HR-Administratör inriktning Comp&Ben till Santander Consumer Bank

Stockholm

Till Santander Consumer Bank söker vi en HR-administratör som brinner för compensation- & benefitfrågor samt är analytiskt lagd och tycker om siffror. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på inledningsvis 6 månader med goda chanser till anställning. Förväntad start är omgående med hänsyn till 1 månads uppsägningstid. Rollen är en heltidstjänst och placerad i Santanders fina lokaler i Solna Strand.

Apply for this job By 25 August, 2018

Ditt uppdrag

Som HR-administratör med fokus på compensation & benefit driver du en av HR´s viktigaste frågor. En stor del av din tid kommer läggas på lönehantering och du kommer agera kontaktperson och kravställare gentemot företagets lönepartner. Du kommer tillhöra ett engagerat och proffsigt team på HR-avdelningen bestående av fyra personer. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen som HR-administratör:

·        Löpande arbetsuppgifter kopplat till lönebearbetning samt svara på frågor från organisationen

·        Förbereda och samordna de årliga lönerevisionerna samt analysera och följa upp utfall

·        Sammanställa rapportering och statistik samt utveckla rutiner och systemstöd för detta

·        Hantera administration kring förmåner, pension och försäkringar. Svara på frågor från medarbetare och vara kontaktperson gentemot våra samarbetspartners.

·        Ansvara för att bankens förmånspaket är konkurrenskraftigt och bidrar till att stärka vårt arbetsgivarvarumärke.

·        Uppdatering av personalhandboken och HR-information på intranätet

·        Övrig personaladministration

·        Delta i projekt inom HR

Din bakgrund

Vi söker dig med en examen från PA-programmet eller motsvarande och som har minst 3 års erfarenhet från liknande roll inom HR. Du har god systemförståelse och har arbetat i HR-system samt gärna med system för befattningsvärdering. Dina kunskaper i Officepaketet är goda, främst vad gäller Excel. Santander är en internationell bank och har sitt nordiska huvudkontor i Norge, vilket ställer höga krav på din kommunikativa förmåga i både engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Då en stor del av rollen har fokus på lönehantering i samverkan med vårt externa lönekontor är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med löneleverantörer vid sidan av att din egen kunskap i löneadministration är gedigen.

För att trivas och framgångsrikt axla rollen som HR-administratör på Santander Consumer Bank är du en person som trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Du är van att arbeta självständigt, är flexibel i ditt arbetssätt, är analytisk samt att du har ett eget driv och en vilja till utveckling. Vidare är du lösningsfokuserad, prestigelös och detaljmedveten – du arbetar strukturerat och noggrant även under mer stressiga perioder utan att tumma på kvalitet och tidsramar. Som person är du trygg i dig själv, har integritet och mod att kunna ifrågasätta när det behövs men med fokus på gott samarbete, såväl internt som externt. HR-teamet arbetar mycket nära kärnverksamheten och det förutsätter att du har ett intresse för bankens verksamhet.

Information om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank är en av världens största banker. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger. I Sverige har vi 440 000 kunder och erbjuder sparkonton, privatlån, betal- och kreditkort samt lån och leasing för fordon. Santander i Sverige har cirka 400 anställda och vi sitter i ett helt nydesignat kontor i Solna Strand.

Vi lever vårt varumärke genom att ha en kultur som genomsyras av våra globala värdeord Simple, Personal and Fair. De är nyckeln till hur vi blir det självklara valet för våra kunder och den bästa arbetsplatsen för våra anställda. Våra värdeord handlar om hur vi driver vår verksamhet, hur vi interagerar och hur vi behandlar varandra.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Johanna Karlsson (johanna.karlsson@wise.se, 076-3101573) och Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.froblom@wise.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Apply for this job By 25 August, 2018

Contact me for more information

johanna-karlsson

Johanna Karlsson

Talent Acquisition Specialist

Apply for this job!

We need your application by 25 August, 2018

Apply for this job

More available jobs

New

Lönespecialist till Papyrus

Söker du en ny utmaning inom löneområdet och har 2-3 års erfarenhet av att självständigt jobba med lönehantering? Varmt välkommen med din ansökan!

Göteborg Application deadline: 9 September, 2018

Read more & apply

New

Rekryteringsspecialist till Serneke!

Vill du arbeta med rekrytering inom byggbranschen och vara med och bygga upp Nordens mest progressiva byggkoncern? Nu söker vi en Rekryteringsspecialist till Serneke! Läs mer och sök rollen redan idag!

Stockholm Application deadline: 30 August, 2018

Read more & apply