Stockholm

Rekryteringsföretag i Stockholm

Address

Linnégatan 87
Box 22109
104 22 Stockholm

Hitta Hit

Behöver du vår hjälp?

Bli kontaktad av en rådgivare

Fyll i dina uppgifter så kontaktar en rådgivare från Stockholmskontoret dig inom kort.

Rekryteringsföretag i Stockholm

Rekryteringsföretaget i Stockholm med blicken mot framtiden

Anlita en specialist på rekrytering med kompetensbaserad metod! Vi är ditt rekryteringsföretag i Stockholm med fokus på chefer och specialister inom HR, lön, administration, ekonomi, finans, marknad och kommunikation. Vi rekryterar talanger i hela Stockholm och har ett stort nätverk av erfarna ledare, förändringsmakare, doers och smala spjutspetsar som kan ta ditt företag till nästa nivå. Genom att satsa stort på kandidatupplevelse och sätta människan i centrum skapar vi hållbara matchningar som ger optimala förutsättningar för långa och givande relationer mellan arbetsgivare och medarbetare.

Och vi gör mer än så! Vi är det självklara valet av alla rekryteringsföretag i Stockholm att samarbeta med när det kommer till rådgivning och kompetensstrategi – eller när du behöver hyra en konsult eller har behov av Interim Management.

Vill ditt företag växa och utvecklas? Vi gör också utbildningar, föreläsningar, workshops och ger strategisk rådgivning inom våra fokusområden Employer Branding, kompetensförsörjning, kompetensbaserad rekrytering, onboarding, kandidatupplevelse och attraktion.

Vi finns i fler städer

Kontakta något av våra andra kontor

Rekrytering handlar om att se människor. Vi på Wise Professionals tror på att skapa avgörande möten där upplevelse och utveckling går hand i hand med resultat och tillväxt. För när du sätter människan i centrum får du hållbara arbetsgivare och välmående, produktiva medarbetare. Genom en stark tro på innovation och ständigt lärande är vi en långsiktig partner för HR-avdelningar som vill ta sig till nästa nivå.

Oavsett roll på Wise Professionals har alla hos oss samma arbetsbeskrivning: Stay curious! En inställning som drivits fram genom en vilja att förstå, lyssna och ständigt utvecklas. Passion för yrket och en talang för att se människors potential är det gemensamma bränslet som motiverar oss att alltid skapa matchningar och ta fram strategier vi verkligen tror på.

Vi har lokala kontor och rekryterare i Stockholm, Göteborg och Malmö. Välkommen att kontakta det kontor som passar dig!