Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Legal Assistant till Envirotainer

Vill du vara med och göra skillnad? För det gör vi. Varje dag transporteras livsviktiga mediciner runt om i världen med hjälp av våra produkter och samarbetspartners. Vi växer och kommer att fortsätta att göra det. Är du en person som är serviceinriktad, en god administratör, flytande i engelska och vill jobba 50-100%? Då kan det här vara rollen för dig!

Vad innebär rollen?Envirotainer vill stärka den juridiska avdelningen med en duktig Legal Assistant. Avdelningen är företagets legala rådgivare och du kommer att arbeta nära Head of Legal för att säkerställa och effektivisera administrativa processer. Du erbjuds ett internationellt sammanhang med kollegor, kunder, dotterbolag och leverantörer i ett flertal länder.

Arbetsuppgifterna varierar men vanligt förekommande är:

–         Proaktivt arbeta med processer och system för att de ska vara tillförlitliga och effektiva

–         Stödja organisationen i kontraktsprocesser och kontraktshantering

–         Arbeta för att säkerställa tillgängligheten av relevanta och uppdaterade dokumentmallar för övriga kollegor

Vem är du?
För att lyckas i denna roll måste du ha starka administrativa färdigheter. Du har troligtvis tidigare erfarenhet av bolagsadministration från ett stort internationellt företag eller liknande. Har du en Para Legal utbildning är det ett plus men inget krav.

Du är duktig på att optimera processer och ser utvecklingsmöjligheter. Du är serviceinriktad, noggrann och har ett öga för detaljer. Du är engagerad, social och du trivs med att ge utmärkt service. Du är också proaktiv, snabb i ditt agerande, noggrann och duktig i din kommunikation som du anpassar till mottagaren. 

Envirotainers kärnvärden är Tillförlitlighet, Passion, Flexibilitet och Laganda och vi ser gärna att din personlighet ligger i linje med dessa ord.

Eftersom Envirotainer är en global aktör så är koncernspråket engelska. Vi ser därför att du pratar och skriver flytande engelska och gärna även svenska. Du hanterar även hela Officepaketet.

Vilka är Envirotainer?
Envirotainer är världsledande inom aktiva temperaturkontrollerade flygtransporter av läkemedel.
Vi utvecklar och producerar aktiva containrar som våra kunder leasar för att transportera läkemedel över hela världen. Vi har mer än 30 års erfarenhet och har under åren skeppat miljontals doser medicin till patienter över hela världen. Vi har global närvaro och idag är vi cirka 300 anställda, vi har över 5500 containrar i vår flotta och ca 50 stationer på strategiska platser för att serva och distribuera containrar till våra kunder. 

Vill du veta mer?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning.
Tjänsten är belägen i Sollentuna. Under första halvåret 2019 kommer Envirotainer att flytta till Rotebro och kontoret ligger precis vid tågstationen.

I den här rekryteringen samarbetar Envirotainer med The Pace/Wise Professionals. 

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal