbildning inom ekonomi eller marknadsföring.
 • Samlat på dig minst 3 års erfarenhet av liknande roll inom marknadsföring, digital försäljning och marknadsanalys.
 • Erfarenhet av att producera marknadsmaterial med hjälp av externa byråer och vara en kravställare till dessa.
 • Erfarenhet av B2B försäljning, marknadsföring, CRM arbete och marketing automation är meriterande.

Så här tror vi att du är

Du är en kommunikativ person som har förmågan att skapa förtroende och inspirera både samarbetspartners och dina kollegor internt. För att lyckas i rollen behöver du vara kundfokuserad och lösningsorienterad samtidigt som du har ett öga för detaljer. Vidare är du en relationsorienterad person som med beslutsamhet arbetar mot dina mål att öka försäljningen, stärka våra varumärken och i förlängningen skapa lojalare kunder.

Vi sitter i centrala lokaler på Sveavägen och du kommer ha mycket interaktion med dina kollegor på kontoret i Danmark och med externa byråer. Vi ser dig som en social person som tycker om att samarbeta för att nå ett mål. Eftersom detta är en ny roll hos oss så vill vi att du hjälper oss att sätta målen och vägen dit, vi ser därför att du både är initiativrik och ansvarstagande. 

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar OKQ8 med KIMM/Wise Professionals. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev via kimm.se så snart som möjligt dock senast den 2019-02.03

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sabina Axelsson på sa@kimm.se Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl på grund av GDPR. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte, skicka in din ansökan redan idag!

Lycka till och välkommen med din ansökan redan idag!

Apply for this job By 2 February, 2019

Contact me for more information

Sabina Axelsson

Rekryteringskonsult

Apply for this job!

We need your application by 2 February, 2019

Apply for this job

More available jobs

New

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Application deadline: 5 February, 2019

Read more & apply