Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Hjärt-Lungfonden söker en Junior Redovisningsekonom

Är du en klippa på ekonomiadministration och redovisningsfrågor och vill vara med och kämpa med Hjärt-Lungfonden i deras arbete att få en värld fri från hjärt-lungsjukdom? Sök då tjänsten som junior redovisningsekonom!

Hjärt-Lungfonden kämpar varje dag för att ingen skall behöva dö i förtid av hjärt-lungsjukdom. I år dör fler människor av hjärt-kärlsjukdom än av något annat. Lungsjukdomar ligger inte långt efter. Men ingen ska behöva dö i förtid. Det är den drömmen som Hjärt-Lungfonden kämpar för varje dag. I rollen som Junior Redovisningsekonom kommer du bli del av en ekonomigrupp om cirka fem personer och vara placerad på Hjärt-Lungfondens fina kontor i centrala Stockholm.

Om rollen

Rollen innebär att du ansvarar och arbetar med såväl löpande bokföring som avstämningar av balanskonton. Du ansvarar för bokning av fondens kapital samt har kontakt med extern part för finansadministration. Du kommer utöver det vara behjälplig i bokslutsarbete och i årsredovisningsarbetet samt arbeta med avtalshantering innefattande bevakning och uppföljning av avtalen.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har praktisk erfarenhet som gett motsvarade kompetens. Du har tidigare arbetat med löpande bokföring och avstämningar samt varit behjälplig i bokslutsarbete och vid årsredovisningar. För att trivas på Hjärt-Lungfonden uppskattar du en verksamhet med mjuka värden.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad och prestigelös samt van att samarbeta med andra. Du är en öppen och positiv person som sprider energi och glädje omkring sig och trivs med det sociala.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Hjärt-Lungfonden med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Hjärt-Lungfonden

Hjärt-Lungfonden samlar in och delar ut pengar till vinnande hjärt-lungforskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Hjärt-Lungfondens vision är en värld fri från hjärt-lungsjukdom. De arbetar för att fler människor ska få ett längre och friskare liv och vägen dit går genom forskning. Forskning leder till bättre diagnostik, behandling, vård och till kunskap om en hälsosammare livsstil.

För mer information om Hjärt-Lungfonden, gå in på www.hjart-lungfonden.se