Frukostseminarium: vikten av att erbjuda en kandidatupplevelse i världsklass!

På senare år har begreppet ”kandidatupplevelse” blivit allt vanligare och allt fler organisationer sätter stort värde på detsamma. Att kandidaten sannolikt även är din kund och bör vårdas på samma sätt blir ett allt vanligare förhållningssätt.

På Wise Professionals mäter vi oss själva och den kandidatupplevelse som vi erbjuder våra kandidater med verktyget Trustcruit. Trustcruit är ett HR Analytics verktyg som i realtid visar oss hur upplevelsen med oss på Wise Professionals har varit så att vi kontinuerligt kan utveckla och förbättra oss.

Vi vet idag att 69 procent av de som har haft en dålig kandidatupplevelse inte vill köpa det företagets produkter och tjänster en andra gång. Vi vet samtidigt att det råder kompetens- och kandidatbrist. Många företag har svårt att attrahera och rekrytera de medarbetare som de behöver för att kunna nå sina tillväxtmål.

Av den anledningen vill vi nu, tillsammans med Trustcruit, bjuda in till ett gemensamt frukostseminarium där vi bjuder på fakta, inspiration och konkreta tips kring hur ni kan uppdatera, digitalisera och förbättra er kandidatupplevelse redan idag!

Var: Akademibokhandeln, Mäster Samuelsgatan 30, Stockholm
Datum: Den 4 mars 2020
Tid: Kl. 08:00 – 09:00 (Frukost serveras från 07:45)

Viktig information: Pris 250 kr exkl moms

I priset ingår frukostfralla, kaffe eller te från K-Märkt Bokcafé och en presentcheck på 50 kr att använda i butiken samma morgon.

 

Anmäl dig här


Varmt välkommen!

Fler event