Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Administratör till Wise Consulting

Vill du arbeta med Sveriges HR-elit i ett tillväxtföretag där du får vara med och påverka? Trivs du i en kultur som är prestigelös, generös och där teamwork är det absolut viktigaste? Då kan den här rollen verkligen passa dig!

Om Wise Consulting Wise Consulting är nordens ledande konsultföretag inom HR. Vi förbättrar framtiden för företag, organisationer och människor. Med passionerade och affärsdrivna konsulter inom HR, ledarskapsutveckling och förändringsarbete skapar vi framgång för våra kunder. Vi får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre. Vi grundades 2001 och har sedan starten växt organiskt, vi är idag ca 100 anställda och vi har lika många samarbetspartners. Ca 60 av oss arbetar i Stockholm. Vi har kontor i Sverige, Danmark och Finland samt erbjuder tjänster även i Norge via samarbetspartner. Läs gärna mer på www.wiseconsulting.se

RollenDina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är:

  • Administration i MillTime och Cinode (registrera nya konsulter, nya uppdrag)
  • Administration i EdgeHR (registrera nya konsulter)
  • Ansvara för fakturering
  • Superuser och ansvarig för utveckling av användandet i MillTime och Cinode
  • Sakgranska konsulternas fakturor
  • Uppdatera beläggningsrapporter
  • Ta fram statistik

Om dig Vi söker en riktigt vass administratör som ser fram emot och trivs i att befinna sig i företagets hjärta. Du är den som ser till att våra flöden och processer fungerar smidigt och med hög kvalitet. Vår verksamhet är snabb, professionell och kännetecknas av vår framåtanda, vilket du tilltalas av och vill vara med och bidra i. Vi lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper där rätt inställning är avgörande. Vi ser att du trivs med att arbeta i team och att du är lösnings- och serviceorienterad. Du är analytisk och gillar att arbeta med siffror och detaljer. Vi ser gärna att du har en stor portion humor och förmågan att prioritera.

Rollen har många kontaktytor, både internt och externt, och det är något du trivs väldigt bra med. Vi tror att du tidigare arbetat i snabbväxande företag och att du uppskattar en miljö där tempot är högt. Eftersom den här rollen arbetar i olika system vill vi att du tidigare varit superuser och att du har ett stort systemintresse. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, har goda kunskaper i svenska och engelska och att du behärskar Officepaketet.

Mer om tjänstenI den här rekryteringen samarbetar Wise Consulting med The Pace. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Wise Consulting sitter i fina lokaler på Sveavägen 13.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se eller 0766- 20 29 10. Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter