Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Senior redovisningsekonom till bolag inom fastighetsbranschen

Är du en driven och engagerad redovisningsekonom som ser möjligheter där andra ser hinder? Vill du jobba i ett värdestyrt bolag som gör samhällsnytta? Då ska du jobba med oss på Einar Mattsson!

Är du en driven och engagerad redovisningsekonom som ser möjligheter där andra ser hinder? Vill du jobba i ett värdestyrt bolag som gör samhällsnytta? Då ska du jobba med oss på Einar Mattsson!

 

Om rollen

Einar Mattsson består av olika bolag som äger, förvaltar, utvecklar och bygger fastigheter i Stockholm. Som senior redovisningsekonom på Einar Mattsson har du bolagsansvar och är ansvarig för redovisningen för ett av bolagen inom Einar Mattsson koncernen. Du rapporterar till bolagets Redovisningschef och ingår i en ekonomiavdelning bestående av tio personer där du även är arbetsledande för en ekonomiassistent. Einar Mattsson sitter i ljusa lokaler på Södermalm i Stockholm.

Rollen innefattar bland annat nedan arbetsuppgifter:

  • Upprätta bokslut, årsredovisning och koncernredovisning
  • Upprätta inkomstdeklarationer, momsredovisning och deklaration
  • Implementera och driva projekt som syftar till utveckling av ekonomifunktionen

 

Vem är du?

Du har en utbildning inom företagsekonomi eller motsvarande med minst tre års erfarenhet inom kvalificerat redovisningsarbete. Du ska vara års- och bokslutssjälvständig och vi tror att du är analytiskt lagd och är en fena på Excel. Det är också meriterande om du tidigare har arbetat i projektform och är systemintresserad.

För att bli framgångsrik i rollen är du ansvarstagande, lösningsorienterad och stresstålig. Du är kvalitetsmedveten och noggrann samt har en prestigelös inställning. Du är en utåtriktad och kommunikativ person som är ödmjuk och lyhörd och samtidigt principfast.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

 

Om Einar Mattsson

Einar Mattsson AB är moderbolag i en familjeägd bolagsgrupp som varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Inom den kommande 10-årsperioden kommer Einar Mattsson-gruppen att uppföra 4 000 nyproducerade bostäder i egen regi. Einar Mattsson är idag Stockholms största privata ägare av hyresbostadsfastigheter och bland de mest aktiva projektutvecklarna av nya bostäder i regionen. Koncernen har en förvaltnings- och byggentreprenadrörelse med en bred kundkrets av etablerade fastighetsägare och byggherrar och förvaltar idag totalt cirka 15 000 bostäder. Bolagsgruppen omfattar även en verksamhet som arbetar med investeringar utanför kärninnehaven.

För mer information om Einar Mattsson, gå in på www.einarmattsson.se och Facebook.