Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Engagerad Senior Risk Underwriter till Atradius

Är du en driven och affärsmedveten kreditbedömare som trivs i en internationell miljö där du har möjlighet att utvecklas? Trivs du med kundnära relationer och har en god känsla för service? Då är denna tjänst något för dig!

Är du en driven och affärsmedveten kreditbedömare som trivs i en internationell miljö där du har möjlighet att utvecklas? Trivs du med kundnära relationer och har en god känsla för service? Då är denna tjänst något för dig!

Som Senior Risk Underwriter på Atradius är du en del av Kreditavdelningen och ansvarar för kreditbedömningen av svenska företag. Du rapporterar till bolagets Risk Manager och ingår i en avdelning bestående av åtta personer. Atradius sitter i ljusa och fina lokaler i närheten av Tegnérlunden i centrala Stockholm.

 

Utöver kreditbedömning av svenska företag som du baserar på analyser av kreditupplysningar, årsredovisningar och ekonomiska rapporter – innefattar rollen många externa kontakter med ledande befattningshavare på svenska företag samt interna kontakter med kollegor runt om i världen. Du har också ett nära samarbete med de olika affärsenheterna inom Atradius och har mycket kontakt med bolagets större kunder och samarbetspartners.

 

Vem söker vi?

Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi med minst 3 års erfarenhet av kreditbedömning av företag. Du har en hög analytisk förmåga, en tydlig förståelse för komplexa beslutsunderlag och har lätt för att med tydlighet kommunicera dina beslut. Då koncernspråket är engelska har du självklart mycket goda kunskaper i språket i både tal och skrift.

 

För att bli framgångsrik i rollen är du självständig, ansvarsfull och engagerad. Du är kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer samt har en hög känsla för service. Vi ser gärna att du är en nyfiken och utåtriktad person som trivs med personliga kontakter och har en vana av att hantera och bygga relationer på flera nivåer.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Atradius med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erika Lantz Paulsen på 076 – 000 18 62. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt, dock senast den 23:e april. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

 

Om Atradius

Atradius är ett av världens ledande kreditförsäkringsbolag. Bolaget erbjuder tjänster och produkter inom bland annat kundkreditförsäkring, garantier och inkasso. Atradius strävan nu och i framtiden är att säkra sina kunders affärer, innanför och utanför landets gränser. Atradius är Sveriges ledande kreditförsäkringsbolag och ett världsomspännande varumärke som ger styrka i sina kunders nationella och internationella affärer. Koncernen har 3 300 anställda och finns representerade med 160 kontor i ca 50 länder. I Sverige har Atradius ca 40 anställda.

 

Vill du veta mer om Atradius, gå in på www.atradius.se