Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Gruppchef Redovisning till AcadeMedia

Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Brinner du för ledarskap och har erfarenhet från redovisning? Nu söker AcadeMedia sin nästa stjärna!

Om rollenNu har du möjlighet att få vara del av ett bolag som bidrar till att ge människor möjlighet att utvecklas och därigenom utvecklar vårat samhälle! AcadeMedia driver verksamhet i förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar och är norra Europas största utbildningsföretag. I rollen som Gruppchef Redovisning blir du ansvarig för en redovisningsgrupp samtidigt som du arbetar operativt med redovisning. I rollen kommer du framförallt att:

  •         Leda, coacha och utveckla gruppen
  •         Arbeta proaktivt med att förbättra processer och rutiner
  •         Säkerställa att uppsatta mål nås

Vem är du?Nu söker vi dig som har ett genuint intresse för människor och vill utvecklas inom ett spännande företag. Du brinner för ledarskap samt har några års erfarenhet inom redovisning och bokslutsarbete. Du har tidigare arbetat inom större organisationer och har förmodligen någon form av arbetsledande roll sedan tidigare. Kanske har du arbetat som teamledare, projektledare eller gruppchef.

Som person är du analytisk, inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs, initiativtagande och trivs i en roll där du självständigt får lösa problem och driva arbetet framåt. Du är tydlig i din kommunikation samt bra på att få människor med dig och driva en grupp framåt. Du är en lugn, stabil och prestigelös person som trivs i en flexibel och förändringsbar miljö. Framförallt söker du nu en arbetsplats där du får utrymme att utvecklas!

Om AcadeMediaAcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 12 500 medarbetare på våra drygt 550 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling.

Alla 140 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter under ett år ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.

Vi är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

Ta chansen och ansök!
I denna rekrytering samarbetar AcadeMedia med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal