Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Konferenskoordinator till Stockholm Live

Har du erfarenhet från en koordinerande roll inom eventbranschen? Då kan tjänsten som Konferenskoordinator på Stockholm Live vara nästa steg i din karriär!

Till Stockholm Live söker vi på The Pace nu en konferenskoordinator for ett konsultuppdrag. Uppdraget är på heltid och det förväntas löpa fram till 1 mars, med chans till förläning. Under denna period kommer du utgå från Stockholm Lives huvudkontor på Globenområdet, samt från kontoret på Friends Arena.

Ditt uppdrag
Som Konferenskoordinator arbetar du med att planera och koordinera de konferenser för Stockholm Lives Partners och kunder. Du ansvarar för hela processen, från ax till limpa, och har kontinuerlig kontakt med kunden och andra funktioner i samarbetet, för att säkerställa att leveranser sker på rätt sätt. Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  • Ansvarar för bokning och den fortsatta kontakten med konferenskunden genom hela kundresan
  • Kontakt med Stockholm Lives Cateringoperatörer och övriga samarbetspartners för bokning av mat & dryck, personal, städ och möblering mm
  • Enklare ekonomi så som att ta fram fakturaunderlag

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av koordinerande och administrativa arbetsuppgifter. Erfarenheter från service-, hotell- och/eller eventbranschen är ett krav.

Du har en utpräglad känsla för service och trivs i rollen där du får ge bästa möjliga service till dina kunder. Du är en social och kommunikativ person som trivs med att hantera olika kontaktytor och skapa goda relationer. I ditt arbeta är du duktig på att strukturera och organisera din omgivning för att inte missa viktiga delar i genomförandet. Du trivs med att arbeta självständigt men med tryggheten i ett större team. Du är tydlig i din kommunikation och trivs med att agera ”spindeln i nätet”. Slutligen har du goda systemkunskaper sedan tidigare och känner dig bekväm med enklare arbete i Excel.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Olivia Olofsson (olivia.olofsson@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal