Administratör till givarservice på Barncancerfonden

Stockholm

Nu söker Barncancerfonden en ny medarbetare till deras Givarservice, sök tjänsten redan idag!

Sök rollen Senast 5 oktober, 2017

Till Barncancerfonden söker vi en nu en Administratör. Detta är rekrytering via The Pace med start omgående. Tjänsten är på heltid och Barncancerfonden har sitt kontor centralt i Stockholm City.

Kort om Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Efter att ha arbetat i drygt 30 år med att fler ska överleva klarar sig idag cirka 80 procent av barnen. Så sent som på 1970-talet var förhållandena de omvända.

Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige – helt utan bidrag från stat, kommun eller landsting.Detta kan endast ske tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll vilket garanterar att pengarna alltid går till rätt ändamål.

Din roll
I din roll som Administratör kommer du ingå i ett team på fyra heltidsanställda som alla arbetar på avdelningen Givarservice, på avdelningen arbetar även en ekonomiassistent. Du rapporterar till Teamchef för avdelningen. Tillsammans med dina kollegor kommer du att agera ansiktet utåt och kommer att ha den första kontakten med givare, drabbad eller företag som önskar att komma i kontakt med Barncancerfonden.

I rollen står du för den huvudsakliga kontakten gällande förmedlingen av minnesgåvor via telefon. Du kommer även vägleda givare och initiativtagare till insamlingar och besvara frågor samt delge information efter efterfrågan. I rollen kommer du även bearbeta Barncancerfondens kundregister där du har kontroll över aktiva samt passiva givare. I tjänsten kommer du också tillsammans med en kollega ansvara för den digitala kundtjänsten gällande gåvor, infomail, autogiroansökningar, prenumerationsärenden och lättare teknisk support.

Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet från en liknande servicefunktion inom administration eller kundtjänst. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska, i såväl tal som skrift. Vidare är du en van systemanvändare som lätt kan sätta dig in i nya system och du har goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är trivs du att arbeta i en öppen arbetsmiljö med ett härligt team omkring dig. Du är lösningsorienterad och trygg i dig själv, din känsla för service är hög och likaså din integritet. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt, du kan rycka in där det behövs och prioritera rätt under arbetstoppar. Över telefon förmedlar du empati och lyssnar på dina givare. I din roll är det viktigt att du har en stabilitet och inte räds att ge råd och stöttning samt har ett stort tålamod. Som person är det viktigt att du delar Barncancerfondens värdeord som är hopp, mod och ansvar.

The Pace
The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stephanie Grammenidis (stephanie.grammenidis@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 5 oktober, 2017

Kontakta mig för mer information

Clara Forsberg

Clara Forsberg

Kandidatansvarig

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 5 oktober, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Finance Manager

Är du Finansiell Controller med erfarenhet av personalansvar och vill bli en del av ett bolag där det finns goda möjligheter till internationell karriär? Då kanske tjänsten som Finance Manager kan vara ett rätt nästa kliv för dig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till Ambea

Ambea söker ytterligare en löneadministratör till sitt löneteam! Här får du möjlighet att arbeta i en utvecklande och positiv miljö och tillhöra ett team som jobbar tillsammans mot gemensamma mål.

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Löneadministratör till ÅF

ÅF söker en löneadministratör som vill bli en del av deras löneavdelning. Här tillhör du en grupp med god teamkänsla som arbetar tillsammans!

Stockholm Sista ansökningsdag: 11 oktober, 2017

Läs mer & ansök