Financial Controller till Scandinavian Biogas

Stockholm Rekrytering

Vi på Scandinavian Biogas går till arbetet varje dag med känslan att vi bidrar med något meningsfullt till samhället. Vi jobbar för en renare värld. Och vi gör det bra. För att fortsätta vårt viktiga arbete behöver vi DIG!

Sök rollen Senast 30 augusti, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Rollen
Hos oss får du en möjlighet att arbeta med ekonomi med stort ansvarsområde – som kommer att göra avtryck i din karriär! Detta är delvis en ny roll hos oss och du kommer ingå i vår ekonomifunktion som kommer bestå av sex medarbetare.

Som Financial Controller har du mycket eget ansvar vilket kräver en god insikt i redovisningsregler och lagar. Du rapporterar till Lotta som är vår CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

 •          Projektutvärdering & -controlling
 •          Budgetarbete
 •          Prognosarbete
 •          Styrelserapportering
 •          Konsolidering & Koncernredovisning
 •          Kassaflödesanalyser & likviditetsplanering
 •          Övrig (ad hoc) rapportering av utfall samt budget/prognos-siffror i organisationen
 •          Medlem av ledningsgrupp Business Area Sweden

 

Din bakgrund
Vi behöver dig som är en riktig fena på Excel och med några års erfarenhet av praktiskt och kvalificerat redovisningsarbete.  Det är viktigt att du är van att arbeta effektivt och strukturerat och toppen om du tidigare upprättat budget och prognos. Vi tror att du har en civilekonomexamen med redovisningsinriktning eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenhet av IBM Cognos Controller. Du tycker att det är roligt att hitta nya lösningar och ta egna initiativ.

Du ser arbetet i ett helhetsperspektiv samtidigt som du tycker det är roligt med detaljer. Du är drivande, lösningsfokuserad och kan skapa struktur för ditt arbete och utifrån detta agera metodiskt.

 

Erbjudande
Att arbeta på Scandinavian Biogas är spännande! Vi är ett framtidsinriktat bolag som bidrar till en värld som är bättre än den vi har idag. Att arbeta hos oss innebär att få vara med och bidra till en mer hållbar samhällsutveckling, att vara en del av lösningen till omfattande miljöproblem och att bidra till att stora volymer biogas blir tillgängliga på marknaden.

Rollen är placerad på vårt huvudkontor, Holländargatan 21 A, i centrala Stockholm. För oss kommer du att vara en efterlängtad kollega och din plats vid bordet är självklar!

 

Om företaget
Världens totala energiförbrukning ökar parallellt med behovet av att hantera allt större mängder avfall. Biogasproduktion innebär att den organiska delen av avfallet kan omvandlas till förnybar energi.

Scandinavian Biogas producerar förnybar energi från i stort sett alla typer av organiskt material och våra processer tillhör de mest effektiva i världen. Vi erbjuder kostnadseffektiva och storskaliga biogaslösningar för alla med behov att omhänderta stora mängder avfall så som kommuner, avloppsreningsverk och matproducenter samt producenter av biodrivmedel. Läs gärna mer på www.scandinavianbiogas.com 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se eller 073-521 65 98. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail. 

Sök rollen Senast 30 augusti, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Scandinavian Biogas

Holländargatan 21 A, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Maria Esborn

Maria Esborn

Rekryteringskonsult

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Webbredaktör/Marknadsassistent

Vill du arbeta i en bred roll där du får arbeta med att kreera content till hemsidor och nyhetsbrev samt samordna kring event? JM letar efter en ny kollega till deras marknadsteam i Göteborg. Är det du?

Göteborg Sista ansökningsdag: 15 september, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Executive Assistant till CFO på RISE

Som Executive Assistant kan du se fram emot en varierande arbetsdag där snabba lösningar och kreativa idéer alltid uppskattas. På RISE kommer du supportera CFO i dennes vardag och din del av arbetet är av yttersta vikt för att få arbetet att flyta på ett smidigt sätt.

Göteborg Sista ansökningsdag: 10 september, 2017

Läs mer & ansök