Helsa Vårdutveckling söker en HR-chef

Stockholm Rekrytering

Här är rollen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i ett företag där HR-frågor är högt prioriterade och där HR har stort mandat. Ett företag med en filosofi att göra gott för samhället.

Apply for this job

These are some of the benefits the employer offers

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Helsa är ett av Sveriges största privatägda hälso- och sjukvårdsföretag med 15 vårdcentraler och 500 medarbetare.

Vi på Helsa vill göra skillnad. Vi vill vara med och förändra dagens sätt att erbjuda hälso- och sjukvård, eftersom vi är övertygade om att vi i framtiden kommer att kunna göra det mesta på ett smartare, smidigare och roligare sätt. Ett sätt som gör att våra patienter och kunder får en mer tillgänglig och anpassad hälso- och sjukvård, att våra medarbetare stortrivs på sin arbetsplats och där hållbarhet är en självklarhet.

Om rollen
Som HR-chef på Helsa arbetar du i en nyckelroll, du sitter med i ledningsgruppen och arbetar nära VD. Arbetet innebär både operativa samt strategiska frågor. Dina fokusområden är kompetensförsörjning och strategier för att attrahera, kompetensväxling samt behålla befintliga medarbetare. Du ansvarar för kompetensutveckling, strategier för möjliggörandet av kompetensdelning, ledarutveckling samt att utveckla arbetssätt. I rollen ingår personalansvar för en HRBP.

Övriga arbetsuppgifter:

·        Tillsammans med ledningsgrupp staka ut strategier och handlingsplaner som gör Helsa till framtidens primärvård

·        Strategiskt och operativt huvudansvarig för all HR

·        Aktivt arbeta med företagets kultur och vara drivande i framtagandet av planer och aktiviteter för att stärka bolagets Employer Brand

·        Stöd till chefer och medarbetare i frågor som rör HR-området

·        Övergripande ansvar för genomförande av medarbetarundersökning, utvecklingssamtal, lönerevisioner och tjänstepensionsfrågor

·        Ta fram relevanta nyckeltal till hjälp för cheferna att kunna styra verksamheten

·        Uppdateringar av företagets rutiner och policys inom HR

·        Fackliga kontakter och förhandling

Din bakgrund
Eftersom Helsa är i en förändringsfas där mycket handlar om att digitalisera, attrahera och behålla kompetens söker vi dig som drivs av att utveckla och ta fram effektiva arbetssätt.

Vi tror att du har en akademisk examen inom PAO, beteendevetenskap eller liknande. Du har erfarenhet och intresse av att leda andra samt har medverkat till utveckling och genomförande av framgångsrika HR-initiativ.

Som person är du prestigelös och kan obehindrat växla från strategiska till operativa uppgifter. Du är en resultatorienterad doer med vilja att leverera på givna deadlines. Dessutom besitter du kommunikativ förmåga och har förmåga att skapa förtroendefulla relationer.

Erbjudande
Här är rollen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i ett företag där HR-frågor är högt prioriterade och där HR har stort mandat. Ett företag med en filosofi att göra gott för samhället.

Helsa har kontor i centrala Stockholm, men en flytt till närförort är på gång och kommer att äga rum inom den närmaste framtiden.

Om företaget
Helsa är ett privat hälso- och sjukvårdsföretag med cirka 500 medarbetare. Helsa har stabila och långsiktiga ägare som samarbetar med företag som bidrar till ett hållbart samhälle. Inom koncernen arbetar vi med primärvård och verkar på flera orter runtom i landet. Vi ser att en omvärld i ständig förändring ställer höga krav på oss som vårdgivare.

Tillsammans utvecklar vi framtidens hälso- och sjukvård.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof 
ulrika.franzen-korlof@wise.se eller rekryteringskonsult Lisa Sidén lisa.siden@wise.se 
Annonsen kommer att ligga ute till och med den 1 mars 2019 och vi ser fram emot att få din ansökan via 
www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Apply for this job

Here is Helsa

Floragatan 10, Stockholm

Contact me for more information

Lisa Siden

Lisa Siden

Senior rekryteringskonsult

Apply for this job!

Apply for this job

More available jobs

New

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Application deadline: 2 March, 2019

Read more & apply

New

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Application deadline: 5 March, 2019

Read more & apply