Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Projektadministratör till PwC

Nu söker vi en Assistent/Projektadministratör till PwC med start så snart som möjligt. Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och trivs med att arbeta i en servicefunktion.

Till vår kund PwC söker vi nu en Assistent/Projektadministratör. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med stor möjlighet till förlängning med start omgående. Tjänsten är på heltid med placering i Bonnierhuset, företagets huvudkontor, på Torsgatan 21.

Ditt uppdrag
I den kombinerade rollen som Assistent/Projektadministratör kommer du att arbeta 50 % med generell administration och 50% med projektadministration för flertalet av vår kunds klienter. Detta innebär bland annat att vara spindeln i nätet och att ha en koordinerande roll i revisionsteamen samt vara revisorernas högra hand. Du kommer att vara en del av Assurance Stockholms Assistentgrupp som totalt består av 25 personer fördelade på fyra Affärsområden – sammanlagt 120 personer. Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Arbeta proaktivt med klientorienterat stöd
  • Bistå vid ekonomisk uppföljning/rapportering samt sammanställning av underlag
  • Möteshantering och koordinering av deltagare, föra protokoll vid behov, följa upp actions
  • Vara behjälplig med fakturering, kontering av fakturor, reseräkningar, projektupplägg, kursanmälningar etc.
  • Resebeställningar
  • Sammanställningar av olika slag samt research
  • Vara behjälplig med underlag och presentationer i Power Point, Excel och Word
  • Övriga administrativa uppgifter efter behov

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har något års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter från ett administrativt eller serviceyrke sen tidigare. Vi anser det viktigt att du har erfarenhet av att arbeta med projekt sedan tidigare. Du är en duktig kommunikatör och besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska – i både tal och skrift. Du är även en van användare av Officepaketet. Du arbetar proaktivt och prestigelöst för att hjälpa dina interna kunder, det vill säga samtliga nivåer av medarbetare.

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och effektiv med en positiv inställning. Du är nyfiken och strävar alltid efter bättre och smartare sätt att utföra arbetet på. Som person har du en mycket god kommunikations- och organisationsförmåga med hög integritet. Du arbetar med ett kunddrivet affärsfokus, du förstår enhetens behov och tar självständigt ansvar för att uppgifterna blir utförda. Service och flexibilitet är en självklarhet för dig och du är bra på att koordinera och kommunicera så att arbetet blir gjort.

Om PwC
Idag vet de flesta att PwC är Sveriges största och ledande företag när det gäller revision, redovisning och rådgivning. PwC är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att deras 60 000 klienter ger dig möjlighet att arbeta med både små och stora uppdrag inom alla sektorer. Dels för att du får chansen att arbeta sida vid sida med några av landets vassaste revisorer, konsulter och skatterådgivare.

PwC är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av sina utmaningar i framtiden så gör dom allt de kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos deras medarbetare. Läs mer på PwCs egen hemsida.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se). Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal