HR-Generalist

Stockholm

Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt för dig? […]

Sök rollen

Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässig lön viktigt för dig? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en HR-generalist. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på cirka sex månader och för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår kund. Vi söker dig som kan börja omgående.

Ditt uppdrag

Vår kund sitter i Järfälla och på kontoret arbetar cirka 850 personer. I rollen kommer du arbeta nära företagets HR-chef med sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer rollen som HR-generalist. Denna roll är ny på företaget och kommer att växa fram under din anställningstid.

HR befinner sig i en utvecklingsfas och tillsammans med HR-chefen kommer du ges möjlighet att bygga HR-processer och sätta struktur för personalarbetet inom organisationen. Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden som ingår i ditt arbete som HR-generalist är:

  • Stötta chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor
  • Medverka i framtagandet av relevanta HR-processer och policys
  • Ta fram strategier för framtida HR-arbete tillsammans med HR-chef
  • Stötta i arbetsrättsliga frågor
  • HR-administration

Din bakgrund

Vi söker dig som har 2-4 års erfarenhet av att arbeta som HR-generalist samt är utbildad personalvetare eller liknande. Du har tidigare arbetat i en organisation med kollektivavtal och dina kunskaper i arbetsrätt är goda. Vi ser också att du har arbetat i Excel tidigare och behärskar verktyget väl.

Som person är du självgående och kan driva arbete framåt. Du drivs av att utveckla processer och rutiner och tycker det är roligt att jobba med förbättringsarbete. Du är orädd, kommunikativ och har lätt för att skapa relationer med andra människor. Vidare ser vi att du är lugn, tålmodig och tycker om att arbeta i en stöttande roll. Dessutom kan du prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Wise Professionals erbjuder

Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Barbara Lidholt på nummer 076-525 90 47. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och konsultuthyrning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.

 

 

 

 

 

 

 

Sök rollen

Kontakta mig för mer information

Barbara Lidholt

Barbara Lidholt

Affärsområdeschef Lön

Sök rollen!

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 mars, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 mars, 2019

Läs mer & ansök