Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Marknadsförare till HELP Försäkring

På HELP Försäkring har vi en enda inriktning – att erbjuda juridiska tjänster till vanliga människor. Vi utmanar en konservativ bransch genom att göra juridisk hjälp tillgänglig för vanliga människor. Nu söker vi dig som vill vara med på vår resa!

Erbjudande
På HELP får du vara med på en spännande resa i ett innovativt företag. Företaget växer och behöver tillsätta en ny roll där du som nyckelperson får vara med och utveckla och stärka varumärket. Vill du vara med oss i denna nya roll?
Om rollenSom Digital Marknadsförare är ditt ansvar att tillsammans med marknadsansvarig bygga vidare på de marknadsaktiviteter som görs med målet att nå ut med vårt budskap till nuvarande och blivande samarbetspartners och deras medlemmar. Vi behöver målgruppsanpassa och kanalanpassa vårt budskap och kommunikation. Du kommer även arbeta mer taktiskt i en operativ roll där du säkerställer att all kommunikation som skickas ut från HELP överensstämmer med vår grafiska profil och tone of voice.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera en contentkalender för uppdraget i digitala kanaler.
  • Skriva målgruppsanpassad och kanalanpassad content och publicera detta på webb, blogg och sociala kanaler.
  • Analysera utfallet med hjälp av olika digitala analysverktyg för att optimera och skapa effekt.
  • Ansvara för sökordsoptimering (SEO) av siten.
  • Ansvara för SEM/köpt annonsering samt kravställa byrå. 

Vi söker dig som har:

  • Arbetat 1-2 år i liknande roll inom marknad eller kommunikation, webb & digitala kanaler.
  • Erfarenhet av att publicera i CMS system.
  • Goda kunskaper av sociala medier.
  • Goda kunskaper av Google Analytics, Facebook Analytics, LinkedIn Analytics. 
  • Erfarenhet av Photoshop och Indesign.
  • God kunskap av svenska i tal och skrift.
  • Meriterande med kunskaper av norska i tal och skrift.
  • Meriterande med eftergymnasial YH-utbildning eller akademiskutbildning inom marknad eller kommunikation, gärna med inriktning på digital marknadsföring.

Om dig
För att trivas i den här rollen hos oss ser vi att du är en person som är prestigelös, rolig att jobba med och som är van att hugga tag i olika uppgifter. Du är resultatorienterad och förstår värdet av att jobba mot ett mål. För att lyckas i rollen är du en nyfiken person och eftersom vi är förhållandevis nya på marknaden innebär det att du måste vara redo att snabbt tänka om och tänka nytt. Våra värdeord – empati, handlingskraft och struktur – är inte bara en skrivbordsprodukt för oss utan något vi alla lever efter varje dag och det vill vi att du också gör. Vi vill att du skall tro på vår affärsidé och bli en del av den inkluderande kultur vi bygger med målet att alla människor skall ha råd att anlita en jurist.

Mer om HELP Försäkring
HELP är en filial till norska HELP Forsikring AS och tillsammans försäkrar vi över 700 000 kunder i Skandinavien. Vi ägs av det tyska försäkringsbolaget ARAG som är en av världens största aktörer inom juristförsäkringar. Läs gärna mer på: https://www.helpforsakring.se/
Intresserad av rollen?
I den här rekryteringen samarbetar vi (HELP Försäkring) med KIMM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Fridell på sf@kimm.se. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt dock senast den 2018-10-25. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte, skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen!

Förmåner: Friskvård, Föräldralön, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal