Verksamhetschef (80%) till RFSU Göteborg

Göteborg Rekrytering

Vår drivkraft är att sprida en öppen syn på sexualitet och relationer. Vi vill bredda normer och höja kunskapen om sexualitet och relationer för att alla i Sverige och världen ska ha friheten att vara, välja och njuta. Just nu råkar världens bästa jobb vara ledigt. Vi söker nämligen näste verksamhetschef till RFSU Göteborg. Är du den vi letar efter?

Apply for this job By 28 January, 2019

Om rollen

Rollen som verksamhetschef innebär att du leder ditt team som driver det operativa arbetet i våra pågående projekt och initiativ samtidigt som du arbetar nära vår ideella styrelse med att forma vår övergripande riktning och strategi.

Vi vill att du ska verka för målet om att RFSU Göteborg är en modern sexualupplysare, alltså tillgänglig och relevant för alla. För att nå dit behöver vi initiera och finansiera projekt på nya arbetsområden och för nya målgrupper och skapa ett än mer inkluderade och utvecklande sammanhang för våra medarbetare. Vi vill också fortsätta att utveckla vår medlemsrörelse och skapa ett ökat engagemang för våra frågor. Sammantaget ska du och ditt team genom dessa initiativ stärka vårt varumärke lokalt och ännu tydligare positionera oss som sexualpolitisk aktör.

Om dig

  • Du delar våra värderingar och motiveras av att leda en verksamhet som skapar en bättre värld snarare än att skapa vinst i pengar
  • Du har erfarenhet av att leda team och människor i förändring
  • Du har verkat i en externt finansierad idéburen verksamhet
  • Du är bra på att anpassa dig och ställa om till förändrade förutsättningar
  • Du har lätt för att skapa förtroende och påverka olika intressegrupper
  • Du motiveras av att driva dig och andra mot uppsatta mål och att slutföra arbete på ett strukturerat sätt
  • Du är medveten om dina styrkor och svagheter och vet när hjälp behövs från andra för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt

Om oss

Riksförbundet för sexuell upplysning, RFSU, är en partipolitiskt, fackligt och religiöst obunden ideell förening. RFSU utgår från övertygelsen om sexualitetens och relationers centrala roll för individ och samhälle och vill verka för att sprida en kunskapsbaserad och öppen syn på sexualitet och relationer. RFSU har ett frihetsperspektiv och rättighetsperspektiv på sexualiteten som utgår från allas frihet att vara, frihet att välja och frihet att njuta.

RFSU Göteborg är en lokalförening inom RFSU som arbetar för förbättrad sexuell hälsa och ökad kunskap om sexuella och reproduktiva rättigheter för personer i Västra Götaland. Arbetet utgår från ett normkritiskt perspektiv. Idag har RFSU Göteborg över 600 medlemmar och ett kansli med fem personer. Läs gärna mer om oss och våra värderingar på www.rfsu.se/goteborg 

Om rekryteringsprocessen

I denna rekrytering samarbetar vi med Wise Professionals. Du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Cederlund (0702-437445, andreas.cederlund@wise.se) eller Alexandra Emilsson (0739-613063, alexandra.emilsson@wise.se), vid frågor om tjänsten eller processen. Varmt välkommen med din ansökan senast 28 januari. Observera att vi arbetar löpande med processen.

Wise Professionals arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod och det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och antidiskriminerade rekrytering kommer du som matchar rollens skall-krav att få genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i denna rekryteringsprocess.

Apply for this job By 28 January, 2019

Contact me for more information

Alexandra Emilsson

Alexandra Emilsson

Rekryteringskonsult

Apply for this job!

We need your application by 28 January, 2019

Apply for this job

More available jobs

New

Löneadministratör till IP Only!

Är du löneadministratör med några års erfarenhet och redo för nästa utmaning i karriären? Är du lösningsorienterad, självgående och trivs i en föränderlig miljö? Då kan det vara dig vi söker till ett längre uppdrag på IP Only!

Stockholm Application deadline: 5 February, 2019

Read more & apply