Event

Administration Day 2022

Välkommen till Administration Day 27 april 2022

En onsdag i april varje år firas Administration Day världen över för att hylla alla i administrativa yrken. The Pace tog dagen till Sverige 2019. Första gången höll vi eventet på Playhouse Teater i Stockholm och 2020 livesände vi det på grund av pandemin.
I och med de slopade restriktionerna har vi fattat beslutet att ställa om från digitalt event till att i år hålla det fysiskt på Playhouse Teater på Drottninggatan 71 A i Stockholm.

Vi längtar efter att träffas och vi tror att många är trötta på att sitta långa pass vid datorn.
Alla våra föreläsare är överlyckliga över att få möta en riktig publik i stället för att prata till en kamera!

Eventet äger alltså rum samma förmiddag den 27 april men vi justerar tiderna något. Det serveras kaffe från kl. 07.30 och kl. 07.45 öppnar vi dörrarna till salongen där programmet startar kl. 08.00. Vi rundar av dagen kl. 12.45.

VARMT VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN PLATS!

Hälsningar från The Pace

www.thepace.se

Citat från deltagare på Administration Day 2021

”Jättefint och proffsigt ordnat! Bra blandning av programpunkter och bra energi under hela sändningen. Snygg produktion! Tack för givande dag och ser fram emot nästa års AdminDay.”

”Det var så oerhört bra i år att jag faktiskt inte ens tänkte på att det var digitalt. Kände mig så delaktig och inspirerad! Tidsmässigt är ju digitala möten perfekta då man slipper restid. Jag tycker digitalt går utmärkt! ”

”Alltså, vilken slamdunk! Ni satte detta event precis på rätt sätt. Otroligt bra genomfört. Bra mix av allt.”

”Fortsätt på samma sätt – så bra balans mellan talare, ämnen o faktisk rörelse! Stort tack! ”