Välkommen till Administration Day

Givet den förändrade riskbedömningen för ökad allmän spridning i Sverige av covid-19 och den osäkerhet som nu råder har vi beslutat att skjuta på Administration Day som skulle ha ägt rum den 22 april. Det nya datumet är 18 november.

 

 

The Pace uppmärksammar den årliga Administrative Professionals Day, även känd som Admin Day. Kom och bli berörd, påfylld och stärkt i din profession och som person. Vi har valt våra föreläsare med stor omsorg då vi vill ge dig som arbetar inom yrkesområdet Business Administration något alldeles extra och tänkvärt.

BOKA NU!

Var: Scalateatern, Wallingatan 32, Stockholm
Tid: Kl. 08.00-12.45 den 18 november 2020

Vi ses!

The Pace

Marie Bodén, Christina Stenbeck, Stephanie Grammenidis, Stina Bylund, Clara Forsberg, Emilie Runnegård Shawwaf, Therese Galvez, Caroline de la Motte, Johan Fernström

www.thepace.se

Citat från deltagare på Administration Day 2019

”Jag har föreläst vid över 2000 tillfällen i alla möjliga sammanhang. Administration Day tillhör ett av de absolut främsta eventen. Från all planering, till sammansättning av oss föreläsare och en maestro moderator. Lokalen och tekniken var super. Och fina blommor fick vi! Gick därifrån med en riktigt go och varm känsla.” – Jan Gunnarsson, Värdskapet

”Bra kombination av talare – hög nivå, proffsigt och engagerat!”

”Jag skrattade så mycket att mascaran försvann! Tack jag fick en riktigt härlig boost!”

”Allt var kanon, wow, blev alldeles uppfylld!”

”Perfekt upplägg, otroligt bra föreläsare – inspirerande och underhållande!”

BOKA REDAN IDAG!

 

Program

Incheckning med kaffe och smörgås kl. 07.30-08.00

Kl. 08.00: Välkommen!

Heléne Lidström, Healthy Business och moderator

Heléne Lidström har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar i Finnair, Microsoft, Icon Medialab och Tele2. Förändring på temat kommunikation, kultur och ledarskap har varit hennes röda tråd. Hon ansvarade för Microsofts resa till  ”det nya arbetslivet” som bland annat innebar att man införde ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Heléne är en uppskattad och ofta anlitad moderator, föreläsare och strategisk rådgivare.

 

Kl. 08.15: Motivationskick –verktyg för att bestiga ditt Everest


Robin Trygg, äventyrare och föreläsare

Vare sig det gäller bergsklättring, karriären eller din personliga utveckling är verktygen för att nå dit du vill rätt lika. Alla har sitt eget Everest, det gäller bara att hitta rätt motivation. Robin kommer att ge dig en riktig motivationskick och du upptäcker snart att ingenting är omöjligt.

Robin Trygg är en av Sveriges mest meriterade äventyrare. Han har genomfört ett flertal lyckade bergsbestigningar världen över och 2016 fick han den svenska utmärkelsen ”Årets manliga äventyrare”. Tillsammans med Göran Kropp är han den ende svensk som har bestigit Mount Everest två gånger. Hans föreläsningar har snabbt blivit populära då han på ett personligt och ärligt sätt berättar om de utmaningar han har ställts inför när han har bestigit några av världens högsta berg.

 

Kl. 09.15: Jobba smartare med digitala verktyg


Åsa Tassdal, Virtea, virtual executive assistant

Det finns otaliga appar och digitala verktyg som alla utlovar fantastiska resultat, men vilka är enkla nog att ta till sig snabbt och tillräckligt smarta för att verkligen göra skillnad? Åsa Tassdal delar med sig av sina bästa tips och ger konkreta råd så att du redan idag blir effektivare på jobbet.

Åsa Tassdal har arbetat hela sin karriär med administration och chefsstöd, bland annat som Executive Assistant på Sweco, Vizrt och Tele2. Hon älskar förändring och drivs av enklare, snabbare och mer kostnadseffektiva sätt att jobba.

 

Kl. 09.45 Kaffe och kaka

 

Kl. 10.15: Paneldebatt
Assistentens roll igår, idag och imorgon

Assistentrollen har genomgått stora förändringar, den klassiska sekreteraren är ett minne blott. Vad vill chefen se hos assistenten 2020? Vad värdesätts högst och hur kommer rollen att se ut i morgon?
Två vd:ar och en assistent kommer att sitta i panelen – namn meddelas längre fram!

 

Kl. 10.45: Vässa din presentationsteknik


Lovisa Mantéus, Presentationsakuten

All kommunikation skapar känslor av något slag och det är först med rätt känsla som vi når ut med vårt budskap och väcker nyfikenhet hos våra åhörare. Lovisa ger oss konkreta tips på hur man får upp intresset hos åhörarna och när information går över till att bli inspiration – tips som du direkt kan applicera i din vardag.

Lovisa Mantéus är talarcoach och utbildare i inspirationsteknik.
Hon har lång erfarenhet av att utbilda och hjälpa människor att inta den scen som yrkeslivet faktiskt utgör.

 

Kl. 11.30: Tändvätska!
Hitta glöden inom dig!

Annika R Malmberg

Få saker kan få en människa så tillfreds som känslan av framgång. Men vad är egentligen framgång och hur når man dit? Hur definierar man sin egen framgång och hur lär man sig hitta nycklarna till det som gör att man verkligen blir stolt över sig själv och det man uträttar både på jobbet och privat? Hur hittar man den där glöden som finns inom oss alla?

Framgång är en känsla som man upplever inom sig själv, inför sig själv. Utvecklingspotential har vi alla, men hur den ser ut beror på våra förutsättningar. Helt klart är att alla kan bli något mer än de är idag. När vi närmar oss något som vi vill ha och som är viktigt för oss tänds elden inom oss.

Annika R Malmberg är en av Sveriges mest kända talare och författare inom kommunikation och samarbete. Hon har förmågan att kombinera seriösa budskap med underhållande framträdande som lockar till skratt och igenkänning. Annika syns ofta i rutan som favoritexpert hos Filip och Fredrik i Breaking News och hon har en egen föreställning på Scalateatern som går för fullsatta hus.

 

Vi summerar dagen och serverar wrap och dryck ca kl.12.45
Du väljer själv om du vill ta med dig maten eller om du vill stanna och mingla en halvtimme till kl. 13.00.

BOKA NU!

Har du frågor om eventet?

Kontakta:
Katarina Sand
Projektledare för Administration Day
Wise Professionals
Telefon direkt +46 76 044 26 28
Mejl katarina.sand@wise.se
Läs mer om oss  www.wise.se

 

Fler event