Event

Administration Day 2022

Välkommen till Administration Day 27 april 2022

Livesändning kl 08.00-12.45

En onsdag i april varje år firas Administration Day världen över för att hylla alla i administrativa yrken. The Pace tog dagen till Sverige 2019. Första gången höll vi eventet på Playhouse Teater i Stockholm och 2020 livesände vi det på grund av pandemin. Det blev så lyckat och vi nådde ännu fler så vi bestämde oss för att livesända eventet även 2022.

Vi vågar lova att du kommer att bli lika berörd, påfylld och stärkt som om du skulle ha suttit i en teatersalong. Vi anpassar upplägget till det digitala formatet och utlovar högt tempo, flera korta energigivande pauser och möjlighet att interagera. Vi har valt våra föreläsare med stor omsorg då vi vill ge dig som arbetar inom yrkesområdet administration något alldeles extra och tänkvärt.

Hälsningar från The Pace

www.thepace.se

Citat från deltagare på Administration Day 2021

”Jättefint och proffsigt ordnat! Bra blandning av programpunkter och bra energi under hela sändningen. Snygg produktion! Tack för givande dag och ser fram emot nästa års AdminDay.”

”Det var så oerhört bra i år att jag faktiskt inte ens tänkte på att det var digitalt. Kände mig så delaktig och inspirerad! Tidsmässigt är ju digitala möten perfekta då man slipper restid. Jag tycker digitalt går utmärkt! ”

”Alltså, vilken slamdunk! Ni satte detta event precis på rätt sätt. Otroligt bra genomfört. Bra mix av allt.”

”Fortsätt på samma sätt – så bra balans mellan talare, ämnen o faktisk rörelse! Stort tack! ”