Är du redovisningsassistent?

Stockholm

Nu kan du som redovisningsassistent få stora möjligheter genom att hänga med oss i vårt nätverk. Vi har uppdrag som redan är på rullning och fler är på ingång!

Apply for this job By 3 March, 2019

These are some of the benefits the employer offers

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vad kul att du har klickat dig hit! Vi söker fler redovisningsassistenter som vill vara en del av vårt fina nätverk. Oavsett om du ser dig själv redo nu, senare eller är öppen för att se vad för uppdrag vi har så är du varmt välkommen med din ansökan.

Vad kan vi erbjuda?

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vem vi söker

Vi söker dig som är en rutinerad redovisningsassistent som suttit mycket med kundreskontra och leverantörsreskontra, du kan kalla dig reskontraspecialist! Du är trygg i din roll och det är högt meriterande om du suttit med stora flöden. Du kanske är i tankar för nästa steg i karriären? Vi har flera olika typer av uppdrag, visstid på 2 månader till 6 månader, vikariat på minst 1 år eller hyrköp. Vi vill hitta den perfekta matchningen mellan dig som konsult och uppdrag -det är det vi alltid strävar efter. När du är med i vårt nätverk har vi alltid dig i åtanke när uppdrag kommer upp som passar din kompetens oavsett om det är konsultuthyrning eller rekrytering.

Vilka är vi

Vi på Wise Professionals är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring – för oss själva, för våra kunder och för världen.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor! Kandidatansvariga på Eqonomy är Julia Berg (julia.berg@eqonomy.se) & Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Apply for this job By 3 March, 2019

Contact me for more information

Julia Berg

Apply for this job!

We need your application by 3 March, 2019

Apply for this job

More available jobs

New

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Application deadline: 9 March, 2019

Read more & apply

New

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Application deadline: 5 March, 2019

Read more & apply