HR-generalist till internationellt bolag

Stockholm

Wise Professionals är det personliga konsultföretaget som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges […]

Sök rollen

Wise Professionals är det personliga konsultföretaget som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag är vi närmare 250 medarbetare som arbetar i någon av Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och nu söker vi för kunds räkning en HR-generalist. Du kommer att bli anställd direkt på företaget och då erbjudas en visstidanställning som avser att pågå t.o.m maj 2015. Önskad start är så fort som möjligt, alternativt i början av augusti.

 

Ditt uppdrag

Företaget är ett internationellt läkemedelsbolag som har cirka 200 anställda i Norden. Du kommer att arbeta på kontoret i Solna, företagets huvudkontor ligger i USA. Du kommer att tillhöra företagets HR-avdelning som idag består av tre stycken personer. Organisationen befinner sig i en förändringsfas och kommer att implementera ett nytt HR-system, Workday.

Framförallt är ditt huvudsakliga arbete att stötta cirka 30 chefer i den nordiska organisationen med alla HR-relaterade frågor.  Dina arbetsuppgifter är bland annat:

  • Talent Management
  • Performance Management
  • Kompetensutveckling
  • Arbetsmiljö
  • Rekrytering
  • Arbetsrätt och vissa fackliga förhandlingar
  • Comp&Ben
  • Viss HR-administration

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst fem år som HR-generalist/HRBP eller liknande. Du har arbetat i ett globalt företag tidigare och förstår hur det fungerar att arbeta i komplexa organisationer. Dina kunskaper i engelska är dessutom mycket goda.

Som person är du prestigelös och kan hantera fler olika personligheter. Du kan delegera arbetsuppgifter och har skinn på näsan. Du är ordningsam och arbetar strukturerat. Dessutom kan du leverera efter uppsatta deadlines.

Konsultrollen hos Wise Professionals

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Sofia Sjögren på nummer 076-000 18 57 eller konsultchef Barbara Lidholt på nummer 073-525 90 47.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

Sök rollen

Kontakta mig för mer information

Barbara Lidholt

Barbara Lidholt

Affärsområdeschef Lön

Sök rollen!

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

HR-ansvarig till Mangold Fondkommision

Här är chansen för dig som vill arbeta i en nyckelroll i en organisation där HR är en viktig och central del av bolaget. En roll där HR arbetar tätt tillsammans med VD och är med där de strategiska besluten fattas.

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 mars, 2019

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Röda Korset

Är du en duktig löneadministratör som söker nya utmaningar i en internationell organisation? Är humanitära värderingar viktiga för dig? Då kan du bli en del av världens största mänskliga nätverk när vi nu söker en löneadministratör till Svenska Röda Korset!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 mars, 2019

Läs mer & ansök