Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HR-specialist till Kungliga Operan

Som Sveriges nationalscen för opera och balett ska Kungliga Operan vara tillgänglig för alla och beröra med starka känslor. Våra värderingar är: Konstnärlig kvalitet, Välkomnande, Orädd och Tidlös. Kungliga Operan är ett av staten helägt aktiebolag med en årsomsättning på ca 500 MKR. Operans personal, konstnärlig, teknisk och administrativ utgör ca 530 anställda. Under ett spelår framförs över 200 moderna och klassiska balett- och operaföreställningar, riktade till både barn och vuxna. Nu söker vi en HR-specialist till vårt HR-team.

Som Sveriges nationalscen för opera och balett ska Kungliga Operan vara tillgänglig för alla och beröra med starka känslor. Våra värderingar är: Konstnärlig kvalitet, Välkomnande, Orädd och Tidlös. Kungliga Operan är ett av staten helägt aktiebolag med en årsomsättning på ca 500 MKR.  Operans personal, konstnärlig, teknisk och administrativ utgör ca 530 anställda. Under ett spelår framförs över 200 moderna och klassiska balett- och operaföreställningar, riktade till både barn och vuxna. Nu söker vi en HR-specialist till vårt HR-team.

Arbetsbeskrivning

Som HR-specialist arbetar du med det operativa HR-arbetet inom organisationen. Du arbetar rådgivande gentemot Operans chefer och arbetsledare.

Tjänsten är en bred generalistroll men du fungerar även som specialist inom vissa HR relaterade områden. I tjänsten ingår också sedvanlig HR-administration.

Du ingår i avdelningen HR och Lön och har ett nära samarbete med vår Friskvårdsavdelning. Inom HR ingår HR-chef, två HR-specialister samt en HR controller och inom Lön ingår två löneadministratörer. Du rapporterar till HR-chef.

 

Din bakgrund

Vi söker dig med en akademisk examen, från personalvetarprogrammet. Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat, brett HR-arbete. Du har erfarenhet av att arbeta med chefsstöd, arbetsrätt, kollektivavtalstolkning samt facklig samverkan och förhandlingar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förändringsledning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med projektledning inom olika HR relaterade projekt. Eftersom vi har såväl svenska som utländska medarbetare talar du flytande svenska och engelska.

 

För att lyckas i tjänsten krävs det att du är en skicklig relationsbyggare som inger förtroende. Du har ett coachande förhållningssätt och besitter hög integritet och personlig mognad. Vidare är du är ansvarsfull, kommunikativ och lösningsfokuserad. 

 

 

Erbjudande

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Start enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja omgående.

 

 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Domeij på annika.domeij@wise.se eller 076-000 18 92. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 15 maj och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm.

Förmåner: Kollektivavtal