Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

HRBP som vill ta nästa steg som Nordisk HR Chef

På Edrington strävar vi alltid efter att utveckla våra medarbetare på bästa sätt! Vårt löfte till dig är att ge dig utvecklingsmöjligheter på olika vis. Det vi önskar tillbaka är ditt engagemang, integritet och en passion för våra varumärken och vår bransch. Det är din framtid, dina mål och du som får det att hända! Är du redo att tillsammans med oss göra skillnad?

Rollen Som Nordisk HR-Chef driver du den globala HR-agendan och stödjer ett 20-tal chefer, i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Ditt arbete täcker samtliga HR-relaterade delar kopplade till den övergripande nordiska strategin. Du ingår i det globala HR-teamet och förväntas aktivt delta och driva globala projekt. Du är en viktig medlem i vår nordiska ledningsgrupp. Ditt fokus kommer att handla om att skapa best praxis inom områden såsom Talent Management, kompetensförsörjning, Employer Relations samt förändringsledning. Rollen är både operativ och strategisk.

Din bakgrund Du trivs bäst i en snabbrörlig miljö med ett affärsnära HR-arbete där du får coacha chefer på flera nivåer. Du är proaktiv och resultatorienterad och tycker om att interagera och bygga relationer med människor i en internationell miljö. Du är en utmärkt kommunikatör och har erfarenhet av förändringsledning samt att arbeta i ledningsgrupp. För bästa matchning tror vi att du har en god förståelse för nordiska nätverk, med fördel inom FMCG. Har du internationell erfarenhet av detta arbete är det mycket meriterande. 

Vi tror att du idag arbetar som HRBP och vill ta nästa steg i karriären. Du har god erfarenhet av att arbeta med implementering av policys och standards. Har du erfarenhet av arbetsmiljöarbete, kultur och värderingar ses det som meriterande. Du har universitetsexamen, eller motsvarande, med inriktning inom HR-och/eller företagsekonomi. Vi tror att du har ca 5–10 års erfarenhet av brett HR-arbete, helst i en internationell organisation. Du har god kunskap inom nordisk arbetsrätt.

ErbjudandeÄr du redo att tillsammans med oss göra skillnad? Även om Edrington har en fantastisk varumärkesportfölj så är vår främsta tillgång våra medarbetare. För att möta våra dagliga utmaningar på bästa vis, är vi passionerat intresserade av att attrahera och behålla de främsta talanger avseende både erfarenhet och expertis.

På Edrington strävar vi alltid efter att utveckla våra medarbetare på bästa sätt! Vårt löfte till dig är att ge dig utvecklingsmöjligheter på olika vis. Det vi önskar tillbaka är ditt engagemang, integritet och en passion för våra varumärken och vår bransch. Det är din framtid, dina mål och du som får det att hända!

Om företagetThe Edrington Group is Scotland’s leading international premium sprits company, whose best known brands include The Famous Grouse, Highland Park and The Macallan. Our values are rooted in our company mantra: Great People, Leading Brands, Giving More.

Edrington Nordics is a sales, marketing and distribution company specializing in the premium spirits and wine industry. We have about 65 employees based across the four Nordic markets with our headquarters in Stockholm, Sweden. Worldwide, Edrington has more than 2,300 employees.

Edrington is owned by a charitable trust, The Robertson Trust, which donated over £ 20 million to various international charitable causes last year alone.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se eller 076-525 38 51. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 18 september och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Tjänsten är placerad centralt i Stockholm.