Malmö/Öresund

Rekryteringsföretag i Malmö

Address

Nordenskiöldsgatan 24
211 19 Malmö

Hitta Hit

Behöver du hjälp?

Bli kontaktad av en rådgivare

Fyll i dina uppgifter så kontaktar en rådgivare från Malmökontoret dig inom kort.

Människor med potential och kompetens

Rekryteringsföretaget i Malmö som kan kompetens

Hitta Malmös talanger! Vi är ett rekryteringsföretag i Malmö som hjälper dig med rekrytering av chefer och specialister inom HR, lön, administration, ekonomi, finans, marknad och kommunikation. Tack vare vår kompetensbaserade metod har vi blivit framgångsrika i att hitta människor med potential och kompetens som passar både rollen och bolaget på ett unikt sätt.

Vi är rekryteringsföretaget i Malmö som sätter människan i centrum och skapar rätt förutsättningar för hållbara matchningar och långsiktiga relationer mellan medarbetare och arbetsgivare. Genom att satsa på kandidatens upplevelse och förstå värdet i ditt arbetsgivarvarumärke säkerställer vi att ditt företag ger bästa möjliga intryck på de som söker sig till er.

Som ditt lokala rekryteringsföretag i Malmö stöttar vi också upp ditt HR-arbete med strategisk rådgivning, workshops och utbildningar. Vi finns också här när det är snabba ryck och du är i behov av att hyra en konsult eller ta in en mer kvalificerad resurs genom Interim Management.

Kontakta oss om du behöver en riktigt bra rekryterare i Malmö eller fördjupning inom våra fokusområden Employer Branding, kompetensförsörjning, kompetensbaserad rekrytering, onboarding, kandidatupplevelse och attraktion!

Vi finns i fler städer

Kontakta något av våra andra kontor

Rekrytering handlar om att se människor. Vi på Wise Professionals tror på att skapa avgörande möten där upplevelse och utveckling går hand i hand med resultat och tillväxt. För när du sätter människan i centrum får du hållbara arbetsgivare och välmående, produktiva medarbetare. Genom en stark tro på innovation och ständigt lärande är vi en långsiktig partner för HR-avdelningar som vill ta sig till nästa nivå.

Oavsett roll på Wise Professionals har alla hos oss samma arbetsbeskrivning: Stay curious! En inställning som drivits fram genom en vilja att förstå, lyssna och ständigt utvecklas. Passion för yrket och en talang för att se människors potential är det gemensamma bränslet som motiverar oss att alltid skapa matchningar och ta fram strategier vi verkligen tror på.

Vi har lokala kontor och rekryterare i Stockholm, Göteborg och Malmö. Välkommen att kontakta det kontor som passar dig!