Event

Wiseful Learning #29 – Trender inom Employer Branding och medarbetare som ambassadörer

wiseful träd

Den 29 mars kl 8.00 -9.00 går vår lärandeserie Wiseful Learning LIVE för första gången! Vi bjuder in till frukost på House of Wise på Linnégatan 87 och hoppas att ni är många som vill träffa oss då och där!

Den här gången är vi stolta att presentera vår gäst Malin Brant-Lundin, Global Head of Employer Branding på SEB, som kommer att dela med sig av trendspaningar inom Employer Branding samt fokus på SEB inom området. Malin har en bakgrund inom marknadsföring och kommunikation och har arbetat i flertalet andra stora internationella bolag innan hon började på SEB.

I sin nuvarande roll har hon fått HR och Marknads & kommunikationsfunktionen att arbeta nära tillsammans och driver bland annat ett gemensamt projekt kring hur medarbetarna kan blir ambassadörer i sociala medier, vilket hon också kommer berätta mer om under inspirationsföreläsningen.

Eventet inleds med en frukost innan vår gästföreläsare delar med sig av trender och insikter, varefter vi öppnar upp för frågestund och dialog med er i publiken.
Observera att vi har begränsat med platser i lokalen så det är först till kvarn som gäller!

Varmt välkommen!

Anmäl dig här


VI DELAR MED OSS

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår kunskapsserie. Vi på Wise Professionals, tillsammans med våra gäster,  delar med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Wise Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!