2020 – året då HR digitaliserar rekryteringsprocessen

Kan vi verkligen automatisera rekryteringsprocessen? Den frågan ställde vi på Wise Professionals oss när vi stod inför att välkomna vår digitala kollega Glenn. För oss, som  brinner för det personliga mötet, den nära kandidatkontakten och en kandidatupplevelse i världsklass var det inte helt självklart hur det skulle gå till. Nu, cirka två år senare, är vi tacksamma för den stöttning i effektivitet och objektivitet som vår robot ger oss.

Var: Wise Building (andra Hötorgsskrapan från Konserthuset) Sveavägen 13, plan 15
Datum: 29 januari 2020, 08:00-09:30

Vi vet att vi är långt ifrån ensamma att stå inför stora digitaliserings- och förändringsprojekt och att HR och rekryteringsfunktioner ofta har en central roll i just detta. Därför vill vi gärna dela med oss av vår erfarenhet, visa på inspirerande exempel och ge konkreta tips och råd.
AI och digitalisering tar allt större plats i våra liv. Tekniken för att automatisera arbetsuppgifter är redan här och den är enkel och tillgänglig för oss alla. Alla som jobbar inom HR behöver komma igång, men det är svårt att veta hur och var man ska börja.

Wise Professionals VD, Andreas Cederlund, och Fredrik Saatchi, grundaren av Zmash, en plattform för att attrahera kandidater med AI-baserade chatkonversationer, delar med sig av exempel på hur du kan komma igång direkt med att digitalisera rekryteringsprocessen.

Boka här

Varmt välkommen!

Fler event