Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR Business Partner till Tele2

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Det här är jobbet…
Inom HR arbetar vi med att stärka våra ledare i det dagliga ledarskapet för att möjliggöra utvecklingen och framgången hos våra medarbetare och Tele2. Detta gör vi genom att leva våra värderingar the Tele2 Way. På HR-avdelningen på Tele2 arbetar idag 22 personer och vi ansvarar för det affärsmässiga och operativa stödet till våra chefer avseende coaching, lönefrågor, kompetensutveckling och fackliga förhandlingar för mer än 2000 medarbetare.

Som HR Business Partner är du med och utvecklar Tele2:s affär tillsammans med enhetschef. Du säkerställer högt medarbetarengagemang och goda ledare. Du har ett övergripande uppdrag att vara chefsstöd och bollplank i alla olika typer av personalfrågor för att utveckla verksamheten. Du kommer utveckla, etablera, implementera och följa övergripande HR-processer, aktiviteter och tjänster enligt behov identifierade tillsammans med affärsenheterna. Ett gemensamt övergripande ansvar bland alla HRBP att driva strategiska frågor inom talanghantering, bemanningsplanering med extra fokus på mångfald.

Övriga förekommande arbetsuppgifter:

  • Organisationsutveckling för egen enhet
  •  PM-processen i form av mål och målstyrning för egen enhet
  •  För egen enhet identifiera behov och actions utifrån resultat av My Voice kopplat både till medarbetarengagemang och ledarskapsindex

Det här är vad du har…
Vi tror att du har en personalvetarexamen eller liknande samt har bred erfarenhet från HR-området. Du har minst fem år som HR Business Partner och är van att stötta chefer och organisationer i olika HR processer. Det är viktigt att du har en gedigen erfarenhet av förändringsledning från större organisation.

Vi söker dig som är bra på att utveckla och bibehålla relationer på alla nivåer inom företaget. För att lyckas i rollen är du självsäker, dynamisk och har en mycket god kommunikationsförmåga. Du trivs i arbete med andra människor och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarstagande, driven och har förmågan att arbeta i ett högt tempo. Utöver detta ser vi att du har en analytisk förmåga, är beredd att ifrågasätta problem samt att du är en naturlig problemlösare.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…
… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.

Om företaget
Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar, det ställer höga krav på oss. Vår nyckel till framgång och att möta de höga kraven är hur vi jobbar och vilka vi är. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller 073-521 65 98.  Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad i Kista.

https://youtu.be/AyeRK1iJxMo

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal, Personalrabatt