Partnersida – ICA Gruppen

Välkommen till Wise Professionals och ICA gruppens partnersida

Vi finns här för dig

Är du i behov av kompetens?

Rekrytering handlar om att se människor. Vi på Wise Professionals tror på att skapa avgörande möten där upplevelse och utveckling går hand i hand med resultat och tillväxt. För när du sätter människan i centrum får du hållbara arbetsgivare och välmående, produktiva medarbetare. Genom en stark tro på innovation och ständigt lärande är vi en långsiktig partner för rekryteringsavdelningar som vill ta sig till nästa nivå.

Kontakta en av oss

wise professionals logo

Erfarenhet och kunskap

Våra specialistområden

Wise Professionals  www.wise.se är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Vi marknadsför flertalet av tjänsterna som målgruppsanpassade koncept under egna varumärken.

HR

HR är vår kärna, vi har Sveriges största nätverk av yrkesverksamma HR-proffs. Låt våra specialister inom HR, arbetsrätt och rekrytering hjälpa dig att hitta din nästa medarbetare.

Lön

Våra specialister med bakgrund inom löneområdet kan snabbt sätta sig in i dina behov och har ett stort nätverk med marknadens bästa lönespecialister.

Specialicerade chefer

Våra metoder är särskilt inriktade på att rekrytera specialister och chefer. Därför är vi också framgångsrika i att rekrytera spetskompetens och ledare till många branscher. Vi rekryterar inom näringslivet likväl som offentlig sektor bland annat roller som inköpschef, verksamhetschef och byggprojektledare.

Marknad & kommunikation

Vårt specialistområde KIMM hjälper dig att hitta chefer och specialister inom kommunikation, information, marknad och media. Erfarna konsulter med bakgrund inom branschen och blicken framåt vet vilken kompetens som möter ditt behov.

Administration

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration och tillsätter bland annat roller som administrativ chef, VD-assistent, office manager, sälj-, jurist- och kontorsassistent. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.

Ekonomi & finans

Oavsett om du behöver en ekonomichef, controller eller redovisningsekonom hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen. Vårt specialistområde EQonomy – av och för affärsnära ekonomer med hjärna och hjärta.

En del av något större

Vi tillhör Wise Group

Wise Group är ett börsnoterat bolag specialiserat på att skapa lönsamma HR-processer som stödjer verksamhetens affärsmål. I bolagsgruppen ingår tolv verksamheter – alla med olika nischer inom rekrytering, konsultuthyrning och strategisk HR. Wise Group startades 2008 och finns på svenska, danska och finska marknaden.

Wise IT

Wise IT www.wiseit.se  är experter på kompetenslösningar inom IT. I en snabbföränderlig värld och med teknikdriven utveckling behöver företag och organisationer säkra konkurrenskraftig IT-kompetens. Vi erbjuder enkla och anpassade rekryteringslösningar som gör skillnad för dig och ditt företag.

Exempel på roller är:

 • Verkamhetsnära IT — projektledning, agil ledning och utveckling, QA/krav, affärs- och verksamhetsarkitektur, IT-transformation och förändringsledning
 • Chefer och ledare – ledare och chefer som ex. CIO, IT-chef, Servicedeskchef, Teamlead, Utvecklingschef och IT-manager
 • Support & infrastruktur – supporttekniker, 1st- & 2nd line tekniker, applikationsspecialist, drifttekniker, nätverkstekniker, Office 365 specialist
 • Teknologi – data och analys, AI, IOT, hårdvarunära utveckling, molntjänster, workplace och CRM
 • Utveckling – utvecklare inom backend och frontend, DW/BI-databas och mjukvaruarkitekter
 • E-Handel – kompetens inom bland annat utveckling, system, analys, data, UX och Business Intelligence

K2 Search

K2 Search kan genom executive search/headhunting hjälpa er att hitta era framtida ledare. Vi har sedan 1996 rekryterat ledare inom olika funktioner och har en väl genomarbetad metod för att kartlägga bolag och på så sätt hitta rätt personer för er. Du kommer att samarbeta med rekryterare som själva har varit ledare och som har erfarenhet och/eller inblick från detalj- och dagligvaruhandeln.

Exempel på roller, ledare inom:

 • Logistik, Transport och Supply Chain,
 • Inköp
 • Försäljning
 • Marknad och Kommunikation
 • Ekonomi
 • IT
 • Bygg och Etablering
 • HR

Salesonly

SalesOnly www.salesonly.se matchar säljare/säljledning med rätt uppdrag. Genom faktabaserad kunskap baserad på forskning av vår samarbetspartner Prosales, besitter alla konsulter på SalesOnly genuin kunskap och erfarenhet kring köp/säljlogiker och kan på sätt vara en professionell rådgivare åt våra kunder.

Exempel på roller:

 • Key Account Manager,
 • Account Manager
 • Digital sales
 • Säljchef
 • Innesäljare

Rätt lösning snabbt

Vad behöver du hjälp med?

Berätta kortfattat vad du har för utmaning så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.