Föreläsning: Modern retorik & effektiv kommunikation med the Pace

Ta del av en inspirerande och insiktsfull föreläsning i modern retorik och effektiv kommunikation. Ineffektiv kommunikation kan ske på ett väldigt subtilt sätt men ändå ha väldigt negativa konsekvenser. Så ta del av den senaste psykologiska researchen för att förstå den kommunikation som till stor del sker på ett omedvetet plan. Få bl.a. avgörande komponenter för hur du förmedlar dina förslag och idéer på ett tydligt, säkert och övertygande sätt. Lär dig hur du hanterar besvärliga människor som t.ex. klagar & gnäller, hintar & pikar, dömer & nedvärderar.

Datum: Onsdag 13 februari

Vi gästas av: Gabrielle Salanders

Tema: Modern retorik & effektiv kommunikation

Den här gången gästas vi av Gabrielle Salanders, en uppskattad föreläsare inom retorik och kommunikation. På ett inspirerande sätt förmedlar hon konkreta metoder, baserat på vetenskap, för hur du kan kommunicera med olika personer samt hur du själv kan undvika vanliga kommunikativa fallgropar för att skapa mycket bättre resultat på arbetsplatsen och privat.

Det här är ett slutet event för personer i vårt nätverk, vill du bli en del av det? Kontakta Marie Bodén på marie.boden@thepace.se.

Välkommen!

Fler event