Rekryteringsföretag Stockholm

Attraktion

7 sätt att attrahera rätt medarbetare

Du har koll på läget! Att du hittat hit är ett tecken på att du vill lära dig nya saker. Människor som tror på det kontinuerliga lärandet och vikten av att utvecklas kommer uträtta stordåd på arbetsplatsen. I den här guiden får du sju alternativa sätt att attrahera rätt kandidatmålgrupp som komplement till den klassiska platsannonsen. Fantastiskt nog är vi alla olika, och vi intresserar oss för olika saker. Att ha målgruppen top of mind när du ska attrahera nya medarbetare hjälper dig att välja rätt metoder när det är dags att rekrytera, och ökar chanserna att hitta din nästa stjärna.

Hämta guiden
kompetensbrist framtidens arbetsliv

01.

Värden som attraherar medarbetare

Vad är det den där supertalangen faller för när det kommer till arbetsgivare? Idag är vi inte så intresserade av höga löner och status. Det är något annat som lockar. Få koll på vad du måste kommunicera för att bli en attraktiv arbetsgivare.

02.

Att anpassa annonsering efter målgrupp

Att kommunicera på mottagarens villkor kräver kunskap om våra kandidatmålgrupper. Få reda på vad just din målgrupp går igång på och hur du kan anpassa dina rekryteringsannonser för att nå ut till rätt kandidater.

03.

Metoder som passar ditt rekryteringsbehov

Det handlar inte bara om att lära känna målgruppen. Det är också viktigt att du förstår vilka format och metoder som fungerar för den kandidatmålgrupp du har behov att rekrytera. Här handlar det om att vara öppen för att testa nya lösningar. Vilka borde du satsa på?

04.

Inspirerande sätt att jobba med rekryteringsannonser

Platsannonsen är fortfarande viktig. Men det finns många sätt att bli mer kreativ när det kommer till att nå ut till dina kandidater. I guiden får du den inspiration du behöver för att tänka i nya banor.

Testa något nytt

När du har läst guiden kommer du veta vilka metoder som passar bäst för de kandidatmålgrupper du vill rekrytera och hur du kan tänka för att lyckas attrahera nya medarbetare.

Nu är det bara att prova dig fram!

Rekryteringsföretag Stockholm

Get Wise

Hämta din guide